• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar meraba bende konuyu sessiz sedasız takip edip sessiz sedasız yenenlerdenim:) henüz yeniyim tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim ilişki sırasında yanma olması normal mi biraz araştırınca mantar olabileceğini duydum ama doktorum öyle bişiden bahsetmedi sizce sebebi ne olabilir ve ne yapabilirim?
merhaba gamze ilişkide yanma da olur acıda olur (ama daha ıyı degılmı acı olacak kı zevk de olsun).mantar olmazsın ya kafana takma bunları .Bndede ılk zamanlarda bu tur sıkayetler oluyordu ama çok ünlü bı dr a gıttım bunlar normal seyler dedı .Buarada bende vajınısmus derdınden kurtuldum hemde 2 senelık bı zamandan sonra..:))çok üzücüü allah kımseyı bole seylerle sınamasın gercekten çoooooooooook zor ..**

yanımdasınız biliyorum nasıl yenerim anlatın lütfen?

evet uzun bir zaman sonra döndüm:( ama hayal kırıklıkları

evde net yoktu sürekli buraya yazcam yazcam dedim olmadı evlendikten sonra internetimde olmayınca yanlız kaldım yine

kızlar evleneli tam 5 ay oldu bu ayın 28 de 5 ay dolucak fakat hiç ama hiç ummadığım bir şey oldu ilk zamanlar asla kabullenmedim ama sonuçları hep hüsran :(evlendim ilk gün yorgunum dinlenelim oldu denedik ama yorgunluktur bahanesi diye düşündüm.sonra balayına gittik hala cinsel birleşme olmadı. evlendikten bi ay sonra farkında bile olmadan sadece küçük bi yanma hissi vardı olup olmadığını anlayamadım bile ertesi gün kan gelmeye başldı. 1 hafta kanama geçmeyice doktora gittim hiç acı yok kan var. doktor muayane sırasınd kasılınca ben, kanaman bu zmana kadar bundan olmuş dedi .
üzgünüm ama tedavisi olmayan bir şey değil eğer beklersen iş çok daha komik hale gelir 10 yıllık ilişkiye girmemiş aileler tanıyorum dedi ve ardından bi kağıda vajinismussun yazdı doktor önerdi. doktor erkek ve ben zaten çok utangaç biriym nasıl anltırım die gitmedik. sağdan soldan aldıpım bilgiler vardı yok parmak egzersizi falan parmaktan daha küçük kulak çubuğunu bulunca yaptım ilk başarisiz sonrasında oldu .yanlız hala ne parmağımı nede eşiminki hiç bir şekilde birleşme olmuyor yardım edin...

pes etmetk istemiyorum ama eşim biraz pes etmeye başladı yok korkaksın filan diyor elimde değil diyorum ama nafile artık psikolojik olarak tamamen bittim eşimin bile beni bırakacağını düşünüp ona bağırıp çağırmaya başladım kızlar yardım. lütfen yardım edin lütfen denizli de olana vajınısmus tedavi gören doktorlarınızın isimlerini söyleyin maddi imkanım kısıtlı ücretleri ne olur
neneler
yapmalıyım
lütfen söyleyin

evde net yoktu sürekli buraya yazcam yazcam dedim olmadı evlendikten sonra internetimde olmayınca yanlız kaldım yine

yine iyiki varburası.

canım bende doktora gitmeyi düşünüyorum sen özelde kadın doğumamı gittin bana detaylı anlatırmısın acaba.gidicem ama neye gidicem bilmiyorum :/

kusura bakmayın ancak yazabildim
özel msj atamıyorum
ben ankarada yasemin yıldıza gittim 3000 tl ücreti. Ona giden tüm hastalarda yüzde yüz basarısı var. Kendini arastırsan zatn güvenirsin tavsiye ederim.
3000 tl cebime kalsa iyiydi ama kendim dokunamıyodum eşimi de yıprattı sorunumuz. En azından tedavi oldum şükür ki...

yanımdasınız biliyorum nasıl yenerim anlatın lütfen?

kızlar evleneli tam 5 ay oldu bu ayın 28 de 5 ay dolucak fakat hiç ama hiç ummadığım bir şey oldu ilk zamanlar asla kabullenmedim ama sonuçları hep hüsran :(evlendim ilk gün yorgunum dinlenelim oldu denedik ama yorgunluktur bahanesi diye düşündüm.sonra balayına gittik hala cinsel birleşme olmadı. evlendikten bi ay sonra farkında bile olmadan sadece küçük bi yanma hissi vardı olup olmadığını anlayamadım bile ertesi gün kan gelmeye başldı. 1 hafta kanama geçmeyice doktora gittim hiç acı yok kan var. doktor muayane sırasınd kasılınca ben, kanaman bu zmana kadar bundan olmuş dedi .
üzgünüm ama tedavisi olmayan bir şey değil eğer beklersen iş çok daha komik hale gelir 10 yıllık ilişkiye girmemiş aileler tanıyorum dedi ve ardından bi kağıda vajinismussun yazdı doktor önerdi. doktor erkek ve ben zaten çok utangaç biriym nasıl anltırım die gitmedik. sağdan soldan aldıpım bilgiler vardı yok parmak egzersizi falan parmaktan daha küçük kulak çubuğunu bulunca yaptım ilk başarisiz sonrasında oldu .yanlız hala ne parmağımı nede eşiminki hiç bir şekilde birleşme olmuyor yardım edin...

