• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar bende vajinusmusu henüz yenemedm bilindiği gibi bu bir erteleme hastalığı ve bende sürekli erteleyip egzersizleri hep bir bahane ile erteleyenlerdenim tam biraz bi aşama kaydediyorum ama üstüne düşmüyorum sonrada tekrar hayal kırıklığı ve başa dönüş yenen arkadaslara sorum şu ki bu egzersizleri ne sıklıkta yapıyorsunuz yani hergün mü haftada bikaç kezmi ve günde ne kadar zamanınızı ayırıyorsunuz?

Evet bende merak ediyorum bunu,ve aynen hep ereteliyorum,sebebini bilmedim bir korku var belki de cesaretsizlik işte..

arkadaslar bende vajinusmusu henüz yenemedm bilindiği gibi bu bir erteleme hastalığı ve bende sürekli erteleyip egzersizleri hep bir bahane ile erteleyenlerdenim tam biraz bi aşama kaydediyorum ama üstüne düşmüyorum sonrada tekrar hayal kırıklığı ve başa dönüş yenen arkadaslara sorum şu ki bu egzersizleri ne sıklıkta yapıyorsunuz yani hergün mü haftada bikaç kezmi ve günde ne kadar zamanınızı ayırıyorsunuz?

ara vermeden her gün ve cok sık yapılmalı, ben dilatörle calıstım, günde 60 defa sokup cıkarıyodum ve her soktugumda 10 defa ıkınıyodum, günde 600 ıkınma yani. Doktora gittim o verdi ödevi

ara vermeden her gün ve cok sık yapılmalı, ben dilatörle calıstım, günde 60 defa sokup cıkarıyodum ve her soktugumda 10 defa ıkınıyodum, günde 600 ıkınma yani. Doktora gittim o verdi ödevi

bir gün için çok fazla değil mi , vajinda 60 kere olunca tahriş şişlik olmuyor mu, ayrıca bunu yaptıktan sonra direkt penise mi geçtiniz

Kizlar ben egzersizde en son 6 cmlik aparat alabiliyodum rahatlikla ama daha fazla kalinlastramiyidum dun 8 cm denedim oldu ama tamamini alamadim ilk defa bukadar acidi ve baski oldu once korktum ama sonra biraz beklettim icerde bikac dakika aci yavas yavas gecti beklerkende sıktim bıraktom sürekli ama yinede ondan fazlasini ilerletemedim bundan sonra ne yapmam gerekiyo nwrde nefes yapmam nerde ikinmam gerekiyo

Kizlar ben egzersizde en son 6 cmlik aparat alabiliyodum rahatlikla ama daha fazla kalinlastramiyidum dun 8 cm denedim oldu ama tamamini alamadim ilk defa bukadar acidi ve baski oldu once korktum ama sonra biraz beklettim icerde bikac dakika aci yavas yavas gecti beklerkende sıktim bıraktom sürekli ama yinede ondan fazlasini ilerletemedim bundan sonra ne yapmam gerekiyo nwrde nefes yapmam nerde ikinmam gerekiyo

Uzunluk değil kalınlık önemli normalde ilişkide uyarılıyoruz vajinada uzuyor ama egzersizde vajina kısa oluyor normal yani.zorlanınca ıkın zaten son noktaya gelince makat tarafında baskı oluyor. Sen şimdi kalınlaştırarak devam et 10 cm yap eş denemesine hazır olunca geç

canım çok fazla değil mi günde 60 defa. ya birde ben ıslaklık olmadan kesinlikle girişten 1 ml. bile ileri gidemiyorum ama kendimi çok kastığım içinde ıslaklık olmuyor bebeyağı kayganlaştırıcı vb. nın ise faydası olmuyor yani kendimden ıslaklık olmadıktan sonra olmuyor ne yapabilirim sizce eğer zorlarsam da yanma oluyor

eşim sürekli yanımda değil 7aylık evliyim.şimdi iş için yurtdışında 4 ay sonra gelecek...parmak egzersizlerini yapıyorum yani alıyorum içime.eşimin 2 parmağınıda aldım.ama pe....alamıyorum hala sebep ne bilemiyorum ki.ben parmaktan sonra olacağına çok inanmıştım.ama alamıyorum.korku da yok bende yani olacak acısada olsun diyorum eşime ama girmiyor.

