• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sagol canim tesekkur ederim,cok sukur umdugumdanda kolay oldu gercekten.insallah allahim bu illetten kurtulmak isteyen herkeze kurtulmaya nasip etsin,gercekten cok zor.bakalim 2.denemem daha henuz olmadi,insallah kasilmam kolay olur insallah.bu kadar uzun sure sonra insan alisiyor sanki o hastaliga korkuyor insan.hayirlisi bakalim :)) allah yardimcimiz olsun

Ben de seni tebrik ederim. Gözün aydın. Benden daha kolay olmuş seninki, şanslısın. Bu yazıyı okuyanlara seslenelim bir kez daha; lütfen bayanlar, büyütmeyin gözünüzde! Hepimiz aynı hatayı yaptık, oradan buradan duyduğumuz korkutucu hikayelere inanıp evliliklerimizi zehir ettik. İnanın bana, bu işi halledince hayat daha bir güzel gelmeye başlayacak gözünüze!

Bende ayni sey oldu emla sürdüm uyustu sonra belimin altina yastik koydum ve olmadi kaydi bir turlu girmedi o diyil eşimin psikolojiside bozuldu çünkü sertlesme sorunu oldu ilk defa eşimde tedirgin oldu ve karar verdik carsamba hastaneye gitcem doktorum eğer emlaylada basaramazsan gel vajinayi genisleticez dedi kizlik bozulmuş olcak zaten artik umrumdada diyil oyle bir hal aldiki bizi nolcaksa olsun :((((

canım vajinan kendi kendisine bir bebek geçecek kadar genişleyebilir! Bu Allah vergisi bir şey. Yapma nolur, öyle doktor mu olur ya? Vajinismus öyle gecmez. Kızlık diye bisey yok, yıllarca kandırdılar bizi. Vajinismus sorunu insanın beynindedir, vajinasında degil. Öyle bi operasyon hepten travma yaratır kesinlikle yaptırma. Iyi bi cinsel terapiste git, çözersin. Vajinana müdahale ettirme, buna gerek yokkkk

ben yapabilceğime inanıp karar veremiyyorum. o kadar zor birşeymiş gibi geliyor ki hiçbirşey deneyemiyorum giriş denemesi dahi yapmaya izin veremiyorum:( ve sonu hep hüsran.lütfen bana yol gösterin .başaran biri bana özel msj atabilir mi ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi?

merhaba, ilişkiye girerken aynayla bakın tam girip girmediğine emin olursunuz. daha kolay olması için bana birçok şey öneren olmuştu, zeytinyağı, eczanelerdeki vajina kayganlaştıran jeller, vazelin... ama ben en çok bebe yağından memnun kaldım. bolca bebe yağı sürüp öyle deneyin ve dediğim gibi aynayla bakın. gerçi bakmamış olmak garip, çünkü ilişki oldu mu olmadı mı bunu başka türlü anlamanın yolu yok... kasma ve kilitlenme vajinismus terimlerinden, evet, ama konu açıklığa kavuşmadan da öyle olup olmadığınızı anlayamazsınız. değilsinizdir inşallah. moralinizi bozmayın, parmağınızı sokmayı deneyin bakalım ne olacak?
günaydınlar, eşimle denedik ve dün acılar içinde olsa da emin olduk. çok şükür böyle bir sorunum yok şimdilik:) Allah bütün arkadaşlara yardım etsin. bir gün bile bunu düşünmek bana öyle stres verdi ki... Ama her şey beyinde bitiyor, rahat olmak ve acıyacağını düşünmemek lazım...

günaydınlar, eşimle denedik ve dün acılar içinde olsa da emin olduk. çok şükür böyle bir sorunum yok şimdilik:) Allah bütün arkadaşlara yardım etsin. bir gün bile bunu düşünmek bana öyle stres verdi ki... Ama her şey beyinde bitiyor, rahat olmak ve acıyacağını düşünmemek lazım...

oh cok sükür canım, senin adına cok sevindim, bol bol bebe yagı sürün daha rahat olur, vajinanın girişinin etrafına anestol krem sürün eger orası girerken acıyosa ve sık sık iliskiye girersen alısırsın :) kendini rahatlat zevk almaya calıs canım

oh cok sükür canım, senin adına cok sevindim, bol bol bebe yagı sürün daha rahat olur, vajinanın girişinin etrafına anestol krem sürün eger orası girerken acıyosa ve sık sık iliskiye girersen alısırsın :) kendini rahatlat zevk almaya calıs canım

çok teşekkür ederim ilginiz için, önerilerinizi dikkate alıcam ;)

ben yapabilceğime inanıp karar veremiyyorum. o kadar zor birşeymiş gibi geliyor ki hiçbirşey deneyemiyorum giriş denemesi dahi yapmaya izin veremiyorum:( ve sonu hep hüsran.lütfen bana yol gösterin .başaran biri bana özel msj atabilir mi ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi?

