- 9 Haziran 2010
- 252
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #19.141
arkadaşlar bursada olanlar bir araya gelelim :) kekler çaylar mumlar havada uçussun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım arkadaşım bende senin durumda idim. içinde tut 2-3 dakika kadar yavaş yavaş ileri geri yap olmadı dediğin yerde dur ve şunu düşün insanlar bunu yaparken zevk alıyor nasıl oluyor acaba bende alabilecek miyim de rahatla çok yavaş hareketlerle bişileri keşfetmeye çalış yapamıyorum diye pes etme zamanla oluyor acele etme olacak
dün gece egzersiz yaparken mum sıkıştı kaldı sanki birazda acı oldu.bugün denerken dediklerini dikkate alacağımi.teşekkür ederim canımsiz ne kadar süre egzersiz yaptınız??
dün gece egzersiz yaparken mum sıkıştı kaldı sanki birazda acı oldu.bugün denerken dediklerini dikkate alacağımi.teşekkür ederim canımsiz ne kadar süre egzersiz yaptınız??
her 100 kadından ikisinde vajınusmus görülür.
bu bilgiyide paylaşmak istedim.
bizim kliniğimizde tedavi gören çok arkadaşım var.
bende elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum
slm arkadaslar bisey soracagim. hamileyken egsersiz yapilir mi?
zarari olurmu?
ben günde aralıklarla 10-15 dk yapıyordum yaklaşık 4 ay egzersiz yaptım..sana tavsiyem acı duyduğun yerde bırak daha ileri sokma çıkartmayada çalışma. gevşediğin taktirde o kendiliğinden çıkacaktır
bende aynı seyleri hissettim çömelerek denemeni tavsiye ederim canım mum cok daha rahat oluyor öyle süre senle ilgili bişi canım benim bir aya yakın sürdü araya regl girdi 10 gün misafir vs tam anlamıyla üç gün üst üste yoğun sekilde yaptım en son ve atlattık cok şükür
ayna karşısında görerek yapmaya alıştım,çömelerek yapabilirmiyim bilemedim şimdi.birazda ürktüm.benim misafiri filan düşünmeden yapmam lazım çünkü gelenim gidenim hiç eksik olmuyor .:1rolleyes:
ben günde aralıklarla 10-15 dk yapıyordum yaklaşık 4 ay egzersiz yaptım..sana tavsiyem acı duyduğun yerde bırak daha ileri sokma çıkartmayada çalışma. gevşediğin taktirde o kendiliğinden çıkacaktır
4 ay banada uzun geldi, motivasyonun filan mı kırıldı, ara mı verdin?ben böle gidersem 1-2 hafta içinde hallederim diyordum.kendimi mi kandırıyorum yoksammm
son aşama demişssin normalde parmakları bitirince mi muma geçin diyodunuz siz?kafam karıştı şimdi ben parmağımın bir boğumunu alıyodum buraya yazdım mumla dene dediler.ben başında sanıyodum kendimi.zahmet olmazsa yapacaklarımı sırayla yazar mısın?canım süre olayına takılmayın kimi üç günde hallede kimi bir haftada kimi bir ayda siz mumla yapıyorsunuz ve artık son aşama cok az kaldı yani
son aşama demişssin normalde parmakları bitirince mi muma geçin diyodunuz siz?kafam karıştı şimdi ben parmağımın bir boğumunu alıyodum buraya yazdım mumla dene dediler.ben başında sanıyodum kendimi.zahmet olmazsa yapacaklarımı sırayla yazar mısın?
4ay kesintisiz egzersiz mi yaptınnn?4 ay sonundamı yendin?çok uzun bi süre yaa