• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım aparatta bazen girmiyordu banada sonra bekliyodum nefes al bikaç kez sakinle sonra dene ufacık zorla oluyor
dilator seti sipariş ettim inşallah yarın elimde olucak bu gece regl umarım olmam çünkü uyuşturup önce kendim denicem ve tamam dediğim an eşimle.deneme yapicam uyuşuk şekilde diğer türlü denedik olmadı bir de böyle.deneyelim baktım hala olmuyor mu eşli denemeyi bırakıp aparatları rahat alana kadar kendim.calisicam sonra aynı çalışmayı eşime yaptırcm o da anlasin nasil girdiğini zaten.bi yerden sonra kendi gidiyor serbest kaldığımda ama eşimle o yere gelemiyoruz hemen sinirleniyor hemen

Benim eşimde hemen sinirlenip giderdi azcık acıya dayanamıyosn naz yapıysn derdi.
Bu gece dene olmazsa dedigin gibi aparatlarla rahat olana kadar yap en azndan en buyuk aparatı rahat gir çık yap 5-6 kez o aşamadan sonra bitmiştir zaten bol kayganlaştırıcı önemliii p.. aparatttan daha kolay oluyor

Canım 10 cm mi aklım almıyor benim 2 parmağım dahi girmiyor :KK43:
Bende aynıydım ama yapa uapa oluyor gerçekten
Bak eldiven geçir eline kayganlaştırıcı sür bi parmakla dene snra ikinci parmagı dene hemen arkasna direk 2 parmak baslama
Eldivene vazelin daha kolay oluyor
Mantar yaparmı bilmiyorum ama kayganlaştırıcıdansa vazelin daha iyi

Bende aynıydım ama yapa uapa oluyor gerçekten
Bak eldiven geçir eline kayganlaştırıcı sür bi parmakla dene snra ikinci parmagı dene hemen arkasna direk 2 parmak baslama
Eldivene vazelin daha kolay oluyor
Mantar yaparmı bilmiyorum ama kayganlaştırıcıdansa vazelin daha iyi
Ben tek parmak egzersizi yapıyorum 15 gündür falan 2parmak yarıya kadar girdi girişim gerildi yırtılacak diye bıraktım şimdi regl oldum evimde de değilim aparat almadım evime gider gitmez parmak egzersiziyle başlayıp sprey le uyuşturup hemen deneyeceğim bizim 4sene bitti dayanacak gücüm kalmadı artık

dilator seti sipariş ettim inşallah yarın elimde olucak bu gece regl umarım olmam çünkü uyuşturup önce kendim denicem ve tamam dediğim an eşimle.deneme yapicam uyuşuk şekilde diğer türlü denedik olmadı bir de böyle.deneyelim baktım hala olmuyor mu eşli denemeyi bırakıp aparatları rahat alana kadar kendim.calisicam sonra aynı çalışmayı eşime yaptırcm o da anlasin nasil girdiğini zaten.bi yerden sonra kendi gidiyor serbest kaldığımda ama eşimle o yere gelemiyoruz hemen sinirleniyor hemen
Ah canım yaa sendeki şu çabanın 10da biri eşinde olsaydı şimdiye yenmiştiniz benimki de çok çabuk vazgeçiyor ama artık o kadar yoruldum ki o da anladı biraz vakte ihtiyacımız var biz de yeneceğiz inş.

Ben tek parmak egzersizi yapıyorum 15 gündür falan 2parmak yarıya kadar girdi girişim gerildi yırtılacak diye bıraktım şimdi regl oldum evimde de değilim aparat almadım evime gider gitmez parmak egzersiziyle başlayıp sprey le uyuşturup hemen deneyeceğim bizim 4sene bitti dayanacak gücüm kalmadı artık
Canım tek parmakda biraz bile rahat sokup cıkartabiliyoswn hemen 2 yi zorla 15 gün bile çok oyalanmışsın aslnda.en kolayıda tuvaletini yapar gibi yere çömel öyle dene
Aslında aparat daha kolay sen direk kendine incr bi apart yapıp deneyedeblrsn
Mesela ben allık fırçasının sapına havlu kagıd streç film kondm öyle yaptım snra gittikce havlu kagtları cogalttm kalınlaştı

