- 20 Mart 2014
- 225
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #172.201
aowww o zman bugun beklicez haberlerini
inş tatlı hayırlısı.. nasip kısmet olursa eğer bugün deniorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aowww o zman bugun beklicez haberlerini
Tatlim vajina yonu popoya dogru. Asagi dogru itmen gerekiyor. Kader bununla ilgili bir resim paylasmisti gordun mu bilmiyorum. Gornediysen rica edelim bir daha paylassin.
canım bende alışmadan düşünmeyin bebeği diyorum ama şartlara ve eşinle sana bağlı bu durum, mesela ben yendim 2. ayda hamileliğim oldu, sonra dr riskli 3 ay beraberlik yasak dedi afedersin, bende soğukluk olur falan demiştim ya Rabbim daha özel bir bağ koyuyor eşinle arana,hiç anneyi madur bırakır mı kurban olduğum çok büyük.ben bebeğimi kaybettim kürtaj falan girdi araya çok korktum önce, acaba yine olmaz mı zorlanır mıyım diye,ama kendi kendime hep şunu söyledim o an daha önce olduys yine olacak neden olmasın ki, nasıl yapıyordum falan diye düşünerek telkin vererek oldu, ama şu var derin arkadaşım içinde, bence senin içinde böyle, tatlım çok güzel bir yaştasınız tadını çıkarın evet ama anneliği çokta ileri yaşlara bırakmayın, aslında en güzel yaşlarınızdasınız, herkesin kendi tercihi ama yumurta verimi gitgide azalıyor, insanlar gitgide çocuk sahibi olmakta daha da zorlanıyor, belki yediğimiz hormonlu şeyler başka faktörler. alışın birkaç ay eğer zamanınız varsa , yaşınız müsaitse 1 sene, ama doğum kontrol hapı kullanmayın çok zararlı olduğunu duydum arkadaşlar.
Petty yazdıklarını takip ettiğim kadarıyla yenmişin bu illeti tebrik ederim :) Eğer yanlış hatırlamıyorsam sen doktora da gidiyordun değil mi? Doktorun sana kattığı extra bir durum söz konusu oldu mu onu merak ettim ben canım.aowww o zman bugun beklicez haberlerini
Tatlim vajina yonu popoya dogru. Asagi dogru itmen gerekiyor. Kader bununla ilgili bir resim paylasmisti gordun mu bilmiyorum. Gornediysen rica edelim bir daha paylassin.
Canim cok sagol oncelikle msjin icin ya ben okudum onlari resmlerede baktim ama yine beceremiyorum biraz popoya egilmi yapmaya calisirken de cikiyo pns.. ay aglasammi gulsemmi ya delircem
Evet oyle oldu canim ya olsun gec olsun guc olmasin :)
Darisi tum yapamayanlara canim. Biz kurtulduk insallah onlar da en kisa zamanda atlatacaklar.
Bu yuzden bosanmak ne aci birsey olurdu. Bazilarimiz bu rahatsizliktan haberdar olmadigimizdan erteledikce erteleniyor. Bu da daha buyuk problemlere yol aciyor.
Canim egzersize basit dediysen p.. daha basit. Sonucta vajina iliski icin yaratilmis. Neden iloskiye girince acisin ki oyle degil mi?
Nerdeyse bir aydır bakmıyordum. Az önce sondan başa doğru taradım. Yendiğini görmek istediklerimden birisi de sensin. Sen yenersen sanki bende başarabilirim gibi geliyor. Bazı zamanlarda aynı ruh haliyle yazdıklarından dolayı seni arıyor hep gözlerim. İnşallah sen ve ben dahil olmak üzere yazan herkes en kısa zamanda kurtulur bu illetten.
canım benimm burda mıydın =) bizi bizden daha iyi kimse anlamaz ki güzelim.regl bittiğinde mail at istersen konuşalım tekrar.
Ama gercekten oyle hic bi organ gorevini yaptigi icin aci verir mi? Mesela nefes aldik diye cigerimiz aciyor mu? Ya da yemek yedik diye midemiz. Bu organlar da bunun icin yaratilmis. Biz zorlastirmazsak neden acisin :)