Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın kızlar. ıyisinizdir umarım. ışlerimin yoğunluğundan bir türlü giremedim foruma. Aslında benimde kafama takılan bi sorunum var gireyim de bi paylaşayım dedim.
ılk ilişkiye girdiğimizde kırmızılar gelmişti ya hatırlarsınız belki adetime bi hafta vardı, bi gün sürdü bitti.
Sonra adet günümde sadece ufak bi kahverengi leke geldi bugün 3 gün oldu hala leke gelio ne oldu ki bana anlamadım. Hap da kullanmıyorum ben.bilmiyorumkismile

Sanırım geçen ay kendimi çok üzdüm. her başarısız egzersiz denemesinden sonra ağlıodum o zamanlar. Stresli bi ayın sonunda böyle yaşamış olabilirim adetimi. Mevsim de değişio.. Ondan da olabilir. Fazla kafama takmayayım en iyisi..
Görüşmek üzere..

Sanırım geçen ay kendimi çok üzdüm. her başarısız egzersiz denemesinden sonra ağlıodum o zamanlar. Stresli bi ayın sonunda böyle yaşamış olabilirim adetimi. Mevsim de değişio.. Ondan da olabilir. Fazla kafama takmayayım en iyisi..
Görüşmek üzere..

evet stres kaynaklı olabilir vücudumuz yeni yeni bişeylere alışıyor hormonlarımız değişiyor bencede takma kafana eğer devam ederse bir kadın doğumcuya gidersin ama normaldir bence sen olumlu düşün opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar. İyisinizdir umarım. İşlerimin yoğunluğundan bir türlü giremedim foruma. Aslında benimde kafama takılan bi sorunum var gireyim de bi paylaşayım dedim.
İlk ilişkiye girdiğimizde kırmızılar gelmişti ya hatırlarsınız belki adetime bi hafta vardı, bi gün sürdü bitti.
Sonra adet günümde sadece ufak bi kahverengi leke geldi bugün 3 gün oldu hala leke gelio ne oldu ki bana anlamadım. Hap da kullanmıyorum ben.bilmiyorumkismile
ben ılıskı yasadıktan sonra her ya aynı anlattıgın gıbı yasıyorum adet donemını belkıde kadınlıgın farkıdır...

Baharcım sen yeneli ne kadar zaman oldu ? birde ilk p...s girişinden sonra ne kadar zamanda alıştın ? tavsiyelerin varmı kaydirigubbakcemile3
ılk 10.10 2009 hepsı oldugu gun cumartesı gunuydu:lepi:
ılk denemelr zor gecıyordu gerce ben hala ılk gırıs kısmında cok kasıyorum kendımı yanı normal kadınlar gıbı rahatca gırmeıyorum ama hepsı gırdıkten sonra rahat oluyo duzelıyor...bence beyınle alakalı hala ebynımın kosesınd ebır yerde korku kalmıs galıba sankı acıycak gıbı ama acı yok hemen bend ebeynıme komut verıyorum o anda acı yok ve duzelıyo....bende egzersız yapıyorum bence egzersızız bırakmamak gerek ....ve on sevısme cok onemlı on sevısmede o anı hıc duusnme sadece yasadııgnı dusun cok ıyı hıssedıceksın o zmaqn ...ve pe... hepsı gıırnce hemen hareket etmeyın ben hepsı olunce beklıyourm oyle bırazcık ve ıyıce ganıslıyor ondan sonra hareket etmeye aslıyoruz ..zevkte zamnla oluyor ...sıklıkla yapmak gerek denemelerı...yanı eskıye gre cok cok ıyıyım sukur:nazar:

ılk 10.10 2009 hepsı oldugu gun cumartesı gunuydu:lepi:
ılk denemelr zor gecıyordu gerce ben hala ılk gırıs kısmında cok kasıyorum kendımı yanı normal kadınlar gıbı rahatca gırmeıyorum ama hepsı gırdıkten sonra rahat oluyo duzelıyor...bence beyınle alakalı hala ebynımın kosesınd ebır yerde korku kalmıs galıba sankı acıycak gıbı ama acı yok hemen bend ebeynıme komut verıyorum o anda acı yok ve duzelıyo....bende egzersız yapıyorum bence egzersızız bırakmamak gerek ....ve on sevısme cok onemlı on sevısmede o anı hıc duusnme sadece yasadııgnı dusun cok ıyı hıssedıceksın o zmaqn ...ve pe... hepsı gıırnce hemen hareket etmeyın ben hepsı olunce beklıyourm oyle bırazcık ve ıyıce ganıslıyor ondan sonra hareket etmeye aslıyoruz ..zevkte zamnla oluyor ...sıklıkla yapmak gerek denemelerı...yanı eskıye gre cok cok ıyıyım sukur:nazar:

aman nazar değmesin balım a.s.:nazar: ben girişte rahatım nerdeyse yarıya kadar anlamıyorum bile tamamını alınca sanırım hepsini aldığıma inanamadığım için heyecan yapıyorum git gele biraz alışınca bide kaynayınca rahat olacak sanırım kaydirigubbakcemile3

cocuk sayini neden 1 yazdin? yine fake bir karakterle karsi karsiyayiz sanirim.

Merhaba Ece 111,Profilimde ve adımda hiç bir fake durumu söz konusu değil.Adım Bahar yani rumuzum değil.Eşimin daha önceki evliliğinden beş yaşındaki bir yetim yavruya annelik yapıyorum ve beni gerçekten annesi sanıyor bende onu öz evladım sayıyorum.Benim ilk evliliğim.Müteasıp bir ailenin tek kızı olduğumdan cinselliği bir kenara bırakın öncesinde erkek eli bile değmedi bana.Lisans durumuna gelince:İstanbul üniversitesi iktisat mezunuyum.on beş yıllık yöneticilik hayatım oldu lakin bir yıldır işsizim.Kimselere bunları açıklamak zorundada değilim fakat siz bu forumda herşeyden şüphelenir olmuşsunuz.Bu şüphelere gerek yok.İsteyene msn'den camera açarak görüntülüde konuşmaya hazırım.Biraz forumdaki konuşmalardan güç alarak açık konuşmuş olabilirim.Eğer bundan rahatsız olduysanız ne sohbetinize girerim nede bu paronayak forumdaki konuları takip ederim.Alın forumunuzu turşusunu kurun.Sorunum çok büyük.eşimle ayrılma raddesine kadar geldik.Ne yapacağımı şaşırmış kutu kutu depresyon ilacı içer hale gelmiş bir kadınım.Sorunlarıma çare ararken siz beni sahtecilikle suçluyorsunuz.Günah değilmi bilmeden tanımadan ve anlamadan bu ithamlarda bulunmak.Birde derdinize çare arıyorsunuz Allah size kalbinizdeki ve gönlünüzdeki gibi çareler versin şimdilik söyleyeceklerim bu kadar sizi ve sizleri Allaha havale ediyor ve bu forumdan çekiliyorum.Allah size şifa versin

Merhaba Ece 111,Profilimde ve adımda hiç bir fake durumu söz konusu değil.Adım Bahar yani rumuzum değil.Eşimin daha önceki evliliğinden beş yaşındaki bir yetim yavruya annelik yapıyorum ve beni gerçekten annesi sanıyor bende onu öz evladım sayıyorum.Benim ilk evliliğim.Müteasıp bir ailenin tek kızı olduğumdan cinselliği bir kenara bırakın öncesinde erkek eli bile değmedi bana.Lisans durumuna gelince:ıstanbul üniversitesi iktisat mezunuyum.on beş yıllık yöneticilik hayatım oldu lakin bir yıldır işsizim.Kimselere bunları açıklamak zorundada değilim fakat siz bu forumda herşeyden şüphelenir olmuşsunuz.Bu şüphelere gerek yok.ısteyene msn'den camera açarak görüntülüde konuşmaya hazırım.Biraz forumdaki konuşmalardan güç alarak açık konuşmuş olabilirim.Eğer bundan rahatsız olduysanız ne sohbetinize girerim nede bu paronayak forumdaki konuları takip ederim.Alın forumunuzu turşusunu kurun.Sorunum çok büyük.eşimle ayrılma raddesine kadar geldik.Ne yapacağımı şaşırmış kutu kutu depresyon ilacı içer hale gelmiş bir kadınım.Sorunlarıma çare ararken siz beni sahtecilikle suçluyorsunuz.Günah değilmi bilmeden tanımadan ve anlamadan bu ithamlarda bulunmak.Birde derdinize çare arıyorsunuz Allah size kalbinizdeki ve gönlünüzdeki gibi çareler versin şimdilik söyleyeceklerim bu kadar sizi ve sizleri Allaha havale ediyor ve bu forumdan çekiliyorum.Allah size şifa versin