Ah canım yaa sendeki şu çabanın 10da biri eşinde olsaydı şimdiye yenmiştiniz benimki de çok çabuk vazgeçiyor ama artık o kadar yoruldum ki o da anladı biraz vakte ihtiyacımız var biz de yeneceğiz inş.
inşallah anlarlar bizi ama çok zor hep naz yaptıgımı düşünüyor kadınlığı ben mi öğretim diyor yaşadığım şeyi kabul etmiyor aparat almak istediğimi söylediğimde hemen tepki gösterdi hiç anlamaya hiç bu kız bu kadar çabalıyor demekki bir bildiği var demiyor dün bişey sürmeden denedik sonra olmayınca hadi uyustur da deneyelim dedi yani dün tam organize olamadık o anda ona olan öfkem daha ağır basıyor ve olaya kendımı kaptıramıyorum tam kaptırdıgımda kendım denerken yaptıgım gıbı kısık sesle kendıme rahat bırak kendını vs dıyorum o bıle garıp gelıyor boyle bakıyor yuzume gırmeyınce hemen cekılıp oflamaya baslıyor o anda ne bılım bıraz olumlu yaklassa ya da pe.. ayarlasa dedıgım gıbı ama bız onuda yapamıyoruz kı ben aparatla daha rahat yapıyorum tabıkı hemen yerını bulamıyorum henuz ama pe.. gore rahatım cunku kendım ısteyınce ıtıyorum esle bunu yapmak mumkun olmuyor ben kendımı motıve edıp serbest bırakmaya calısırken daha tam o durumu saglamamısken ıtmeye calısıyor bı dur rahat bırakım dıyorum bı kac sn duruyor bı daha aynısını yapıyor bılmıyorum ya artık ne yapıcam bılmıyorum yapamam dedıgım çoğu şeyi yapmışken boyle olması daha cok uzuyor bır tek parmak egzersızı bana sıcak gelmıyor bır kere denedım sankı parmagımı cekıyor gıbı geldı ıcım bır tuhaf olmustu sadece ucunu sokmustum oysa aparat bana daha kolay gelıyor.

Can
Canım tek parmakda biraz bile rahat sokup cıkartabiliyoswn hemen 2 yi zorla 15 gün bile çok oyalanmışsın aslnda.en kolayıda tuvaletini yapar gibi yere çömel öyle dene
Aslında aparat daha kolay sen direk kendine incr bi apart yapıp deneyedeblrsn
Mesela ben allık fırçasının sapına havlu kagıd streç film kondm öyle yaptım snra gittikce havlu kagtları cogalttm kalınlaştı
canım eşim yoktu yanımda boş durmuyum dedim parmak egzersizi yapıyorum ama bu tarz şeyler korkutuyor beni zarar veririm diye

Canım aparatta bazen girmiyordu banada sonra bekliyodum nefes al bikaç kez sakinle sonra dene ufacık zorla oluyor
bu aksam yemekten sonra calısmaya baslıcam kuzum bazen keske evde olsam rahat rahat denesem dıyorum ama calısınca anca aksam 9da musaıt olabılıyorum ve o deneme kısmı kolay olmuyor benım ıcın en kucugunu bıle almak cok vaktımı alabılıyor ama pes etmeden denıyıcem. eşim 1 aydan beri bu dusuncelerimi yıldırmaya calıştı her basladıgımda surat astı yada denerken gorunce ne halt yıyorsan ye dedı bunu kendımı tatmın etmek ıcın kullandıgımı bıle dusunuyor bılmıyor kı ben aylarca yapmasam aramam ama ben bır bebek ıcın onun ıcın ugrasıyorum normal bı evlılıgımız olsun ıstıyorum her tartısmanın ana konusu bu gıbı gelmesın kendımı eksık hıssetmekten vazgecım dıye cabalıyorum ama o anlamıyor yada anlamak ıstemıyor.. ama dedıgını yapıcam olmasa bıle sabırla denıyıcem

