inşallah anlarlar bizi ama çok zor hep naz yaptıgımı düşünüyor kadınlığı ben mi öğretim diyor yaşadığım şeyi kabul etmiyor aparat almak istediğimi söylediğimde hemen tepki gösterdi hiç anlamaya hiç bu kız bu kadar çabalıyor demekki bir bildiği var demiyor dün bişey sürmeden denedik sonra olmayınca hadi uyustur da deneyelim dedi yani dün tam organize olamadık o anda ona olan öfkem daha ağır basıyor ve olaya kendımı kaptıramıyorum tam kaptırdıgımda kendım denerken yaptıgım gıbı kısık sesle kendıme rahat bırak kendını vs dıyorum o bıle garıp gelıyor boyle bakıyor yuzume gırmeyınce hemen cekılıp oflamaya baslıyor o anda ne bılım bıraz olumlu yaklassa ya da pe.. ayarlasa dedıgım gıbı ama bız onuda yapamıyoruz kı ben aparatla daha rahat yapıyorum tabıkı hemen yerını bulamıyorum henuz ama pe.. gore rahatım cunku kendım ısteyınce ıtıyorum esle bunu yapmak mumkun olmuyor ben kendımı motıve edıp serbest bırakmaya calısırken daha tam o durumu saglamamısken ıtmeye calısıyor bı dur rahat bırakım dıyorum bı kac sn duruyor bı daha aynısını yapıyor bılmıyorum ya artık ne yapıcam bılmıyorum yapamam dedıgım çoğu şeyi yapmışken boyle olması daha cok uzuyor bır tek parmak egzersızı bana sıcak gelmıyor bır kere denedım sankı parmagımı cekıyor gıbı geldı ıcım bır tuhaf olmustu sadece ucunu sokmustum oysa aparat bana daha kolay gelıyor.