- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.841
Dua edin banaaaa bu aksam icin kader ortaklarim 😱😱😱😱😌
Allah yardımcın olsun ve bunu o kadar içten söylüyorum ki inşallh Allah kabul eder bu duamı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bana da yardımcı olur musnuz ? ben de aynı dertten muzdaribim((
arkadslar yazdıklarnzn hepsnı okuyamıyorm sorularnz olursa msj atın yada yazımı alıntılayın yardımcı olurum elimden geldiği kadar
ne kadardır evlisin canm . Ne yaptın ne yapmadın bugüne kadar yazarmısn kısaca ne durumdasın
Bilmiyorum ama bi parmağı kolay yapıp ikide zorlanmamı bu şekilde açıkladı.
6 aylık evliyim olur diye hep erteledim ama artık bu durum çok rahatsız etmeye başladı. destek almayı bile düşünüyorum
ben vakit kaybetme destek al derim. çnkü inan ki bu aynı zamanda erteleme hastalığı. Ve lütfen senden çok rica ediyorum git bir doktora git bir psikologa araştır emnim olduğun yerde ya da yakın yerlerde bir uzmanı vardır.Bu işin.Ben doktora eşim istemedği için gidemiyorum.Hep erteliyoruz işte.3 yıl oldu. benden sana tavsiye kesinlikle git yardım al.
Evet cnm gittiğim psikologtu ama cinsel terapi eğitimi almış evet egzersiz yaptırdı ama önce egzersizlere gelmeden ruhumu okşadı beni duruma hazırladı bu egzersizlerin öncesi sonrası var bunu da anca bi psikolog yapabilir benim psikologum da çok iyiydi allah razı olsun istanbuldaysan tavsiye ederim
benim eşim destek almamızı istiyor çok da anlayışlı ama burada tecrübeli arkadaşlardan yararlanmak istiyorum.bunu yenenler nasıl yenmişler destek alanların önerebileceği uzmanlar var mıdır diye buraya üye oldum buradaki yazılanları okudukça yalnız olmadığı anladım. 3 yıl uzun bir süre Rabbim kolaylık versin.
6 aylık evliyim olur diye hep erteledim ama artık bu durum çok rahatsız etmeye başladı. destek almayı bile düşünüyorum
mum deneyeceğim bende bir türlü bulamadm uzun mum :-( bende kulak çöpünü kalınlaştırıp denycem.ama bunu yapmış olanlar lütfen tarıf etsinler yanlış birşey yapmak istemiyorum
onlyyou874 nerdesin.Kulak çöpünü yaptım ben. İlk defa. ondan bile çok mutluyum.İnşallh diğerleride olur.
arkadslar yazdıklarnzn hepsnı okuyamıyorm sorularnz olursa msj atın yada yazımı alıntılayın yardımcı olurum elimden geldiği kadar
Hiç düşünme cnm bak 6 aylık evlisin yazık etme kendine git bi terapi al istanbuldaysan benim doktorumu tavsiye ederim çok iyi işinde fiyatı da uygun allah razı olsun onun sayesinde yendim ben burda yazılsnları denersen daha körü olacak durumun bende aynı yoldan geçtim cnm benim iyiliğin için diyorum vajinismus tek başına çözebileceğin bir şey değil öle olsaydı cinsek terapistler psikloglar olmazdı yol yakınken kurtar kendini
teşekkür ederim ilgin için bana doktorunu adresini ve gerekli bilgileri yazar mısın
İstanbulda mısın cnm istanbuldaysan hangi ilçedesin
evet istanbuldayım zeytinburnundayım ama sorun değil her yerine gidebilrim istanbulun
Evet fena olmaz yani stres atardik