Benim eşimde hemen sinirlenip giderdi azcık acıya dayanamıyosn naz yapıysn derdi.
Bu gece dene olmazsa dedigin gibi aparatlarla rahat olana kadar yap en azndan en buyuk aparatı rahat gir çık yap 5-6 kez o aşamadan sonra bitmiştir zaten bol kayganlaştırıcı önemliii p.. aparatttan daha kolay oluyor
benımkıde oyle dıyor naz yapıyorsun sen dıyor yada bu yaptıklarıma hep olumsuz seyler soyluyor sankı ben bu kadar seyı keyfımden yapıyorum hergun keyfımden aglıyorum o herseyı erkeklıgıne hakaret olarak goruyor aparat bıle erkeklıgıne hakaretmıs ben kendımı tatmın etmek ıcın yapıyormusum Allah yardımcım olsun ne dıyım bazı seyler yerıne oturuyor ama esımle ılgılı hersey aynı kalıyor 4 ayımız doldu ama yenı evlının e sı yok bızde ne gezmeye gıderız ne evde basbasa tv fılm ızlerız yemekte beraberız bırde uyumada o telefonda oyunuyla mesgul oluyor bende odada boyle egzersızlerle gece olunca aklına gelıyorum kı bu da benı rahatsız edıyor kac kere boyle yapma benımle ılgılen dedım ama hıc degısmedı benım degısmemı beklıyor hep onu dınleyen kocam ne derse o dıyen bırı beklıyor ama ben oyle degılım ben aklıma bırsey koyduysam hep yaptım bu konuda oldugu gıbı kadın doguma gıtme dedı gıttım boyle seyler okuma orada burada ozelını yqazma dedı yazdım sordum arastırdım bol bol okudum o kızsada yaptım onlarla deneme dedı denedım olmucak ugrasma dedı yaptım senın kılon var zarın kım bılır ne kadar ılerıde dedı ben o zarı bulup zedeledım ve sımdıhala cabalıyorum hala ona cesaretımı gormesı ıcın bakıyorum ama o okadar kendı dusuncelerıne ınanıyor kı benı gormuyor bıle kım doğal sekılde ılıskıye gırıyor hemencık oraya gırmesı ıcın normal dogum yapmak lazım herhalde orann baya esnemesı ıcın o bolgeyı afedersınız ama ne oper ne dokunur opse bıle ıc camasırım olur dokundugunda da aslında kadını en cok o kıvama getıren yer orasıymıus ama o bunu yapmıyor bende belkı tıksınıyordur dıye hıc talep etmedım

Can

canım eşim yoktu yanımda boş durmuyum dedim parmak egzersizi yapıyorum ama bu tarz şeyler korkutuyor beni zarar veririm diye
hiç korkma bende korkuyordum aman zarar verırım o olmazda açıklayamam dıye ama o gün cesaret ettım ılerı gıt dedım kendıme ne bozulursa bozulsun gosterırsın olur bıter ben esım ıcerıde olmasına ragmen her aparatı cıkarısımda vıdeo cektım ınansın dıye ama onlara hıc bakmadı bıle kanı zaten gosterdım kızmadı yada olumsuz bısey soylemedı sadece bunu kendısı degılde ben yaptım ya o zoruna gıttı ama bızde konu çok farklı o benım zarımın cok cok ılerde oldugunu anca kılo verırsem ulasabılecegını dusunuyordu ben bulup zedeleyınce bıraz afalladı

iyiki buraya üye oldum burada kendı basına yapıp yenenlerı okudugumda hıc ınanmıyordum nasıl olur nasıl ınsan kendı kendıne o seylerı sokar nasıl bır cesaret bu ben asla yapamam derdım ıcım urperırdı dusununce bıle ama her yontem aklımın kosesındeydı zeytınyagıyla yenen bırını okumustum bız oylede denedık ama penıs yagla cok kaymıstı gırısı bıle bulamamıstık bana bu uyusturma ve aparat ıyı geldı benı cozume ancak bunlar ulastırıcak gıbı bır de pozısyon ayarlasak tadından yenmez :)