Pozisyon yanlışlığı olabilir kendine uygun pozisyon seç ben allta yapmıştım bacaklarımı beline doladım ve altıma yastık koydum

Uzunluk değil kalınlık önemli normalde ilişkide uyarılıyoruz vajinada uzuyor ama egzersizde vajina kısa oluyor normal yani.zorlanınca ıkın zaten son noktaya gelince makat tarafında baskı oluyor. Sen şimdi kalınlaştırarak devam et 10 cm yap eş denemesine hazır olunca geç
Tesekkurler oyle yaparim sen yendinmii peki

bende ustte olunca daha çok zorlaniyorum o yüzden hep altta deniyorm.ama yanlış nerede bulamıyorum:-(

Bacaklarını aç dizlerini kırmak lazım bide altına yastık koy eğim oluşur vajina açılır böylece eşini hareketsizoturmak aparat gibi düşün biraz ucu girecek kendini sıkarsan acı olur zorlandığında ıkın ve derin nefes al verirken ittir biraz girince bacaklarını eşinin beline dola oda seni öpersek dikkatini dağıtdın o duygusal bağ olunca kormuyordum ve oluyor mesela eşimin tenine değmeden yaparsan daha zor olur ama teninizde değince daha kolay oluyor

canım çok fazla değil mi günde 60 defa. ya birde ben ıslaklık olmadan kesinlikle girişten 1 ml. bile ileri gidemiyorum ama kendimi çok kastığım içinde ıslaklık olmuyor bebeyağı kayganlaştırıcı vb. nın ise faydası olmuyor yani kendimden ıslaklık olmadıktan sonra olmuyor ne yapabilirim sizce eğer zorlarsam da yanma oluyor

bir gün için çok fazla değil mi , vajinda 60 kere olunca tahriş şişlik olmuyor mu, ayrıca bunu yaptıktan sonra direkt penise mi geçtiniz

kızlar hicbir sey olmuyor, bebe yagı kullandım. Normal penisin iki katı kadar uzun ve kalındır 8 no.lu dilatör, 3,5,6,7 ve 8 numaralarla calıstırdı doktorum bir hafta on gün boyunca hergün yaptım, ne şişme ne tahriş olmadı, korkunun üzerine gitmeden, vajinaya bir sey girmesine psikolojiyi alıstırmadan olmaz ki. Yapa yapa alıstıım. Dilatörleri bitirince iliskiye gectik. Dilatörlerle arkadas olmustuk resmen :D Önemli olan penisin vajinaya girmesi degil, vajinismustan iyileserek saglıklı bir ilişki yasamak

kızlar hicbir sey olmuyor, bebe yagı kullandım. Normal penisin iki katı kadar uzun ve kalındır 8 no.lu dilatör, 3,5,6,7 ve 8 numaralarla calıstırdı doktorum bir hafta on gün boyunca hergün yaptım, ne şişme ne tahriş olmadı, korkunun üzerine gitmeden, vajinaya bir sey girmesine psikolojiyi alıstırmadan olmaz ki. Yapa yapa alıstıım. Dilatörleri bitirince iliskiye gectik. Dilatörlerle arkadas olmustuk resmen :D Önemli olan penisin vajinaya girmesi degil, vajinismustan iyileserek saglıklı bir ilişki yasamak

anladım cnm ben de sayısını arttırayım o zaman bir hafta boyunca günde en az 5 kere deneyeyim, peki iki katı kalınlığında denediğin zaman ilk başta şişlik kanama tahriş falan hiç olmadı mı

Son düzenleme:
neler yaptigini nerelerde zorlanip nasil astigini anlatabilirmisin

