- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.461
bana da bir koç lazıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
önce kısaca durumunu anlatır mısın?? ona göre sana cevap verebilirler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da bir koç lazıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
4 aylık evliyim iki parmak falan rahat yapıyorum ama
nereden başlayayım yelkenli burada pek bilgim yok
ben vajı ile ilgili bir doktora gittim dedi senin zarın kalın ister burda ol ister baska bi yerde tedavide basarısız olabiliriz bu sebebten sonra özelde baska bir kadın dogum doktoruna gittim oda kalın ve sert dedi esnetelim dedi egzersiz yaptı canım cok yandı bende zarı aldırmaya karar verdim ve aldırdım 15gün oldu bilmiyorum doğrumu yaptım bundan sonra ne olacak bilmiyorum
burdan okudum bide kegel vegzersizi varmış
simdi yapmıyorum şekerpare adetim falanda girdi araya simdiden sonra doktoruma da sorup baslarım egzersize önceden iki parmağı rahat alıyordum 3 te ileri gitmiyordu sadece giriyordu sıkıntı vardı eşimin parmağı olunca kasıyorum kendimi zaten onun tek parmağı heralde benim iki parmağıma denk oldu ama kastım mumla denedim cok sert geliyor nedense aparat olarak ne kullanıyorsunuz nerden temin edebilirim
çok yıprandım nolur aşmam lazım bu sorunu her dk aklımda bu soru varr yardım edin burda cok aşan var bu sorunu
simdi yapmıyorum şekerpare adetim falanda girdi araya simdiden sonra doktoruma da sorup baslarım egzersize önceden iki parmağı rahat alıyordum 3 te ileri gitmiyordu sadece giriyordu sıkıntı vardı eşimin parmağı olunca kasıyorum kendimi zaten onun tek parmağı heralde benim iki parmağıma denk oldu ama kastım mumla denedim cok sert geliyor nedense aparat olarak ne kullanıyorsunuz nerden temin edebilirim
inşallah herkes yener arkadaşlar sağolun snow pamuk olayını denicem
çok yıprandım nolur aşmam lazım bu sorunu her dk aklımda bu soru varr yardım edin burda cok aşan var bu sorunu