- 17 Şubat 2014
- 370
- 143
- 53
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.201
kızlar siz ne kadar çalışıyosunuz yanı kaç saat ben çalıştığım için hiç vaktim olmuyo eşim evdeykende çalışmak istemiyorum artık akşamları evden göndericem onu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayganlaştırıcı verdi doktor burda okudum kayganlaştırıcı yanma yapıyo demişti biri bebe yağın kullanıyorum şimdi
memleketteydim canım şimdide pc bozuk 1 cümleyi 5dk da zor yazıyorum.okayoka yı görmedim hiç.bnde aynı cnaım ya iiyim diyim iyi olayım canım sen nasılsın neler yapıyorsun bakiiim arada bakıordum ama yoktun birde okayoka ne yapıorr oda uzun zaman oldu geçmeyeli hic gorustun mu
hoş buldum tatlım bende özledim sizi ,şuan hızlı yazamıyorum bilg.sorunlu,düzeldiğinde rahat rahat konuşuruz canım,düzeldi mi herşey iyi misin
hosgeldinn ozaman cnımmmmm benim..dikkat et kendiniee anlasılannn pcc yoruorr seni birdeee ben yormayımm sayfana misafirr oldummm azcıkmemleketteydim canım şimdide pc bozuk 1 cümleyi 5dk da zor yazıyorum.okayoka yı görmedim hiç.
kuru kuru itmeyin kayganlaştırıcı kullanın,eş denemesin de zeytinyağ kullanın derim çok etkilidir.ıkınarak nefes alıf vererek ilerleyin,popo altına yastık koyun tavsiyem.Arkadaşlar merhaba ben geçen günde yazdım ama kimse görmedi galiba cvp yazan olmadı yardımınıza ihtiyacım var.
ben cumartesi günü parmak egzersizlerine başladım. doktor bana iki parmka eşime bir parmak verdi. ama sabırsızlık yapıp ilk günden sonra eşiminde iki pamak egzersizi yapmasını istedim ilk günlerde biraz zorlandım ama şimdi sadece bi yanma oluyo birazda acıyo. iki parmak aldıktan sonra kolay olurmu hala biraz korkuyorum cuma 2 seansa gitcem sizce başarabilirmiyim Allah'ın izniyle
peki bu yanma hissi normalmi herkeste oluyomu
yanma hissi gerginlikten yeterince ıslanmayınca olurpeki bu yanma hissi normalmi herkeste oluyomu
canım iyi kayganlastırıcılarr varr onlarda kesşnlikleee yanma ya da herhangi bir sey yapmıyor ayrıcaa bebe yağını fazla kullanma sonuctaa o da bir yag içerikleri var vajinaya zarar vermesin die..tabiki sen bilirsin ama dediğim gibi canım kayganlaştırıcıların genelde yan etkisi yok zaten üretilme amacı bu..umarımmm bir an onceee asarsınnn bunu veee atlatırsınnn sadece rahat ol arkadasım
canım burdayım ama zor yazıyorumkkaderimmm burdamısın
kuru kuru itmeyin kayganlaştırıcı kullanın,eş denemesin de zeytinyağ kullanın derim çok etkilidir.ıkınarak nefes alıf vererek ilerleyin,popo altına yastık koyun tavsiyem.
sen bunlarıı kafanı takmaaa hataaahic düşünme
sen bunlarıı kafanı takmaaa hataaahic düşünme
Ünite Önden arkaya Çap Uzunluk Uzunluk
1 - Dilatör 14mm 15mm 70mm
2 - Dilatör 19mm 22mm 90mm
3- Dilatör 24mm 27mm 110mm
4 - Dilatör 30mm 32mm 140mm
5 - Dilatör 35mm 38mm 163mm böyle canım kılavuzunda böyle yazıyo
Ya arkadaşim bişey anlamadım ama teşekkürler yine de
emla ile denedm cnm basaramdm cunku çok yanma yaptı hayr beynine geriledm komutu vermezsen gerilmezsn cnm
Canim tek parmakt sorun yok sonuna kadar alabiliuorum kasildigimida hissediyorum ama sorun ilmuyo aparatta 8 cm denedim en son aldim ama ilerletemedim 10 cm denedim onu hic alamadim baski aci hissettim simdide regl girdi arayaemla ozel bölgede yanık ve kasıntıdan başka bir ise yaramaz canım bildiğin ilaçları ve kremleri koy kenara bunlar tamamen gereksiz ve bos bana inan ben zamanında kutu kutu harcamıştım sonucc yine hüsrandı..suan hangi aşamadasın ya da neler denedin yenmek icin
önerebileceğin bi kayganlaştırıcı varmı canım
tek birileri kurtulsunda sewe sewe yazarm canm bak ilk parmagımı aldımda gaza geldm hemen denedm ama olmadı neden olmadı biliymsn ıkınmadm o stresle ıkınmayı unuttm canm tek onmli sey ıkınmak bak smdı ben ılk aparatları yagladm aparatla vajınanın içini yagladm sonra esmın pensini yagladm ve ilk prezerwtf ile denedk daha kolay oluyo snra namaz kılarken secdeye oturuyon ya hani esinin uzerni oyle otr sonra sol bacagnı hafif kaldır pnsi al eline bi taraftan ıkın bi taraftanda sokmaya calış zaten yaglı oldugu ıkın gircek hemen bunun tek ihtiyac bol yag ıkınmak ve cesaretle beraber biraz gaza gelmek lazm canm biraz uzun oldu ama kusura bakma
Canim tek parmakt sorun yok sonuna kadar alabiliuorum kasildigimida hissediyorum ama sorun ilmuyo aparatta 8 cm denedim en son aldim ama ilerletemedim 10 cm denedim onu hic alamadim baski aci hissettim simdide regl girdi araya