• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar siz ne kadar çalışıyosunuz yanı kaç saat ben çalıştığım için hiç vaktim olmuyo eşim evdeykende çalışmak istemiyorum artık akşamları evden göndericem onu :)

kayganlaştırıcı verdi doktor burda okudum kayganlaştırıcı yanma yapıyo demişti biri bebe yağın kullanıyorum şimdi

canım iyi kayganlastırıcılarr varr onlarda kesşnlikleee yanma ya da herhangi bir sey yapmıyor ayrıcaa bebe yağını fazla kullanma sonuctaa o da bir yag içerikleri var vajinaya zarar vermesin die..tabiki sen bilirsin ama dediğim gibi canım kayganlaştırıcıların genelde yan etkisi yok zaten üretilme amacı bu..umarımmm bir an onceee asarsınnn bunu veee atlatırsınnn sadece rahat ol arkadasım

bnde aynı cnaım ya iiyim diyim iyi olayım canım sen nasılsın neler yapıyorsun bakiiim arada bakıordum ama yoktun birde okayoka ne yapıorr oda uzun zaman oldu geçmeyeli hic gorustun mu
memleketteydim canım şimdide pc bozuk 1 cümleyi 5dk da zor yazıyorum.okayoka yı görmedim hiç.

hoş buldum tatlım bende özledim sizi ,şuan hızlı yazamıyorum bilg.sorunlu,düzeldiğinde rahat rahat konuşuruz canım,düzeldi mi herşey iyi misin

Çok şükür düzeldi herşey son bir ayda çoğu zaman yanma ve acı hissetmiyorum. Ara sıra oluyor ama çok değil bakalım bebişimiz ne zaman gelicek bu ay da olmadı pzt adet oldum bu ay çok yoğun çalışma yaptık ama olmadı :(

memleketteydim canım şimdide pc bozuk 1 cümleyi 5dk da zor yazıyorum.okayoka yı görmedim hiç.
hosgeldinn ozaman cnımmmmm benim..dikkat et kendiniee anlasılannn pcc yoruorr seni birdeee ben yormayımm sayfana misafirr oldummm azcık :8::8: kendineee cok cokkk iyi bak canoooo pc düzeldigindee konusuruzzzz uzuncaaa opldun:13:

Arkadaşlar merhaba ben geçen günde yazdım ama kimse görmedi galiba cvp yazan olmadı yardımınıza ihtiyacım var.
ben cumartesi günü parmak egzersizlerine başladım. doktor bana iki parmka eşime bir parmak verdi. ama sabırsızlık yapıp ilk günden sonra eşiminde iki pamak egzersizi yapmasını istedim ilk günlerde biraz zorlandım ama şimdi sadece bi yanma oluyo birazda acıyo. iki parmak aldıktan sonra kolay olurmu hala biraz korkuyorum cuma 2 seansa gitcem sizce başarabilirmiyim Allah'ın izniyle
kuru kuru itmeyin kayganlaştırıcı kullanın,eş denemesin de zeytinyağ kullanın derim çok etkilidir.ıkınarak nefes alıf vererek ilerleyin,popo altına yastık koyun tavsiyem.

canım iyi kayganlastırıcılarr varr onlarda kesşnlikleee yanma ya da herhangi bir sey yapmıyor ayrıcaa bebe yağını fazla kullanma sonuctaa o da bir yag içerikleri var vajinaya zarar vermesin die..tabiki sen bilirsin ama dediğim gibi canım kayganlaştırıcıların genelde yan etkisi yok zaten üretilme amacı bu..umarımmm bir an onceee asarsınnn bunu veee atlatırsınnn sadece rahat ol arkadasım

önerebileceğin bi kayganlaştırıcı varmı canım

kuru kuru itmeyin kayganlaştırıcı kullanın,eş denemesin de zeytinyağ kullanın derim çok etkilidir.ıkınarak nefes alıf vererek ilerleyin,popo altına yastık koyun tavsiyem.

kaderim ben sana özelden msj atmaya çalıştım ama 50 msjı geçmeyince olmuyomuş. senin başarı öykünü okumuştum onu denedim yine yapamadım parmka egzersdizleri ii gidiyo kendimi kasmayı nasıl engellerim acaba bacaklarım ole bi titriyoki nerdeyse birbirine değcek

emla ozel bölgede yanık ve kasıntıdan başka bir ise yaramaz canım bildiğin ilaçları ve kremleri koy kenara bunlar tamamen gereksiz ve bos bana inan ben zamanında kutu kutu harcamıştım sonucc yine hüsrandı..suan hangi aşamadasın ya da neler denedin yenmek icin
Canim tek parmakt sorun yok sonuna kadar alabiliuorum kasildigimida hissediyorum ama sorun ilmuyo aparatta 8 cm denedim en son aldim ama ilerletemedim 10 cm denedim onu hic alamadim baski aci hissettim simdide regl girdi araya

tek birileri kurtulsunda sewe sewe yazarm canm bak ilk parmagımı aldımda gaza geldm hemen denedm ama olmadı neden olmadı biliymsn ıkınmadm o stresle ıkınmayı unuttm canm tek onmli sey ıkınmak bak smdı ben ılk aparatları yagladm aparatla vajınanın içini yagladm sonra esmın pensini yagladm ve ilk prezerwtf ile denedk daha kolay oluyo snra namaz kılarken secdeye oturuyon ya hani esinin uzerni oyle otr sonra sol bacagnı hafif kaldır pnsi al eline bi taraftan ıkın bi taraftanda sokmaya calış zaten yaglı oldugu ıkın gircek hemen bunun tek ihtiyac bol yag ıkınmak ve cesaretle beraber biraz gaza gelmek lazm canm biraz uzun oldu ama kusura bakma

çok sağol canım uzun olması ınan bizim için daha iyi.ben denememde biraz az ıkındım galiba öyle düşünüyorum parmak denemesi yaparken daha çok ıkınmayı denedim daha rahat oluyor.ışte keşke eşle deneme imkanim olsa daha iyi olacak ama 4ay sonra gelecek eşim o zamana kadar ilerletmek ve geldiği gün bu işi bitirmek istiyorum artık

Canim tek parmakt sorun yok sonuna kadar alabiliuorum kasildigimida hissediyorum ama sorun ilmuyo aparatta 8 cm denedim en son aldim ama ilerletemedim 10 cm denedim onu hic alamadim baski aci hissettim simdide regl girdi araya

canım benim simdi çıkmam lazım ama iki saatte geçerim yinee eger burdaysan konuşalım senin bitirmen için artık bi neden yok bence rahatlıklaaa asabilirsin

Back
X