- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #17.981
bir de dün mumu biraz kalınlaştırsam dedim.....ya 3 parmğı alıyorum...ama mumu kalınlaştrnca olmadı eşimin iki parmnı da yapınca eşim ya onlar sert boşver acıtma gel deneyelim p...s daha kolay olacaktır dedi.....
o kadar da söyledm bak olmazsa sakın moralimi bozma diye.... ama o biraz da kendi üstüne de aldı olayı tabiii....açmıştm bacaklarımı aslında ama.....nasıl yaklaştırabilrm daha bilemedim.......
psikolog da bugün yarın arar....istemiyorum artık gitmek.....
kendim yapmak istiyorum artık bu aşamada.....
önerilerinizi desteğinizi bekliyorum durumumu bi tahlil edin arkadaşlar ya.................
canım üzülme inan başarana kadar o yatak odası insana zindan geliyor ister istemez 2 tarafta geriliyor çünkü her defasında bu defa olacak diye gidiyorsun olmuyor olmayıncada istemedende olsa 2 tarafta hırçın oluyor...bunlar oluyor bende yaşadım ve halada yaşıyorum ama yapacak bişey yok bunuda aşacağız...benim sana tavsiyem mum yada parmak hangisiyle rahat yapıyorsan egzersizini onunla tek başına kal odada ve kendini rahat hissettiğin anda eşin altta yatıyormuş gibi düşün ve onun p...s yerleştirebileceğin açıda yani bacaklarını açarak parmaklarını yada mum vs ne kullanıyorsan onları o pozisyonda içeriye sok biraz bekle sonra tekrar sokup çıkar bunu 5-6 defa dene ben bu şekilde yendim belki sanada faydası olur...