• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben vajı ile ilgili bir doktora gittim dedi senin zarın kalın ister burda ol ister baska bi yerde tedavide basarısız olabiliriz bu sebebten sonra özelde baska bir kadın dogum doktoruna gittim oda kalın ve sert dedi esnetelim dedi egzersiz yaptı canım cok yandı bende zarı aldırmaya karar verdim ve aldırdım 15gün oldu bilmiyorum doğrumu yaptım bundan sonra ne olacak bilmiyorum

ben vajı ile ilgili bir doktora gittim dedi senin zarın kalın ister burda ol ister baska bi yerde tedavide basarısız olabiliriz bu sebebten sonra özelde baska bir kadın dogum doktoruna gittim oda kalın ve sert dedi esnetelim dedi egzersiz yaptı canım cok yandı bende zarı aldırmaya karar verdim ve aldırdım 15gün oldu bilmiyorum doğrumu yaptım bundan sonra ne olacak bilmiyorum

eşinle anlaşarak yaptırdıysanız çok da önemli değil zar meselesi önemli olan sizin rahatça beraber olabilmeniz onu kafana takma bence:34:hem kafan da rahatlamıştır bundan sonrası daha kolay olcaktır senin için ilerleme açısından, zarı aldırdıktan sonra mı parmak egzersize başladın ? 2 parmak rahat alıyosan çok iyi,peki eşinle parmak egzersizi yaptın mı hiç

simdi yapmıyorum şekerpare adetim falanda girdi araya simdiden sonra doktoruma da sorup baslarım egzersize önceden iki parmağı rahat alıyordum 3 te ileri gitmiyordu sadece giriyordu sıkıntı vardı eşimin parmağı olunca kasıyorum kendimi zaten onun tek parmağı heralde benim iki parmağıma denk oldu ama kastım mumla denedim cok sert geliyor nedense aparat olarak ne kullanıyorsunuz nerden temin edebilirim

selam hepınızeee:3::3::3::3::3::3:
tam 1 yıl once bugun 8 ekımde 3 yılımı ölduren benı mahveden hastalıgımı,vajınısmusu buradaki dostluk yardımlasma sayesınde yendım bitirdim cok sukur....
isteyın basarın korkmayın ustune gıdın azımle hırsla egzersızlerınızı yapın...sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum...

simdi yapmıyorum şekerpare adetim falanda girdi araya simdiden sonra doktoruma da sorup baslarım egzersize önceden iki parmağı rahat alıyordum 3 te ileri gitmiyordu sadece giriyordu sıkıntı vardı eşimin parmağı olunca kasıyorum kendimi zaten onun tek parmağı heralde benim iki parmağıma denk oldu ama kastım mumla denedim cok sert geliyor nedense aparat olarak ne kullanıyorsunuz nerden temin edebilirim

canım mum a pamuk yada pecete sarıp strec leyıp prez...f gecırıp kullanırsan daha rahat olur...

canım benim evet eş paramağı bizimkinden daha kalın ama sen baya ilerletmişsin egzerszileri zaten yenmen daha çabuk olur şimdi adetsen kegel egzerszilerini yap bu süre boyunca adet bitince de ister parmakla devam et istersen de mumla denemeye başlarsın ,eşinin parmağıyla denerken kasman normal ilkinde ama zamanla o kasılmalarda geçiyor alışıyorsun sen adetini bitir ondan sonra başlarsın rahat olduğun bir egzerszile kısa zmanda da yenersin güven kendine:34:

Canlar nasilsiniz yenen kzlar varsa tebrikler...gremiorum yurtdisindan misafir var 2 hafta burda giremiorum..deneme yapmadik ama ben aynen rahatim artik bazen aparat icimde geziorum unutmim neme lazim:1: yogun oluyorum is guc ...hepinizi cok opuyorum...

çok yıprandım nolur aşmam lazım bu sorunu her dk aklımda bu soru varr yardım edin burda cok aşan var bu sorunu

canım bak ben yapamazken yaşlı teyzeleri,çocuklu kadınları falan gördükçe sanki olimpiyat kazanmışlar gibi geliyordu bana,bu kadar zor olsa kimse yapamaz derdim ama gerçekten bittiğinde bumuymuş diyeceksin,kendini rahat bırak ve çalışmaya başla,ben kendimi kastığım zamanlar emlayla bile yapamıyordum ama rahat bıraktığımda hiçbişey kullanmama gerek kalmıyordu egzersiz yaparken,yani demem o ki bu hastalığı ama bugün ama yarın yeneceksin uzattıkça zaman senden gidiyor,eşinle sorunların oluşur allah korusun...inşallah tez zamanda bütün kızlarımız yener de vajili kimse kalmaz..

Back
X