- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.461
estağfurullah canım sorun ki kafanızda taşımayın sıkıntınızı. burda olduğum sürece sizden sıkılmam kesinlikle.Kkaderm masallah ya bikmadan usanmadan soruları cevapliyorsun biz de yuz bulup tekrar tekrar soruyoruz hakkini helal et
Alisir miyim yani diyorsun o an ikinayim ve sonuna kadar itmeyeyim
Bir de vajinal akintin oluyor muydu ilk baslarda? Surekli camasir degistiriyorum ama bas edemiyorum bir iki gundur
alışırsın yeter ki düzenli deneme yap ve dediğim gibi hata şu ön sevşme yapılır oraya gelince sanki görev başlıyor gibi uyarma işlemi öpüşme koklaşma bırakılır ve görev başlar sanki girişe odaklanırız, dolayısıyla kasılırız ıslaklığımız tedirginliğimizden dolayı azalır falan, halbuki o giriş anında hiç bozmadan buda ilişkinin devamı şeklinde giriş olurken uyarılma devam etse bu kadar sıkıntı çekmezdik. bak kendini astığını hissettiğinde ıkın, ıkın ki kasmadığın için canın acımasın, canın acırsa eşine dur de derin derin nefes al gevşe hiç korkma.vajinal akıntı bildiğim kadarıyla olay şu tatlım, mikrop kapmadığına eminsin, kayganlaştırıcı falan vajinaya birşey sürmediysen çünkü birşey sürünce akıntı artıyor, aslında bildiğim şekliyle olay şu, vajinanın en iyi temizleyicisi kendi sıvısıdır ve bir şey giriyor ya oraya vajina kendi kendini temizliyor. ha bu arada sakın vajina içini sabunla falan iç kısmını dışını demiyorum sabun yada başka şeyle yıkamayın, içine tazyikli su tutmayın, vajina yapısına zarar verir bu.