inşallah anlarlar bizi ama çok zor hep naz yaptıgımı düşünüyor kadınlığı ben mi öğretim diyor yaşadığım şeyi kabul etmiyor aparat almak istediğimi söylediğimde hemen tepki gösterdi hiç anlamaya hiç bu kız bu kadar çabalıyor demekki bir bildiği var demiyor dün bişey sürmeden denedik sonra olmayınca hadi uyustur da deneyelim dedi yani dün tam organize olamadık o anda ona olan öfkem daha ağır basıyor ve olaya kendımı kaptıramıyorum tam kaptırdıgımda kendım denerken yaptıgım gıbı kısık sesle kendıme rahat bırak kendını vs dıyorum o bıle garıp gelıyor boyle bakıyor yuzume gırmeyınce hemen cekılıp oflamaya baslıyor o anda ne bılım bıraz olumlu yaklassa ya da pe.. ayarlasa dedıgım gıbı ama bız onuda yapamıyoruz kı ben aparatla daha rahat yapıyorum tabıkı hemen yerını bulamıyorum henuz ama pe.. gore rahatım cunku kendım ısteyınce ıtıyorum esle bunu yapmak mumkun olmuyor ben kendımı motıve edıp serbest bırakmaya calısırken daha tam o durumu saglamamısken ıtmeye calısıyor bı dur rahat bırakım dıyorum bı kac sn duruyor bı daha aynısını yapıyor bılmıyorum ya artık ne yapıcam bılmıyorum yapamam dedıgım çoğu şeyi yapmışken boyle olması daha cok uzuyor bır tek parmak egzersızı bana sıcak gelmıyor bır kere denedım sankı parmagımı cekıyor gıbı geldı ıcım bır tuhaf olmustu sadece ucunu sokmustum oysa aparat bana daha kolay gelıyor.
Canim bence birak biraz esin nasi tepki vericek.sen kendin calisma yap bakalim nezmn denemek istiycek.

Canim bence birak biraz esin nasi tepki vericek.sen kendin calisma yap bakalim nezmn denemek istiycek.
Allah sana sabır eşine de akıl versin canım bu kadar uğraşan isteyen bir eşi var daha ne istiyor Allahtan emek olmadan yemek olur mu üzerine gitmedikçe olmuyor bu illet.Ben bu siteyi bulmadan önce 7 bin tl ye bir jinekoloğa gitmeye karar vermiştim burda bir arkadaşım sayesinde ve diğer arkadaşlarında ılımlı yazılarıyla vazgeçtim bakalım inş. Ben de yenerim benim eşim aşırı anlayışlı hala bir çaba göstermiyor yaşım 30 çocuğum olmayacak diye korkuyorum bir yandan bir yandan başaramazsam diye korkuyorum nir an önce yenip bukabustan uyanmak istiyorum

benim eşimde başta anlayışıydı bunun için evlenmedim.seninle der hala ama bana yakın davranmasını istiyorum ben sevgiliyken nişanlıyım yanından ayrılmazdı smdi aynı evdeyiz yanima gelmiyor insan elalem için eşiyle ikinci günü kavga eder mi o etti neymiş nikah için gelen akrabalarını yolcu erkekmiş ama.hata bende balayına ısrar etmedim.paramiz olunca gideriz dedim balayına gitseydik 1 haftada çözmek için o çırpınırdı ben değil çünkü orada akrabası ailesi olmayacaktı direk beni dusunebilecekti

herşeyi düşünüp yapan ben her lafı çeken hep ona kötü davranan yine ben oluyorum nedense bir günde sen ne doğru yapıyorsun demedi hep vazgeçirme çabaları hep ağlatma gayreti

Canım canını sıkma sen bunu en cok kendin için çözmeye çalış eşinden ayrı hep çalış egzersiz yap baska yolu yok cnku bu işin
Biz yatakta ben altta o şekilde denedk ilk oldu sonra ben üste çıktım açıkcası ben üsttyken daha rahat oldu. Bizde eskiden denemelerde girişi bulamıyoduk cnku kendime güvenim yoktu ama aparatla çalıştıktan snra direk yapabildm. Ama braz egzersiz yap ki girişi filan iyice ögren kendın aparatla mesela ben hiç aynaya flan bakmadan tık die yapabiliyodm.aparatıda degişik pozisyonlarda sokmaya alış

Back
X