- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.061
çogu soru ve bilgiyi buradanda paylaşalım ki yenemeyenlerde faydalansın.belki 1cümle bile kurtarmaya yetecek bizi bu rahatsızliktan inşallah tabiki.
canım sen hangi aşamadasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çogu soru ve bilgiyi buradanda paylaşalım ki yenemeyenlerde faydalansın.belki 1cümle bile kurtarmaya yetecek bizi bu rahatsızliktan inşallah tabiki.
canım sen hangi aşamadasın
canım 2parmağımı alabiliyorum,eşiminde ama peni..denemesi yapınca olmadı.ben alttaykn deniyoruz .eşim kendi itekliyor.ben üstte beceremedim pe..hemen yamuldu
canım 2parmağımı alabiliyorum,eşiminde ama peni..denemesi yapınca olmadı.ben alttaykn deniyoruz .eşim kendi itekliyor.ben üstte beceremedim pe..hemen yamuldu
hg cnm, öncelikle tek değilsin bu konuda
biz şuan parmak aşamasındayız
aparata geçen arkadaşlarda var ama
kademe kademe olucağını kafana yaz
ben eminim olucak
sonuçta çocuk çıkan yer yani
elbet olacak
Sayfayi anlamiyorum hic, neyi nasil yapiyorsunuz? Sendemi benim gibisin? Ne zamandan beri böylesin?
Onu bilmiyorum ben çünkü ben setle yapmıyorum.. Ama asama asamadir heraldeacaba deneme gün gün farklımı
sıra ile aynı günmü
yapmak lazım
hangisi daha yararlı acaba
acaip heves ve azim bir an önce en büyüğe geçip
iyi haberi vermek istiyorum
Canim.muayene seans ücreti nekadar
1. film seyrettim bol bol beynimi bu işe alıştırdım
2. doktor tavsiyesi nefes egzersizi yaptım bol bol
3. parmağıma eldiven takıp, zeytinyağı sürerek denemeye başladım ıkınma ile alıştırdım
tam girmesi için de derin nefes aldım verirken ıkındım o anda ittim parmağımı
biraz acıdı ama yağ etkisi ile kolay girdi, oynatmadım tuttum bir süre, sonra hafifçe ileri geri yaptım, gıdıklanma dışında
acı olmadı, hatta hoşuma bile gitti
4. 1 hafta sonra 1 parmak başlayıp 2 parmağa geçtim, 2 parmağa alışınca hafifçe makas haraketi ile vaginamı alıştırdım
5. eşimle denemeler yaptık, önce tek sonra iki parmak
6. bu arada en başından itibaren eşimin organı ile oynadım inceledim, bol bol dokundum, beynimde organ korkusunu yenmek için
7. final se şöyle oldu, önce sıcak duş aldık beraber, birbirimize dokunduk, vucudumuzun her yerine, sonra odamıza geçip, birbirimize
sarılarak film izledik, bu aşırı heyecan yapıyor zaten, ıslanma oluyor oramızda, film devam ederken, kendimde
parmak olayına başladım, arada eşim parmakladı yavaş yavaş, derken iki parmak üç parmak derken, gevşedim
bu arada popo altımda yastıkta koymuştuk, öyle daha iyi açılıyor vagina bölgesi, öpüşmenin ateşli kısmında
eşim daha önce konuştuğumuz gibi, penisini dolaştırdı sürttü, hazırladı beni, ben o arada, derin nefese başladım
sağlam bir ıkınırken, eşime evet dedim, o anda itti, bebeyağlı kaygan olan organı, içeriye giriverdi.
Böylece aşmış oldum bu sorunu ( 6 ay kadar çekmiştim)
darısı hepinizin başına
unutmayın beyinde bitiyorherşey![]()
Onu bilmiyorum ben çünkü ben setle yapmıyorum.. Ama asama asamadir heralde
Sen tutup yerlestirmedin yani oyle mi ? Canim ben de eger birden paslayip asama asama gidersem.bi 10 dk icinde uc parmagimi da alabiloyorum rahatca ama dun penisi denedik yapamadik cok agladim esimin penisi de girmeyince hemen sonuverdi ben altta denedim ikindim da ama girisi bulamadik ben itmeye çalıştım tutup da o mu itsin ki ? Ya da ustte mi denesem1. film seyrettim bol bol beynimi bu işe alıştırdım
2. doktor tavsiyesi nefes egzersizi yaptım bol bol
3. parmağıma eldiven takıp, zeytinyağı sürerek denemeye başladım ıkınma ile alıştırdım
tam girmesi için de derin nefes aldım verirken ıkındım o anda ittim parmağımı
biraz acıdı ama yağ etkisi ile kolay girdi, oynatmadım tuttum bir süre, sonra hafifçe ileri geri yaptım, gıdıklanma dışında
acı olmadı, hatta hoşuma bile gitti
4. 1 hafta sonra 1 parmak başlayıp 2 parmağa geçtim, 2 parmağa alışınca hafifçe makas haraketi ile vaginamı alıştırdım
5. eşimle denemeler yaptık, önce tek sonra iki parmak
6. bu arada en başından itibaren eşimin organı ile oynadım inceledim, bol bol dokundum, beynimde organ korkusunu yenmek için
7. final se şöyle oldu, önce sıcak duş aldık beraber, birbirimize dokunduk, vucudumuzun her yerine, sonra odamıza geçip, birbirimize
sarılarak film izledik, bu aşırı heyecan yapıyor zaten, ıslanma oluyor oramızda, film devam ederken, kendimde
parmak olayına başladım, arada eşim parmakladı yavaş yavaş, derken iki parmak üç parmak derken, gevşedim
bu arada popo altımda yastıkta koymuştuk, öyle daha iyi açılıyor vagina bölgesi, öpüşmenin ateşli kısmında
eşim daha önce konuştuğumuz gibi, penisini dolaştırdı sürttü, hazırladı beni, ben o arada, derin nefese başladım
sağlam bir ıkınırken, eşime evet dedim, o anda itti, bebeyağlı kaygan olan organı, içeriye giriverdi.
Böylece aşmış oldum bu sorunu ( 6 ay kadar çekmiştim)
darısı hepinizin başına
unutmayın beyinde bitiyorherşey![]()
ikiniyorum ama giris anini ayarlayamiyorum bana ustte nasil yaptigini biraz daha acik anlatirmisin canim dizlerini nasil yaptin falan? Sonra bi de normalde parnak ya da mum calisirken yatar pozisyonda mi aliyordun penisi denerken üstteki pozisyona alisabildin mi
Özel mesaj icin ne yapmam gerekiyor canim
Profile girince öyle bir kisim yok
Tirlatmaya az kaldi vallahiiii o koca aparati sokuyorumda penis nasl grmiyo anlamiyorum! Bi noktada takiliyorum bacaklarimi itemiyorum bile Allahim yaaaaa....
canım eşin iteklerken ıkın bacaklarını ellerinle tut göğsüne çek çok rahat oluyo o zaman
sen yendin mi arkadaşım...dedigini uygulayacagım çok sagol..birşey daha soracagım..penisin çabuk sönmemesi için hedefi hemen bulmak gerekiyor.biz deliği bulma aşamasnda da vakit kaybediyoruz bu konuda bi önerin varmı
cnm ben özelden yazamıyorum mail adresin varsa ordan yazayım