canım neden vajinusmusu eşin için yenmek istediğini düşünüyorsun ki? vajinusmusu bizler kendimiz için yeniyoruz,yenmeliyiz çünkü öncelikle biz değerliyiz ve bizim huzurumuz önemli. evet vajinusmusu yenersek bu durum eşimize olumlu yansıyacak ama ondan önce senin kendine güvenin gelecek,kafan daha rahat olacak,artık ben neden yapamıyorum yerine aslan gibi gerekeni yapıyorum ve ben huzurluyumu düşğncekesin. bak ben yendiğimde yürüyüşüm bile değişti,daha emin daha rahat ve heyy ben büyük bir iş başardım havasında yürüyordum. aslında normal bişi bunu yapabilmek ama düşün artık bizler için vajinusmusu yenmek nasıl bir gurur kaynağı oluyor. sende böyle kendinden emin,bu yapıyor ben neden yapamıyorumu düşünmeden dolaşmak,mutlu ve huzurlu olmak,omuzlarındaki yükü atmak istemez misin. bence istersin o zaman görüdğün gibi eşinin adı geçmedi şimdiye dek,hep ben ben dedik, o zaman önce sen tatlım. sen seni mutlu ettiktek sonra eşin bal gibi mutlu olur bunu unutma.kimse senden önemli değil eşin dahi olsa bu böyle ayrıca erkeklerin böyle kendilerince tripleri oluyor zannediyorlarki trip yaparsam karşımdakini gaza getirirm cezalandırırım ve böylece istediğmi yapar inan hemen hemen her erkekte bu var sadece senin eşine has bişi değil takma tatlım sen ona kim kimi isteyecek bakalımı kanıtlamak istiyorsan hemen gereken şeyleri yapmaya başla ve yen vajiyi