pes etmetk istemiyorum ama eşim biraz pes etmeye başladı yok korkaksın filan diyor elimde değil diyorum ama nafile artık psikolojik olarak tamamen bittim eşimin bile beni bırakacağını düşünüp ona bağırıp çağırmaya başladım kızlar yardım. lütfen yardım edin lütfen denizli de olana vajınısmus tedavi gören doktorlarınızın isimlerini söyleyin maddi imkanım kısıtlı ücretleri ne olur
neneler
yapmalıyım
lütfen söyleyin

yine iyiki varburası.

Canım kulak çubuğu soktuysan baya yol almışsın şimdi ona peçete sar bi kat kalınlaştır streçle jelle dene yaptıkça kalınlaştır pes etme devam et çabucak yenersin aparatla yönü keşfet ıkın nefes al

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum 2 yıllık evliyim bende,malesef bende de aynı sorun var aslında küçükken motor kazası sırasında kızlık zarım yırtılmıştı hep o acı kalmış aklımda hala da aynı şeyi düşünüyorum,psikoloğa da gittim ilk evlendiğimizde ama malesef sonuç alamadım şimdi yazılanları okudukça bir taraftan mutlu oluyor insan çünkü neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum,insanlar artık çocuk düşünmüyor musunuz dediği zaman bile panikle cevap veriyorum hayır diye aslında istiyorum ama nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum ben parmak egzersizini hiç yapmadım cesaret edemedim yani o bile korkutucu geliyor bana,beyinde bittiğine bende öyle inanıyorum ki,ama kendime hiç inancım yok,öyle yazdıklarınızı okuyunca bende kendimi anlatmak istedim,galiba biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var:25:

Böyle cümleler kurup beynine negatif mesajlar gönderme canım onun yerine yeneceğimi biliyorum ama yolumu bulmak için yardım yazabiliriz.ilk önce egzersiz itici geliyor ama küçücük bişiler dene kulak çöpü hissetmiyon bile girdiğini..tek kulak çubuğu streçle jelle ve sok.ama öncesinde incele aynada deliği bul bak iki yıl geçmiş artık iki gün bile geçmemeli de motive ol.sonra parmak olmadı aparat dene baba aparat daha rahat geldi tek çöpden sonra peçete ile kalımlaştırdım 4 gün toplamda egzersiz yaptım yendim olumlu motive et kendini

Günaydınlar herkese,

Ayşencim ne yaptın dün, bir gelişme var mı? emla veya anestol türü uyuşturan kremler vajinanın içine değil dış çevresine özellikle vajina deliğinin popoya doğru olan alt kısmına uygulansa yeterli. çünkü kızlık zarı diye bize yanlış öğretilen madde orada bulunuyor, bütün kadınların vajinasının içi bir su borusu gibi boştur. ilk defa orta parmağınızın tamamını sokunca fark edebilirsiniz.
bebe yağını aparata veya eşli deneme varsa ikinizin de cinsel organlarına sürüp öyle giriş denemesi yapılır ama samimiyetle söylüyorum bu iş kafada bitmeli. korkuları yenmek gerek. sen eşin sana yaklaştığında korkuyorsan istediğin kadar deneme yap, olan adamlara oluyor, bir süre sonra ereksiyon sorunları başlıyor maalesef.

Canım emla yapmadı kayganlastirici yapıyo sanırım cunku ne zaman penise kayganlastirici sürsek olmuyo sertlesmiyo esimin psikolojisinide bozdum artik oda tedirgin oluyo Olcak mi olmuycakmi diye

ereksiyon sorununu krem veya kayganlaştırıcı değil vajinismus olan eş yapıyor. bu sorundan sadece biz değil, erkekler de payını alıyor. vajinismus eşlerinde sertleşme problemi kaçınılmaz gibi bir şey. bu konuda okuduğum kitaplar ve cinsel terapiste giden kadınların eşlerinde hep bu sorun görünüyor. bize doktor aktardan epimedyumlu macun alın erkek 1 çay kaşığı yesin demişti ama bu alışkanlık haline gelmemeli çünkü adam yarım saat ereksiyonda kalıyor. kadın aparatlarla iyice çalıştıktan sonra gerçekten eşli denemenin olacağına inandığında kendini hazır hissettiğinde kullanılmalı. ayrıca tekir lütfen vajina genişletme operasyonu yaptırma. vajinan kendi kendine genişleyebilir. ona vereceğin parayı bir cinsel terapiste ver. lütfen kendi bedenine bu haksızlığı yapma... şuan kafan çok karışık anlıyorum seni ama inan bana vajinanın genişlemesi için böyle bir şeye gerek yok. vajinismus konusunda uzman bir cinsel terapiste git. CİSED'i ara bul internetten telefonunu sana sen hangi şehirdeysen bir cinsel terapist önerirler. güvenilir bir dernek. benim gittiğim dr da oradan eğitim almıştı. lütfen en azından ikinci bir kez düşün. böyle bir operasyon geçirirsen inan bana vajinismusun üzerine ikinci bir travma yaşayacaksın. lütfen yazdıklarımı ciddiye al.