Bende öyleydim ya. bu biraz beynini ikna etsen de egzersiz olmadan başarı oranı azalıyor.canım önce ne aşamadasın doktora gittin mi fizikselsorun yoksa incele tanı sonra açıldığını deliğin gör ıkınarak, sonrada
Ben önce kulak çöpü denemiştim girince olacağın dair inancım arttı

eski dönemlerde bu hastalık bu kadar yaygın değildi aslında cinselliğin yaygınlaşması bi yönden iyi ama bi yöndende kötü.çünkü her kafadan bi ses çıkıyor ve işte sonuç:((aylarımızı senelerimizi veriyoruz..aslında burada önerilenleri uyguluyorum ama yinede bilemediğim bi sebepten ötürü başarılı olamıyorum

eski dönemlerde bu hastalık bu kadar yaygın değildi aslında cinselliğin yaygınlaşması bi yönden iyi ama bi yöndende kötü.çünkü her kafadan bi ses çıkıyor ve işte sonuç:((aylarımızı senelerimizi veriyoruz..aslında burada önerilenleri uyguluyorum ama yinede bilemediğim bi sebepten ötürü başarılı olamıyorum

Tam olarak sıkıntın nerde

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum 2 yıllık evliyim bende,malesef bende de aynı sorun var aslında küçükken motor kazası sırasında kızlık zarım yırtılmıştı hep o acı kalmış aklımda hala da aynı şeyi düşünüyorum,psikoloğa da gittim ilk evlendiğimizde ama malesef sonuç alamadım şimdi yazılanları okudukça bir taraftan mutlu oluyor insan çünkü neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum,insanlar artık çocuk düşünmüyor musunuz dediği zaman bile panikle cevap veriyorum hayır diye aslında istiyorum ama nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum ben parmak egzersizini hiç yapmadım cesaret edemedim yani o bile korkutucu geliyor bana,beyinde bittiğine bende öyle inanıyorum ki,ama kendime hiç inancım yok,öyle yazdıklarınızı okuyunca bende kendimi anlatmak istedim,galiba biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var:25:

Bende ayni sey oldu emla sürdüm uyustu sonra belimin altina yastik koydum ve olmadi kaydi bir turlu girmedi o diyil eşimin psikolojiside bozuldu çünkü sertlesme sorunu oldu ilk defa eşimde tedirgin oldu ve karar verdik carsamba hastaneye gitcem doktorum eğer emlaylada basaramazsan gel vajinayi genisleticez dedi kizlik bozulmuş olcak zaten artik umrumdada diyil oyle bir hal aldiki bizi nolcaksa olsun :((((

Sertleşme sorunu emla dan mi kaynaklandı ben anlayamadım bugün bende emla deneyeceğim fakat tedirginlik var. Sen tavsiye eder misin emlayi ve nasıl kullandin kaç saat bekledin yanma vs oldu mu

oh cok sükür canım, senin adına cok sevindim, bol bol bebe yagı sürün daha rahat olur, vajinanın girişinin etrafına anestol krem sürün eger orası girerken acıyosa ve sık sık iliskiye girersen alısırsın :) kendini rahatlat zevk almaya calıs c
Arkadaşım sana ulaşmak istiyorum ama özelden nasıl mesaj atacağım bilemedim sen bana boş bir mesaj atabilir misin

[QUOTE=Runawaybride;Arkadaşım sana ulaşmak istiyorum ama özelden nasıl mesaj atacağım bilemedim sen bana boş bir mesaj atabilir misin emla deneyeceğim bugün fakat bebek yağı da süreceğim ikisi birlikte nasıl olur zarar verir yakar mi acaba ?

Kimse Yok Mu arkadaşlar nerdesiniz yardıma ihtiyacım var[/QUOTE

benim tavsiyem ne kadar korksanız da pes etmeden korkunuzun üstüne gidin. Ben de aşırı korkardım ve zor günler yaşadım. ağrısa da acısa da şu an oluyor. hala korkuyorum o ayrı ama yenmeye çalışıyorum. tam o esnada derin nefes alıyorum eşimden izin istiyorum kendimi hazır hissettiğimde devam ettiriyorum. İnşallah en kısa zamanda her şey düzelir sizin için de...

Kimse Yok Mu arkadaşlar nerdesiniz yardıma ihtiyacım var

Canım emla denemek istiyorsun anladıgım kadarıyla ama bu bir çözüm değil sürekli o kremi kullanamazsın zamanla o bölgede hissizlik hissi yaratıyormuş.. anlayacagın normal yollardan yapmaya çalış emlayı ben de kullandım ama bır ıkı defa fazla değil korktum çok kullanmadım zeytinyağı kullan mesela acayip işe yarıyor ben onu kullanmıştım

Canım emla denemek istiyorsun anladıgım kadarıyla ama bu bir çözüm değil sürekli o kremi kullanamazsın zamanla o bölgede hissizlik hissi yaratıyormuş.. anlayacagın normal yollardan yapmaya çalış emlayı ben de kullandım ama bır ıkı defa fazla değil korktum çok kullanmadım zeytinyağı kullan mesela acayip işe yarıyor ben onu kullanmıştım

Ya canım emlayi bir kere kullanacagim zaten zeytinyağı sürüyorum fakat asla yaklaştıramiyorum eşim i baskı ve yanma hissinden

Back
X