- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 148
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.281
cetrina geldiğin zaman banada haber verirmisin?
canım geldimm burdayımm ama yoksunuz snırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cetrina geldiğin zaman banada haber verirmisin?
msj sayım 50 olmadıgından özelden yazamıyorum sana malesefzaten şuan regliyim reglim bitene kadar 50 msj da olursa inş özelden görüşmeyi cok isterim..bahsediğin seylerden ıkınma olayını biliyorum ama genede baştan başlıcam.. detaylarıda özele geçtiğimde anlatırım :) şimdiden tşkler
![]()
tamm cnaım anlıyorum seni ozaman reglin bittiğinde konuşuruz
kuzum 3cm 4 cm diye şartlama,oraya birşey acısız girebiliyor dediğin an olay biter.1 cm bile yetebilir.eş denemende zeytinyağ tavsiye ederim.
canım geldimm burdayımm ama yoksunuz snırım
Tamam canim bide boyle deneyim bakalim tam adapte oluyom tamam diy hoooop regll su bitsin insallah vajide biterbak derin derin nefes al ve derin derin iç geçirir gibi rahatla o gevşediğin hani hıııı diye iç çekilir ya öyle yaparken çok güzel ilerler birde derin nefes aldın verdin ya en son derin nefes al ve o nefesi ıkınırken kullan.sanki kabız gibi.
Denk gelemedik seninle burda misin cetrina
Denk gelemedik seninle burda misin cetrina
cnm kusura bakma işteyim çok sık giremedim bugun.
sana şey dicektim dün ben üç parmak denemesi yaptım ilk önce biraz zorlandım ama sonra yapabildim ilerleme varmı sence yarın kontrol var deneyin derse olmazsa die korkuyorum
Geldim burdayim
canım yazıyı alıntılarsan ancak görebilirim yazdığını seni dinliyorum![]()
Ben hic deneyemedim korkdum hep denedigimde canim yaniyordu olmadi
Ben hic deneyemedim korkdum hep denedigimde canim yaniyordu olmadi
canım inan neden korktuğu nasıl korktuğunu neler yasadıgını cokk iyi biliyorum ama inan bana bu korkuların yersizzz bu korkularıın bosunaa lütfen daha fazla zaman oldurmeeee bosunaaaa zamanını stresle gecirmee..korkacak hic bir sey yokkk orada sinir uçları yok agrı yok sadece kastığın için istem dışı kasılmaaa sana agrı verir kaslarını kasmamayı öğrenmelisin buda egzersizlerle olur bende bu illlete uğraştım basımı dayamadığım care aramadığım sey kalmadı bu egzersizleri yap sonra kabus bitiyor anlıyor aslında hic birsey olmadığını ve olmayacagını