Valla arkadaşım benimde en çok merak ettiğim konu bu yanma . . . Ve baskı hissi. İlk parmak denemem de giriş kısmında zeytinyağı olmasına rağmen yanma oldu. Islaklik yoktu o yüzden mi anlamadım. Ama zaten zeytinyağı ıslaklik olmayınca kullanilmayacak mi? Parmakim yapıştı sresmen giriş kısmına Of Of

bebe yağı kullan, doktorlar bebe yağı veriyor. bir de sen korktuğun için vajinanın etrafındaki kaslar istem dışı kasılıyor, onun da etkisi var bu yanmalara vs.lere. kendini rahat bıraksan, korkunu yensen, orası da herhangi bir organımız gibi.

amin .. henüz hiçbirşey yapmadım canım. daha o duruma gelemedim malesef:( önce inanmam lazım kendime diye düşünüyorum. bu konudan biraz uzaklaşmak istiyorum bütün hayatım etkileniyor. çok sevdiğim mesleğimden bile uzaklaştım:( hiçbirşey istemiyorum

amin .. henüz hiçbirşey yapmadım canım. daha o duruma gelemedim malesef:( önce inanmam lazım kendime diye düşünüyorum. bu konudan biraz uzaklaşmak istiyorum bütün hayatım etkileniyor. çok sevdiğim mesleğimden bile uzaklaştım:( hiçbirşey istemiyorum

çok iyi anlıyorum canım. istersen bu konuda birkaç kitap okuyup ana kaynağından bilgiyi alabilirsin. hem bilgi korkularını azaltır belki? bu illet insanı hayattan soğutuyor bilmez miyim :( ama kendini bırakmamalısın. çözümü olmayan bir hastalık değil ki! yüzde yüz tedavisi var en azından böyle düşün.

çok iyi anlıyorum canım. istersen bu konuda birkaç kitap okuyup ana kaynağından bilgiyi alabilirsin. hem bilgi korkularını azaltır belki? bu illet insanı hayattan soğutuyor bilmez miyim :( ama kendini bırakmamalısın. çözümü olmayan bir hastalık değil ki! yüzde yüz tedavisi var en azından böyle düşün.

işte çok yıprandım canım biraz uzaklaşmak istiyorum nefes almak istiyorum .biraz ev işi yapayım da kafamı dağıtayım görüşürz canım

Tam olarak sıkıntın nerde

eşim sürekli yanımda değil 7aylık evliyim.şimdi iş için yurtdışında 4 ay sonra gelecek...parmak egzersizlerini yapıyorum yani alıyorum içime.eşimin 2 parmağınıda aldım.ama pe....alamıyorum hala sebep ne bilemiyorum ki.ben parmaktan sonra olacağına çok inanmıştım.ama alamıyorum.korku da yok bende yani olacak acısada olsun diyorum eşime ama girmiyor.

arkadaslar bende vajinusmusu henüz yenemedm bilindiği gibi bu bir erteleme hastalığı ve bende sürekli erteleyip egzersizleri hep bir bahane ile erteleyenlerdenim tam biraz bi aşama kaydediyorum ama üstüne düşmüyorum sonrada tekrar hayal kırıklığı ve başa dönüş yenen arkadaslara sorum şu ki bu egzersizleri ne sıklıkta yapıyorsunuz yani hergün mü haftada bikaç kezmi ve günde ne kadar zamanınızı ayırıyorsunuz?

Böyle cümleler kurup beynine negatif mesajlar gönderme canım onun yerine yeneceğimi biliyorum ama yolumu bulmak için yardım yazabiliriz.ilk önce egzersiz itici geliyor ama küçücük bişiler dene kulak çöpü hissetmiyon bile girdiğini..tek kulak çubuğu streçle jelle ve sok.ama öncesinde incele aynada deliği bul bak iki yıl geçmiş artık iki gün bile geçmemeli de motive ol.sonra parmak olmadı aparat dene baba aparat daha rahat geldi tek çöpden sonra peçete ile kalımlaştırdım 4 gün toplamda egzersiz yaptım yendim olumlu motive et kendini

Çok teşekkür ederim cesaretlendirmen için en kısa zamanda denemeye çalışıcam,bakalım.

Back
X