- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 29
Nasıl oldu peki anlatır mısınızBende yarım birleşmele hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldu peki anlatır mısınızBende yarım birleşmele hamile olduğumu öğrendim çok şaşırdım
Nasıl oldu peki anlatır mısınıztamamen muc
Tamamen tesadüf bende çok şaşırdım poskologa gidiyodum zaten parmak egzersizleri yapıyodum sadece üç kismi girdi hiç bı beklentim yoktu ama çok şükür hamile olduğumu öğrendimNasıl oldu peki anlatır mısınız
Ne durumdasın öncelikle doktora gittiniz mi fizyolojik olarak bakıldı mıYardımcı olurmusunuz lütfen
Hayır gitmedim alttan muayene olmam gerekiyormuşNe durumdasın öncelikle doktora gittiniz mi fizyolojik olarak bakıldı mı
Grup kapandı maalesef çok oluyor. Popüler başlığa yazıyoruz sende gelmiştin sanirim. Kegel ve nefes ise yaramadı mi?Kızlar beni de gruba alın lütfen,sormak istediğim bir çok şey var, sırf buyuzden bu gruba üye oldum
Çok zor değil doktor vajinusmusum deyince çok dikkat ediyor kulak çöpünden daha ince bir şeyle bakıyor. Korkmayın gidin. Fiziksel sorun var mi önce buna bakılmalı.Hayır gitmedim alttan muayene olmam gerekiyormuş
Korkmayın öncelikle bakin bir arkadaş bahsetmiş doğumdan sonra vajinusmusumda geçmiş oldu diye. Bebeğiniz size uğur getirsinBende bugün hamile olduğumu öğrendim şoklardayım regl 5 gün gecikti ama tahmin etmedim 5 yildir vajinismusum nasıl olucak napacagim bilmiyorum
Bilgi verir misinizMerhaba vajinusmusu cok kısa surede aşıp hamile kalabilirsiniz Allah da nasıp ederse tabi . ıstersenız yardımcı olurum ben de kendim aştım. Ozelden yazabilirsiniz
Merhaba. Aparat sayesinde yenebılırsınız. Vajınusmus topiği var sızı oraya etiketleyeyim arkadaşlar ayrıntılı anlatıyor sormak istediklerinizi ordan da sorabilirsınız özelden de yazabilirsiniz bana.Bilgi verir misiniz
Zarı doğum esnasında mı yırttılar? Yoksa, Bebek gelirken kendiliğinden mi yırtıldı? Bende vajinismusken hamile kaldım. 37 haftalık hamileyim. Doktor alttan muayene ettiğinde, kızlık zarı olduğu gibi durduğunu ve normal doğum yapamayacağımı söyledi. Doğum zamanına kadar eşinle bu durumu aş, dedi. Normal doğum istiyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.Vajinismusken hamile kaldım ve normal doğum yaptım şimdi 6 aylık kızım var
Bu konuda bilgim yok ama şaşırdım niçin normal doğum olmazmış sormadınız mı ? Zar denilen şey aslında zar bile değil üstelik. İnce bir tül gibi düşünebilirsiniz .Zarı doğum esnasında mı yırttılar? Yoksa, Bebek gelirken kendiliğinden mi yırtıldı? Bende vajinismusken hamile kaldım. 37 haftalık hamileyim. Doktor alttan muayene ettiğinde, kızlık zarı olduğu gibi durduğunu ve normal doğum yapamayacağımı söyledi. Doğum zamanına kadar eşinle bu durumu aş, dedi. Normal doğum istiyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Bende bugün hamile olduğumu öğrendim şoklardayım regl 5 gün gecikti ama tahmin etmedim 5 yildir vajinismusum nasıl olucak napacagim bilmiyor
Bende bugün hamile olduğumu öğrendim şoklardayım regl 5 gün gecikti ama tahmin etmedim 5 yildir vajinismusum nasıl olucak napacagim bilmiyorum