Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hamile kalinabiliyor ben 5 yillik evliydim sonunda tam olmasa da yendim gibiydim bazen tam giriyor bazende yarim oluyordu ama ben sadece yarim birlesmeyle hamile kaldim tabi ki Allah nasip etti oldu yani tam birlesme olsun olmasin eğer olacagi varsa olur cunku sonucta vajina icine giriyor ve spermler akiyor yataktan kalkmazsan daha avantajli olarak hareketli spermler ilerliyor sadece stres yapma yeterMerhaba arkadaşlar, vajinismus olmadığımı düşünüyordum meğerse vajinismusmuşum eşimin p. İ tam olarak girmiyor yani yarısı giriyor tam bir birleşme olmuyormuş. Bu şekilde olup hamile kalan arkadaş var mı onu öğrenmek istemiştim..
Peki şuan vajınusmus durumu devam ediyor mu ne güzel normal doğum yapmışınız.Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşAllahVajinismusken hamile kaldım ve normal doğum yaptım şimdi 6 aylık kızım var
Merhaba vajinusmusu cok kısa surede aşıp hamile kalabilirsiniz Allah da nasıp ederse tabi . ıstersenız yardımcı olurum ben de kendim aştım. Ozelden yazabilirsiniz
Şuan vajinismus değilim. Devlet hastanesinde doğum yaptım doktorlara durumumu anlattım normal yapamam dedim hatta çatı muanesine bile izin veremedim bacağımı kapatmaya falan çalışıyordum ama benim ve bebeğin sağlık durumu normale elverişli olduğu için sezeryan yapmadılar. zaten doğumdan sonra vajinismus yendim tam olarak.Peki şuan vajınusmus durumu devam ediyor mu ne güzel normal doğum yapmışınız.Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşAllah
Ben vajinismus değilim ama normal doğumdan korkuyorum helal olsun nasıl doğurdunuz çatı muayenesi bile yaptıramazkenŞuan vajinismus değilim. Devlet hastanesinde doğum yaptım doktorlara durumumu anlattım normal yapamam dedim hatta çatı muanesine bile izin veremedim bacağımı kapatmaya falan çalışıyordum ama benim ve bebeğin sağlık durumu normale elverişli olduğu için sezeryan yapmadılar. zaten doğumdan sonra vajinismus yendim tam olarak.
Maşallah ne mutlu sizeŞuan vajinismus değilim. Devlet hastanesinde doğum yaptım doktorlara durumumu anlattım normal yapamam dedim hatta çatı muanesine bile izin veremedim bacağımı kapatmaya falan çalışıyordum ama benim ve bebeğin sağlık durumu normale elverişli olduğu için sezeryan yapmadılar. zaten doğumdan sonra vajinismus yendim tam olarak.
Çıkmak isteyen kendinizi sıksanızda kassanızda çıkıyor Bi şekilde ve sizde onun çıkması için içgüsel olarak ıkınıp yardım ediyorsunuzBen vajinismus değilim ama normal doğumdan korkuyorum helal olsun nasıl doğurdunuz çatı muayenesi bile yaptıramazken
Merhaba nasıl yendiniz bana da yardımcı olur musunuzMerhaba vajinusmusu cok kısa surede aşıp hamile kalabilirsiniz Allah da nasıp ederse tabi . ıstersenız yardımcı olurum ben de kendim aştım. Ozelden yazabilirsiniz
Tabiki olurum ben aparat ile yendim özelden de yazabilirsiniz. burda grubumuz var sizı oraya alayım mı yenenler var calısanlar var yardımcı oluruzMerhaba nasıl yendiniz bana da yardımcı olur musunuz
Benide gruba dahil edebilir misiniz ?Tabiki olurum ben aparat ile yendim özelden de yazabilirsiniz. burda grubumuz var sizı oraya alayım mı yenenler var calısanlar var yardımcı oluruz
Merhaba bende bunu merak ediyorum emla krem kullanıyorum ve bebek yağı da tabi siz kullandınızmı krem vs başka bişeyEvet hamile kalinabiliyor ben 5 yillik evliydim sonunda tam olmasa da yendim gibiydim bazen tam giriyor bazende yarim oluyordu ama ben sadece yarim birlesmeyle hamile kaldim tabi ki Allah nasip etti oldu yani tam birlesme olsun olmasin eğer olacagi varsa olur cunku sonucta vajina icine giriyor ve spermler akiyor yataktan kalkmazsan daha avantajli olarak hareketli spermler ilerliyor sadece stres yapma yeter
Peki vajinamus doğumdan sonra devam etti miVajinismusken hamile kaldım ve normal doğum yaptım şimdi 6 aylık kızım var
Hayır tam tersi herşey daha iyi oldu sonrasında benim içinPeki vajinamus doğumdan sonra devam etti mi