• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bazen umutsuz oluyorum egzersizlerden sonra çok denenmemiz oldu çünkü olmadı maalesef:(illaki pes etmeyeceğim ama korkularımda olmuyor değil:(eşimin desteği çok büyük çok şükür.inşallah bende yenerim bi süre daha olmazsa eşim de ürolağa gimeyi düşündü tanıdıklar belki problem olabilir demişlerdi herşeyi deneyeceğiz inşallah bizede yenmek nasip olur

inşallah bi problem çıkmaz canım bozma moralini herşey yoluna giriyor zamanla ben bu sorunu 6 sene çektim 2 ayda bu sitede yendim bu siteyi takip etmenizi öneririm takıldığını yerde yazabilirsiniz canım özelde atabilirsiniz direk tle geliyor daha çabuk dönerim

inşallah bi problem çıkmaz canım bozma moralini herşey yoluna giriyor zamanla ben bu sorunu 6 sene çektim 2 ayda bu sitede yendim bu siteyi takip etmenizi öneririm takıldığını yerde yazabilirsiniz canım özelde atabilirsiniz direk tle geliyor daha çabuk dönerim

yeni üye olduğum için özel atamıyorum daha. inşallah herkes yener bu hastalığı. şu anda eşim yanmda değil iş için 4ay yok bu da üzüyor beni yani deneyemyrz

yeni üye olduğum için özel atamıyorum daha. inşallah herkes yener bu hastalığı. şu anda eşim yanmda değil iş için 4ay yok bu da üzüyor beni yani deneyemyrz

sen egzersizlerini yap canım üzülme gelince denersiniz hemen olur zaten egzersizini yap sen yeterki kendine güveninden gelir olmayacak hiç birşey yok canım ama moral önemli

sen egzersizlerini yap canım üzülme gelince denersiniz hemen olur zaten egzersizini yap sen yeterki kendine güveninden gelir olmayacak hiç birşey yok canım ama moral önemli

inşallah moralim o konuda iyi yani illaki olacak buna inanıyorum ama bir an önce olsun istiyorum ki bebegmz olsun o sevinci de yasayalim inşallah

bugun mumdan aparat yaptım ve iki kere tamamını girdidim, tam girdirince böyle tansiyonum düşüo gibi başım dönüo gibi oldu kendimi bi kötü hisettim , daha sonra hemen kendime geldim bu normal mi

tamamı girdiyse bu çok iyi bir gelişme arkadaşımm bir şey sorcam mumların boyu ve eni kaç cm oldu.kendini kötü hissetmen psikolojik olabilir çünkü kısa sürüyor demişsin büyük ihtimalle psikolojik zamanla geçer sonuçta yabancı bir cisim giriyor bunu bilmek öyle hissetmiş olabilirsin

tamamı girdiyse bu çok iyi bir gelişme arkadaşımm bir şey sorcam mumların boyu ve eni kaç cm oldu.kendini kötü hissetmen psikolojik olabilir çünkü kısa sürüyor demişsin büyük ihtimalle psikolojik zamanla geçer sonuçta yabancı bir cisim giriyor bunu bilmek öyle hissetmiş olabilirsin
mumun eni üç boyu on cm cnm küçük galiba ,yarın daha çok kalışlaştırcam öyle denicem canım

kurtuldum canım ya çok şükür şimdi tek isteğim buraya hamileyim yazmak :-) egzersize ne zaman basladin canım
Canim çok sevindim senin adina inş.en kısa zamanda bebişde olur.Ben egzersize 2 gün oldu başlayali ilk gün isaret parmagini sonuna kadar itmeyi basardim bugünde iki parmak mi yoksa tek parmakmı çalışsam bilemiyorum bu konuda tavsiyene ihtiyacım var bu arada hani birden çok hızlı ilerleyip basarisiz olmaktanda cok korkuyorum:-[

arkadaşlar benimle sürekli irtibata geçebilecek arkadaş varmı acaba?ben bu hastalıktan artık kurtulmak istiyorum.çok kararlıyım ama deneme yapamıyorum yarından itibaren başlamak istiyorum tekrar ve kısa sürede bitsin istiyorum çok mutsuzum zamanda su gibi akıp gidiyor aslında bi yol katettim ama olması gereken cesareti yakalıyamıyorum lütfen bu hastalıktan kurtulan arkadaşlardan destek bekliyorum:(

selam canım.. ne kadarlık evlisin ? Cesaret derken .... acıya karşı bir cesaret mi yoksa kaybetme korkusu mu ?

