-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.241
Her gece yarım da olsa ilişkşiye gırıyoruz yaa . Yarısı gırıyo dıye sevınıyorum hepsı gırmıyo dıye uzuluyorumm boyle tuhaf bı durumdayımm ortada kaldım ne ılerı ne gerı
Her gece yarım da olsa ilişkşiye gırıyoruz yaa . Yarısı gırıyo dıye sevınıyorum hepsı gırmıyo dıye uzuluyorumm boyle tuhaf bı durumdayımm ortada kaldım ne ılerı ne gerı
yardııııııııııııııııımmmmmmmm!!!!!arkadaşlar 3 yıl önce bu derdim yüzünden boşandım eşimden soğudum bir psikiytra da gitmiştik ama olmadı ...parmak egzersizi yapıyorum ama içine sokamıyorum .....şimdi de hyatımda biri var ama işimi bu sefer şansa bırakmak istemiyorum ...önceden bu işi halletmek istiyorum ama yine kasılıyorum bu ilişkimide bu yüzden bitirmek istemiyorum... yaza evlenmek istiyoruz aşmadan evlenemem yardım edin nolur yaaa ;( ;( ;( çok sıkıntıdayım..
sen ilk adımı başarmışsın arkadaşım şimdi tam zeytinyağı kullanma zamanı ilşkiye girmeden sür eşine ve sana sonra sen üstte ol acıdığı zaman nefes al ver ve ıkın bak göreceksin ilkte biraz sızlama oluyor sonra hemen geçiyo bak bunu dene göreceksin sonuç alacan bende böyle yendimm 3 gün önce biraz cesaret hadi....
kaderim buralardaysan bana cewap wer lütfen bişey sormam gerek
şimdi mum aldım, vazelin aldım, prezarvazif aldımm ...denemeye korkuyorum ama yaaaa...allahtan sözlüm çok anlayışlıda beni strese sokmuyuu ....ama ben bi an önce yenmek istiyorum bu problemi((
canım sennumaramı yapıyosun yoksa erkekmısın? Ayrıca sözlünlemi ilişki yaşıyorsun. Özel hayata karısmak acısından söylemıyorum ama herşeyin bır usulü var. evli degılsen bu neyin derdi
canım sen anlamıyosun galiba ben depresyona girdim evlenip ayrıldım diyorum bu yüzden 1 ay acillerde yattım ..düşünmekten panik atak geçirdim çünkü bi çocuk sahibi olmak istiyodumm ..bu kez işimi şansa bırakamam ..evlendikten sonra ne onun hayatını ne de kendi hayatımı bi kez daha karartamam ...ben önceki evliliğimde de çok pişman olmuştum önce ilişkiye girmediğime ..ama ancak benim gibiler anlar beniiiben burda çare arıyorum eleştirilmek için burda değilimm..ayrıcaa 15 gün sonra nişanımı var ...artık nişanlım olacak hayırlısıyla
canım benim ben burda yokken yazmışsın =( tühh çok gecikmişim, herşey yolunda mı asim?
merhaba arkadaşlar bende maalesef bu hastalıkla mücadele ediyorum 3 ay oldu evleneli hala birlikte olamıyorz( bu site sayesinde parmak egzersizlerine başladım..il baş 1 daha sonra2 parmak uyguladım..daha sonra eşim 2 parmak denedi oldu.fakat iş o noktaya gelince olmuyor bir türlü.çok fazla acı oluyor.ne kadar zorlasakta girmiyor bir türlü.bu kadar yol almışken neden orada takılıyoruz anlayamıyorum ((
kızlar benden bugün pıhtı şeklinde akıntı gelmiş. dün ilişkiye girdim. bu akıntı neyin nesi. adetimede 4-5 gün var? adet mi yoksa?
denemyi tam olarak hangi pozisyonda nasl deniyorsnz anlatrsan yardımcı olmaya calışırım canm
genelde ben altta olduğum pozisyonda deniyorum.üstte olduğumu da denedim fakat daha çok zorlandığımı fark edince altta olduğum pozisyonda deniyoruz