Vajinismus problemi

Asenaasena96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
787
73
Arkadaslar ben 1 bucuk yildir evliyim ilk gecemiz balayinda gecti ilk 5 gün cok korkum vardi cinsel iliskiye bir türlü giremiyorduk 5 inci gün eşimin ani hareketiyle kanamam geldi çok ağladım ama ondan sonra hiç olmadı o iş yani hep bir acı hep bir engel sanki bir duvar varmiş gibi hep cinsel isteğimiz oluyor ama tam o girdiği an geri cekiliyorum acıdan kıvranıyorum. Bir kere aşiri derecede cinsel istek vardi o an yan pozisyonla girmeye çaliştik ilişkiye o an kasma problemimde yoktu zevk olduğu için baya kan geldi ama yine ayni durum yok olmuyor girmiyor. Bazen parmakla yapıyor isteğim olunca parmağı giriyor ama tek parmak iki parmakta acı hissediyorum. Bu arada muayene’de olamiyorum alttan zaten bana vajinismus teşhisini jinekolog koydu engel oldum geri cektim kendimi cok kasıldım. Haftaya vajinismus üzmanıyla görüşeceyim inşallah yenerim

Ben de 10 ay önce tedaviyle yendim tedavi tabii doğru tekniklerle olduğu sürece işe yarıyor

Insallah yenersin ben de iki parmakta zorlandim. Ama o aciya o an katlandim. Sonra p girerken yine acıdı yine bekledim geri cekilmedim. Uzman aparatlarla kendisi yaptiriyor mu ? Ozel doktorlar yapiyorlar.

Insallah yenersin ben de iki parmakta zorlandim. Ama o aciya o an katlandim. Sonra p girerken yine acıdı yine bekledim geri cekilmedim. Uzman aparatlarla kendisi yaptiriyor mu ? Ozel doktorlar yapiyorlar.
Henüz doktora gitmedim canım haftaya başlicam inşallah yedaviye bakalım. Sen yendinmi acı yokmu artık ?

Neden kaybettin ki canım? Allahtan ümit kesilmio maşallah Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah❤
Kan pıhtılaşması ihtimali üzerine yoğunlaştık akrabalarımda vardı bu sebeple iğne kullanıyorum amiin inşallah çok teşekkür ederim ❤ Tedavinde başarılı olacaksın buna inanıyorum inan bana her şey çok kolay oluyor korktuğum bu muymuş diyeceksin ☺

Henüz doktora gitmedim canım haftaya başlicam inşallah yedaviye bakalım. Sen yendinmi acı yokmu artık ?
Cok şükür yendim. Dr a baslamadik. Ama oyle hemen haz almıyorsun. Haz noktalari uzerine çalışıyoruz bi taraftan. Evet artik acı yok. Ama baslarda oluyordu. Bi de pozisyonla alakalı, ben kendim üstteyken başarabildim. Simdi pozisyon sıkıntım yok.şükür

bügün doktorla görüştüm bana sadece kendin aletler var onlarla egzersiz yapmamı söyledi pekte bişeye yaramadı acıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…