Canim çok sevindim senin adina inş.en kısa zamanda bebişde olur.Ben egzersize 2 gün oldu başlayali ilk gün isaret parmagini sonuna kadar itmeyi basardim bugünde iki parmak mi yoksa tek parmakmı çalışsam bilemiyorum bu konuda tavsiyene ihtiyacım var bu arada hani birden çok hızlı ilerleyip basarisiz olmaktanda cok korkuyorum:-[

sağol canım ben işaret parmaktan sonra kula copu ile aparat yapmıştım parmaktan daha kolay bence denemenin tavsiye ederim

Bayanlar buraya sizi kinamak veya haksiz buldugumu soylemek icin yazmiyorum

Bence sizin sorununuz cinselliğe tabu olarak bakmak. Buraya gelip ilişki yazarken bile il...ski diye sansürlüyorsunuz penis demek cok mu ayip neden p.. Bence önce kocanızın sevdiğiniz adamın penisini kabullenin onu içinizde hissetmeyi gerçekten isteyin. Kocanızın penisine parmağına yada kendi parmağınıza yabancı olarak bakmayın. Daha vajinasina el degdirmemis neye benzedigini bilmeyenler var. Yenmiş olanlar deliğin yerini tarif ediyor. Bir kadın nasıl vücudundaki bir deliğin yerini nasıl bilmez. Burun deliği gibi kulak gibi bir deliktir daha ötesi değildir vajina. Bütün yaşamımız boyunca koruyacağımız herkesten kendimizden bile sağlayacağımız bir organ olmak zorunda mi?

Ya da mastürbasyon yaparsan daha iyi olur derken mastürbasyonu utanarak söylüyorsunuz. Bir kadin neden mastürbasyondan utansın? Çocukluğumuzdan beri cinselligi hep ayıp günah pis olarak algilayan insanlar olarak büyütüldük. Bu yüzden ağız tadıyla seks bile yapamıyoruz evet 16900 sayfanın çoğusunu okudum ve hiç seks kelimesine rast gelmedim.
Cinseligi sirf kocanızı mutlu etmek ve ya cocuk doğurmak icin istiyorsunuz. Kendinizin cinsellikle zevkle alakasi yok mu? Orgazmlardan orgazmlara koşabilecek mükemmel kaslarınız varken neden içine parmağınızi bile sokamıyorsunuz?

..... izleyin bakin kadinlar neler yapiyor. Bir vajinaya iki penis sokuyorlar neler var neler. Ki ..... izlemek bir kadının utanmayacağı bir şey olmalıdir.

Zevk almak isteyin kocaniz size oral yapsin hem oral yaparken parmaklasin da bence boylece zevki hissedip kendinizi birakabilirsiniz. Ön sevisme yapiyor musunuz?

Tabi çekmeden bilemezsin dersiniz gercekten de öyle ama ben sizin sorununuzun psikolojik olduğunu düşünüyorum. İnşallah hastalığınız kısa zamanda düzelir ve gelecek nesillerde cinselliğe normal bakan çocuklar yetiştirirsiniz.

*neden ..... sansürleniyor anlamadım vallaha

Resmen erkek ağzıyla yazılmış bir yazı.........

hiç korkma canım her egzersiz sana birşey katiyar hiç uzatmaya gerek yok bence nasıl rahat ediyorsan öyle devam et hiçte başarısız olmazsınız benden çok cesaretlisin ben bi hafta serçe pamak calismistim maaşallah sen çok sabırsız ve cesaretlisin :-) bu çok iyi bişey

