N
nesrinnesrin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #13.621
günaydın kızlar.bu gün mutluyum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.bu gün mutluyum :)[/QUOgunaydın canımmmm ..cok sevındım mutlu olduugnu tahmın ettıgım seymıkı
günaydın kızlar.bu gün mutluyum :)[/QUOgunaydın canımmmm ..cok sevındım mutlu olduugnu tahmın ettıgım seymıkı
ewet cnm çok teşkr sag olasın.
Nesrin başardın mı yoksa?
günaydın kızlar.bu gün mutluyum :)
hyrdır cnm
günaydın arkadaşlar....ben hala regl olmadım :umursamaz:öküz gibi yiyorummmm.... göğ....slerim şişti patlayacak nerdeyse ve karnımda hiç şişlik yok bu ay...
hayır cnm.hayırlı olsun cnm sende hamişmissin.hayırlısılan kucagına almayı mevlam nasip etsin.sıra bahar'da inşşşşşşşşş
ewet cnm tam olmasda.yarım oldu.:)
cnm seni ümitlendrmek istemyrum ama bnde çok iştahlıydım ilk bşlrda şimdi eski iştahım klmadı.kahvaltı yptım az önce onu çıkartmamak için kndmi zor tutuyorum![]()
ben vajiyi halletmeden istemiyorumki :umursamaz:hele kocam hiç bebişin lafını ettirmiyo tadını çıkarcakmışız önce evliliğimizin zemuszemusnapcam bilmiyorum 1 aydır çok yiyorum ama bahardandır falan dedim reglme yakın hiç bişey yiyemezdim..dün akşam tıka basa yemek yiyip 1 saat sonra mutfağa daldım ve deli gibi açtım bidaaa yedim hala yiyorum şaştım kaldımbide her ay davul gibi şiş olan karnım dümdüz sendede böyle bişey oldumu zehracım :kedi:
ewet cnm tam olmasda.yarım oldu.:)
bnm karnım dgr aylara göre daha az şişkindi,gaz oluşuyordu kasıklarmdada hareketlnme vrdı.belim falan pek agrımadı gögüslerim asırı büyüdü gerci sevndm küçücük bişeyler ya:))))))) bulantım arttı işte.bazı yiyeceklere hassaslastım kokusunu ble duymk istemyrdum bunlr pek belirtim yoktu
bnm karnım dgr aylara göre daha az şişkindi,gaz oluşuyordu kasıklarmdada hareketlnme vrdı.belim falan pek agrımadı gögüslerim asırı büyüdü gerci sevndm küçücük bişeyler ya:))))))) bulantım arttı işte.bazı yiyeceklere hassaslastım kokusunu ble duymk istemyrdum bunlr pek belirtim yoktu
şaşkın şebelek gibiyim valla biraz daha bekleyeyim bakalım bilmiyorumkismilebütün ay evde iç çamasırsız eteklerle dolanırsan olacağı bu kaydirigubbakcemile2göğüslerim gerçekte zaten büyüktüler şimdi patlayacaklar sığmıyolar bi yere..hiç bu kadar şişmemeişlerdi...bebiş çok istiyorum ama vajiyi halletmeden maddi manevi hazır olmadan nasıl olacak bilmiyorum :kedi: Allahtan hayırlısını diliyorum..