- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #18.121
normal dogum dusunuyorum canim sezeryan olmak istemiyorum zeten burda kimsem yok kim bakacak bana en iyisi normal dogum
anladım cnm,inşlh çok kolay bi doğum olurr,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal dogum dusunuyorum canim sezeryan olmak istemiyorum zeten burda kimsem yok kim bakacak bana en iyisi normal dogum
anladım cnm,inşlh çok kolay bi doğum olurr,,,
baharim ne yapti ya insallah oda bu ay hamiledir
canım onunda regl i yeni bitmişti sanırım,,,başladı yine çalışmalara,inşlh kısa zamanda onada nasip eder rabbim,,,
insallah cnm Rabbim onun kucaginada bir bebis wersin
valla canım bi çok arkadaşımız tatil dönüşü yada eylül gibi bebiş düşünüyoo,,,hep birlikte hamiş mi olacaz ne?nüfus patlaması olcak sanırımmm
hayirlisi olsun cnm Rabbim isteyen herkeze wersin
neyse cnm ben cikiyorum optum kocaman:1hug:
arkadaşlar selam ben de burada okuduklarımdan sonra acayip motive oldum gidip içeri başlıcam egzersizlere ama şunu merqk ediyorum mum falan kırılırmı içerde saçma oldu ama merak ettim
canım ya hiç düşünemedim :))utandım şimdi sorduğuma da teşekkür ederim kad_er cim sen yenenlerdenmiydin
arkadaşlar ben 2 parmak 2 boğum hatta biraz daha fazlasını alabildim acı da pek olmadı kremle tabi kayganlaştırıcı ile belki daha da kolay olur (bu arada kayganlaştırıcı adı yazabilirmisiniz kullanan ve memnun kalan varsa) fakat p s a alamıyorum müthiş bir acı veriyor doktora gittiğimde smear testi için o zamanda baya acımıştı doktor kasma falan dedi 20 şubatta evlendim ama sayılıdır ilişkiye girdiğim birde zevk alanları duydukça öyle imreniyorumki ama çözeceğiz arkadaşlar bu egzersiz olayı rahatlattı beni okuyodum ama denemiyodum okuyupta denemeyenler hemen iş başına:))[/QUOTE
canım sen maşallh 2 parmak 2 boğum yapmışsın gerisi çok kolay olacak,yönünü popoya doğru ittireceksin,,,egzersiz yaptığın sürede p...s denemesi yapmayacaksın,ne zaman p...s denemesi için kendini hazır hissedersen o zaman tüyoları veririz,sende yenersin,,,
arkadaşlar ben 2 parmak 2 boğum hatta biraz daha fazlasını alabildim acı da pek olmadı kremle tabi kayganlaştırıcı ile belki daha da kolay olur (bu arada kayganlaştırıcı adı yazabilirmisiniz kullanan ve memnun kalan varsa) fakat p s a alamıyorum müthiş bir acı veriyor doktora gittiğimde smear testi için o zamanda baya acımıştı doktor kasma falan dedi 20 şubatta evlendim ama sayılıdır ilişkiye girdiğim birde zevk alanları duydukça öyle imreniyorumki ama çözeceğiz arkadaşlar bu egzersiz olayı rahatlattı beni okuyodum ama denemiyodum okuyupta denemeyenler hemen iş başına:))
evet canım 1 buçuk ay oldu ben yeneli,,,kayganlaştırıcı olarak gleitgelen jel kullanabilirsin
selam canım nasılsın :)
meraba canım ,teşekkürler iyiyim ,sen nasılsın ?naptın bi gelişme var mı?umarım hafta sonun iyi geçmiştir