canım neden vajinusmusu eşin için yenmek istediğini düşünüyorsun ki? vajinusmusu bizler kendimiz için yeniyoruz,yenmeliyiz çünkü öncelikle biz değerliyiz ve bizim huzurumuz önemli. evet vajinusmusu yenersek bu durum eşimize olumlu yansıyacak ama ondan önce senin kendine güvenin gelecek,kafan daha rahat olacak,artık ben neden yapamıyorum yerine aslan gibi gerekeni yapıyorum ve ben huzurluyumu düşğncekesin. bak ben yendiğimde yürüyüşüm bile değişti,daha emin daha rahat ve heyy ben büyük bir iş başardım havasında yürüyordum. aslında normal bişi bunu yapabilmek ama düşün artık bizler için vajinusmusu yenmek nasıl bir gurur kaynağı oluyor. sende böyle kendinden emin,bu yapıyor ben neden yapamıyorumu düşünmeden dolaşmak,mutlu ve huzurlu olmak,omuzlarındaki yükü atmak istemez misin. bence istersin o zaman görüdğün gibi eşinin adı geçmedi şimdiye dek,hep ben ben dedik, o zaman önce sen tatlım. sen seni mutlu ettiktek sonra eşin bal gibi mutlu olur bunu unutma.kimse senden önemli değil eşin dahi olsa bu böyle ayrıca erkeklerin böyle kendilerince tripleri oluyor zannediyorlarki trip yaparsam karşımdakini gaza getirirm cezalandırırım ve böylece istediğmi yapar inan hemen hemen her erkekte bu var sadece senin eşine has bişi değil takma tatlım sen ona kim kimi isteyecek bakalımı kanıtlamak istiyorsan hemen gereken şeyleri yapmaya başla ve yen vajiyi

Arkadaşım yorumuna sonuna kadar katılıyorum.. Neden önce karşı tarafı memnun edebilme çabası !! İlk önce SEN kadın olmayı , kadınlığını hissetmeyi öğren, kendini keşfet.. CİNSELLİĞİ YAŞAMAK öyle güzel bir duygu ki bunu sonuna kadar YAŞA... Beynimizde ki kasılmayı , bu duyguyu gerçekten tatma isteğiyle sonlandırabilirsiniz..

Emin olun hiçbir kadın ilk deneyimini filmlerde ki gibi yaşamıyor.. Belli bir süre acı ve kasılmaları yaşıyor.. ama bu sonsuza kadar sürecek bir durum değil.. Sadece beynine hükmet... BEN BUNU NE OLURSA OLSUN YAŞAMAK İSTİYORUM....TATMAK İSTİYORUM..KENDİMİ KEŞFETMEK İSTİYORUM... Bunu kendine sürekli söyle...

selam canım.. ne kadarlık evlisin ? Cesaret derken .... acıya karşı bir cesaret mi yoksa kaybetme korkusu mu ?
1 yıllık evliyim canım.ya çok acıycak o kocaman şey nasıl oraya girecek gibi korkuları hala atamadım üzerimden halbuki ben 3 parmak bile alabildim en son ama yinede bi kuşku var ya çok acırsa diye...belki çok saçma ölmüycez ya ama ne yapayım elimde değil işte:((( ne olur destek bekliyorum kurtulmak istiyorum çok kötüyüm:(düzenli egzersizde yapamadım uzun zamandır:((

1 yıllık evliyim canım.ya çok acıycak o kocaman şey nasıl oraya girecek gibi korkuları hala atamadım üzerimden halbuki ben 3 parmak bile alabildim en son ama yinede bi kuşku var ya çok acırsa diye...belki çok saçma ölmüycez ya ama ne yapayım elimde değil işte:((( ne olur destek bekliyorum kurtulmak istiyorum çok kötüyüm:(düzenli egzersizde yapamadım uzun zamandır:((

Canım, en güzel zamanlarını heba etme.. yukarıda ki mesajlarımı okudun mu ? acı tabii ki var kasılmalarda öyle.. ama önemli olan bu duyguyu yaşama isteği. Bunu gerçekten yaşamak istiyor musun..? Sana acı durumunu şöyle izah edeyim ; doğuma gittiğimde açılma var mı diye sürekli kontrol edildim. Sadece 1 cm lik açılmaya erkek doktorun gayet kemikli ve gelişmiş eli yumruk halinde bilek yerine kadar girdi ve içeride hareket etti ... :53: O zaman bile çok korkunç bir acı hissetmedim.. bu durumda inan penis küçücük kalır :34: Bana istediğini sorabilirsin...

3parmak bile almışsın bence iyi bir gelişme o kadar yol almışken korkun bence yersiz. en azından denemeye çalış bence.bende acı korkusu hiç yok yani acırsa acısın diye düşünüyorum ama gene de yenemedim..

Back
X