Ilk te egzersizi reddettim kaderimin z yağı ile yenme öyküsünden cesaret alıp z yağı denedim olmadı.vajinamı inceledim ayna ile. tek kulak çöpünü denemek istedim ayna ile. jelledim ve delikten çok küçük olduğu için hemen girdi. Ve hiç bişi hissetmedim. boşlukkk vardı orda :D ve o an yaparım ben bunu dedim .çünki beynimdekiler yıkıldı. hemen parmak denedim yaptım ama içimi hissetmek tuhaf oldu. aynı gün aparat yaptım çubuğa peçete sarıp streçledim jelledim.ve ayna ile aparatı aldım.nasıl alıyoruz aparatı önce vajına üstüne koy aparatın ucunu, ıkın ,o anda hafif it ,kendilinden giriyor yada nefes al verirken it zaten o anda çok kolay giriyor. Ve aparatı Kslınlaştırdım .aynı gün çevresi 8 cm olan aparatı aldım.ertasi gün çalıştım aynı aparatla ve deneme yaptım eşimle .başarısız oldu .araya adet girdi. sonra adet bitince almakta biraz zorlandım yanma oldu ama geçti aparatı kalımlaştırdım çevresi 11 le iki gün yoğun çalıştım.ama baskı oldu aparatın yarısı girmedi yaklaşık 10 cm girdi sebebini araştırdım vajina ilişkide uzuyor ama normal hali kısa imiş bundan sebep baskı olmuş.deneme olarakta üste yapamadım bende altta denendim anlatmıştım zaten alta yastık koy eş hareketsiz olmalı sen yönlendir zorlanınca ıkın nefes al verirken ittir eşinde ıkınmanı nefes alıp vermeni hatırlatsın.sonra biraz girince eşinin beline dola bacaklarını. eşin seni öperek yaklaşsın zaten bırakıyorsun kasamıyorsun.zaten içine girince hissetmiyon bile nerde olduğunu :)) acı olursa eşin gitgel yapsın rahatlatsın inş yenersin.vazgeçme dua et

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk te egzersizi reddettim kaderimin z yağı ile yenme öyküsünden cesaret alıp z yağı denedim olmadı.vajinamı inceledim ayna ile tek kulak çöpünü denemek istedim ayna ile jelledim ve delikten çok küçük olduğu için hemen girdi ce hiç bişi hissetmedim boşlukkk vardı orda :D ve o an yaparım ben bunu dedim çünki beynimdekiler yıkıldı hemen parmak denedim yaptım ama içimi hissetmek tuhaf oldu aynı gün aparat yaptım çubuğa peçete sarıp streçledim jelle ve ayna ile yaptım vajına üstüne koy aparatın ucunu ıkın o anda hafi it kendilinden giriyor yada nefes al verirken it zaten o anda çok kolay giriyor. Kslınlaştırdım aynı gün çevresi 8 cm olan aparatı aldım.ertasi gün çalıştım aynı aparatla deneme yaptım eşimle başarısız oldu araya adet girdi sonra adet bitince almak biraz zorlandım yanma oldu ama geçti aparatı kalımlaştırdım çevresi 11 le iki gün yoğun çalıştım.ama baskı oldu aparatın yarısı girmedi yaklaşık 10 cm girdi sebebini araştırdım vajina ilişkide uzuyor ama normal hali kısa imiş bundan sebep baskı olmuş.deneme olarakta üste yapamadım bende altta denendim anlatmıştım zaten alta yastık koy eş hareketsiz olmalı sen yönlendir zorlanınca ıkın nefes al verirken ittir eşinde okunmanı nefes alıp vermeni hatırlatsın.sonra biraz girince beline dola bacaklarını. eşin seni öperek yaklaşsın zaten bırakıyorsun kasamıyorsun.zaten içine girince hissetmiyon bile nerde olduğunu :)) acı olursa eşin gitgel yapsın rahatlatsın inş yenersin.vazgeçme dua et
insaallah canim sagolasin bu gunler gitsin gelmesin

BU APARATLARI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM bULSAM HEMEN YAPABİLİRMİYİM ACABA kulak çubuğundan büyük daha hiç bişi yapamadım parmakla hiç yapamadım

Bacaklarını aç dizlerini kırmak lazım bide altına yastık koy eğim oluşur vajina açılır böylece eşini hareketsizoturmak aparat gibi düşün biraz ucu girecek kendini sıkarsan acı olur zorlandığında ıkın ve derin nefes al verirken ittir biraz girince bacaklarını eşinin beline dola oda seni öpersek dikkatini dağıtdın o duygusal bağ olunca kormuyordum ve oluyor mesela eşimin tenine değmeden yaparsan daha zor olur ama teninizde değince daha kolay oluyor

her yolu deneyecegm:-( inşallah bu hastalık sene me varmadn terk eder beni :-(

Back
X