- 8 Mart 2020
- 1.799
- 787
- 73
- Konu Sahibi Asenaasena96
-
Tam olarak cinsel ilişki yaşamadanda hamile kalınıyormuş vajina’nın dişina bile boşalsan yani dölenme gercekleşebiiliyormuş o yüzden diyorum. Bu arada randevu aldım vajinismus uzmanından inşallah haftaya tedaviye başlicam. Ama işte yenememe korkusu var Allah korusun
Kuzum vajinismus varken zaten ilişkiye giremezsin ki? Sen başka bir şeyle mi karıştırdın acaba?
eğer vajinismus isen derecesi önemli. Dilatör alıp kendi kendine egzersiz yapabilirsin.Yavaş yavaş. Kendi kasma psikolojini bozma. Daha 23 yaşındasın sanırım acele etme bu kadar. Etrafta herkesin var diye hırslanma.
[/QUOTE
Tam olarak cinsel ilişki yaşamadanda hamile kalınıyormuş vajina’nın dişina bile boşalsan yani dölenme gercekleşebiiliyormuş o yüzden diyorum. Bu arada randevu aldım vajinismus uzmanından inşallah haftaya tedaviye başlicam. Ama işte yenememe korkusu var Allah korusunKuzum vajinismus varken zaten ilişkiye giremezsin ki? Sen başka bir şeyle mi karıştırdın acaba?
eğer vajinismus isen derecesi önemli. Dilatör alıp kendi kendine egzersiz yapabilirsin.Yavaş yavaş. Kendi kasma psikolojini bozma. Daha 23 yaşındasın sanırım acele etme bu kadar. Etrafta herkesin var diye hırslanma.
işte bir umut.. İnşallah yenerim çok şükür tedavi görüp yenmeyenini görmedimCanım öyle kolay olsa keşke çocuk sahibi olmak isteyen onlarca insan var. Dediğin ihtimal yüzde 2 falandır. Çok düşük yani. Yok yok sen tedaviye başla yenersin insallah olumsuz düşünme
Şöyle söyleyim vajinusmus olup 3 yasinda cocugu olan bir anneyim .bilmeden olmaz asla o kadar kolay mi falan zaten zor bir durumken insan tutunucak bir sey ararken bilmeden insanlarin heveslerini kirmak niye anlamiyorum.hala vajinusmusum ama cocugum var tedaviye hemen baslaman cok iyi olur ama bu durum hamile kalmana engel degilArkadaşlar ben 1 bucuk yıldır evliyim ama vajinismus problemim var etrafimda coğu kişi hamile inanın cooook heveslenmeye başladım düşünmezken ama sanırım artık istiyorum inanın artık başkasının hamile olduğunu öğrenince üzülüyorum yani normal olsa herşey tamam derim sevinirim bende yapma cabasına düşerim belki ama önümde kocaman bi engel var vajinismus problemim var.. yani uğraşsam hamile kalabilirmiyim bilmiyorum.. aranızda vajinismus problemi yaşayıp hamile kalan varmı lüftenhamile kalsam kontrol ensasında nasıl olcak
Gercektenmiiii nasıl hamile kaldın ki tam bi beraberlik olmadan ?Şöyle söyleyim vajinusmus olup 3 yasinda cocugu olan bir anneyim .bilmeden olmaz asla o kadar kolay mi falan zaten zor bir durumken insan tutunucak bir sey ararken bilmeden insanlarin heveslerini kirmak niye anlamiyorum.hala vajinusmusum ama cocugum var tedaviye hemen baslaman cok iyi olur ama bu durum hamile kalmana engel degil
Arkadaşlar ben 1 bucuk yıldır evliyim ama vajinismus problemim var etrafimda coğu kişi hamile inanın cooook heveslenmeye başladım düşünmezken ama sanırım artık istiyorum inanın artık başkasının hamile olduğunu öğrenince üzülüyorum yani normal olsa herşey tamam derim sevinirim bende yapma cabasına düşerim belki ama önümde kocaman bi engel var vajinismus problemim var.. yani uğraşsam hamile kalabilirmiyim bilmiyorum.. aranızda vajinismus problemi yaşayıp hamile kalan varmı lüftenhamile kalsam kontrol ensasında nasıl olcak
İnşallahhYanlız diilsin cnm bende aynılarını hissediyor ve yaşıyorum ins şifa buluruz
Bir jinekologkada gorusebilirsin.ben ozellikle su adet takvimlerini takip ediyrdm evet tam olarak birlesme olamiyor ama bu sekilde de olabiliyorGercektenmiiii nasıl hamile kaldın ki tam bi beraberlik olmadan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?