- 18 Mart 2010
- 277
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #19.301
Sevgili Ece.... Bugün sana yazdıktan sonra bilgisayarı kapattım verdiğin motivasyonla ilk kez bugün parmak egzersizine başladım.Bir saati geçti geri geldim bilgisayarı tekrar açtım yazıyorum. Sevgili Zerr in anlattığı şekilde önce vajinayı ayna karşısında inceledim ama yarım saat değil on dakika. Çiş deliği gözükmüyor bile öyle nokta gibi ki..Vaginada iç dudakları parmağımla ayırdım. Vajina dikdörtgen gibi..ince uzun. Yarım santim eninde, enfazla 3 santim uzunluğunda bir dikdörtgene benziyor. iki kibrit çöpünün başlarını kır , yanyana koy al sana vajina. Burdan nasıl penis geçecek aklım almıyor. ayna karşısında iç dudakları parmağımla çektirdim içine bakınca sanki orda içeride beyazımtrak renkte bir et var tam girişte duruyor tam ortada birde geçişe izin vermez o. Boşluk filan yok orda. Kıkırdak gibi beyaz pembe et gibi bir engel var girişte. Kızlık zarı olamaz. Ben evlendiğimin ilk haftası kadın doğum doktoruna gittiğimde doktar bana muayeneden sonra dedi ki: anatomik yapın normal ama kızlık zarın geride olur ama zor olur dedi.Üniversitenin psikyatrisine git dedi. Beni doktor muayene ederken kendimi geri çekiyordum buna kızdı birazda doktor. Yani girişte bir et gibi engel gördüm. Ayrıntılı yazıyorum acaba diğer arkadaşlarda da aynısı mı oldu diye cevaplayan olabilir. Neyse.. Sağ elime eldiven taktım ve Gleit gelen sürdüm. Serçe parmaktan başladım. Zor ilerledi bir boğum sadece girdi ama ilerlemiyor ki engel var orda. Zaten işaret parmağı kısa zor oluyor. Birileri yzmıştı içersi balon gibi bana da rastlar diye aradım durdum , parmağı çevirdim yok.. Hep içime atmıştım bu vajinin derdini, bu ilk egzersizde engelle karşılaşınca ilk kez ağladım..Birde kalçaya doğru parmağı sokun yazanlar vardı. Kalçaya doğru olmuyor ki..Parmak parantez şeklinde yukarı doğru..Acıktım, şimdi yemek yiyeyim, tekrar yatak odasına denemeye devam diyerek gidecem. Bulcam balonu..işte böyle kardeş...
canım aynen bende senin gibi düşünüyorum.daha önce egzersiz yapmaya çalıştım.ama yanlış yere yapmaya çalışıyormuşum.kendi vücudumu tanımadığım için utanıyorum kendimden. neyse yanlış yeri yapmaya çalıştığımı anlayınca banada imkansız geldi parmak egzersizi.hep kendimde bir anormallik olduğunu düşünüyordum.ama herkes senin benim gibi anlatıyor işte.orda delik filan yok embemsi et var demek bizimkide normal .parmak denemeye çalıştım ama akıl sır erdiremedim.arkadaşların dediği gibi doğum günü mumu denemek istedim.evde bulamayınca kulak çöpü ile denedim.nasıl oluyor filan derken tamamı kaydı gitti.o kadar heyecanlandımki anlatamam.elim ayağım kesildi sevinçten.ilk defa doğru yere bişey sokabildim.acı filanda yok.sadece sakin olmak gerekiyor demekki.serçe parmak deneyeyim dedim heyacan yaptım.bir kaç dakika sonra serçe parmağı denedim.bir boğumdan azcık fazla alabildim.ama benimde senin gibi kafam karışık. mumla deneyen arkadaşlar nasıl yapıyor anlamıyorum.inşallah gerisi gelir.rabbim bu sıkıntıyı kimseye yaşatmasın hepimizi kurtarsın.