Bahar amacim seni rencide etmek kırmak ya da suçlamak değildi. Paranoyak demişsin. Haklısın evet paranoyaklık oldu bende bu konuda. Nedenini açikliyim bana hak vericeğini düşünüyorum. Temmuz ayından beri bir kaç ay verdiğim ara hariç sürekli takip ediyorum. Bu güne kadar da ayda en az bir defa bir erkek ya da kendini nbilmez bir çocuk gelip burada bizlerle dalga geçer aklınca, bize sorular sorar, rencide eder. Biz o kişinin erkek olduğunu anlamayız. Doktorum diyip telefon numarası verenler mi msn isteyenler mi artık aklına ne gelirse. O yüzden ben de bu konuda biraz hassasım. Çünkü biz burada kimseye anlatamadiğimiz şeyleri paylaşiyoruz. Bir sapığın gelip bizimle dalga geçmesi sinir bozucu oluyor.
Söylediklerin değil forumdaki mesaj sayın çocuk sahibi olman - Allah bağişlasin- şaşirtti. O yüzden böyle yaklaştım.Tabi ki açiklamak zorunda değilsin ama
açıkladığın için teşekkür ederim, en azindan içim rahatladı. Sen de benim açımdan bakarsan bana da hak verirsin.

Beni edilebilecek en güzel yere havale etmişsin teşekkür ederim :) Ama eğer seni kırdıysam O'da beni tekrar sana havale edeceği için şimdiden seni kırdığım için özür dilerim:KK43: Barışalım mı artık? olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kızlarrr kızlarrrrr günaydın herkese, pazar sabahı ama ben ayaktayım:) çünküüüüü dün gece vajiyi yendik. aslında tedavim biteli bikaçgün oldu ama adet olurum diye bekliyordum baktım olacağı yok gel herif dedim:) ama komediydi bi ara ilaçlar,kayboldu, sora kremler, en sonda fanuslar:) venüsün dediği gibi ev darmaduman. neyse bikaç fanus alıştırmasından sora eşimle p..is denedik olmuş ama ben farkında bile diilim hayır olmadı diyorum sora eşim ışığı açıp gösterdi hatta çok az bi kanamamda oldu,sanırım kızlık zarı esnedi. ben kremlerin etkisi diye kendimi inandırmıyorum ama bundan sonrakiler daha ii olur inşallah. eee şu listeyi yenileyin bakalım bi:) herkesi öpüyorummmmmmm...

mrb kızlar bir haftadır giremiyordum ...basaran arkadaşlar olmuş tebrik ederimm........

bende durumlar aynı şehir dışına gidip geldiğimden egzersiz yapamıyorum düzenli olarak ..
dün sinirlerim çok bozuktu..eşimi özledim geldiğimde birlikte olmaya çalıştık ön sevişme olayı mükemmelll ama yine tıkandım resmen içime alacağım zaman delik kayboluyor.
p..s kayıyor osırada ne zevk kalıyor ne istek baslıyorum ağlamaya....
9 aylık evliyim ama şimdiye kadar hiç bu kadar ağır bir çaresizlik bıkkınlık hisetmemeştimm hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım yatakta.... sabaha kadar da ağlaya ağlaya uyumuşumm

artık kurtulmak istiyorum hemde hiç vakit kaybetmeden şu dr ulusoyu düşünmeye b,asladım maddi olarak da zordayız ama gözüm hiç bir şeyi görmez oldu.....

duaLARINIZA İHTİYACIM VAR

mrb kızlar bir haftadır giremiyordum ...basaran arkadaşlar olmuş tebrik ederimm........

bende durumlar aynı şehir dışına gidip geldiğimden egzersiz yapamıyorum düzenli olarak ..
dün sinirlerim çok bozuktu..eşimi özledim geldiğimde birlikte olmaya çalıştık ön sevişme olayı mükemmelll ama yine tıkandım resmen içime alacağım zaman delik kayboluyor.
p..s kayıyor osırada ne zevk kalıyor ne istek baslıyorum ağlamaya....
9 aylık evliyim ama şimdiye kadar hiç bu kadar ağır bir çaresizlik bıkkınlık hisetmemeştimm hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım yatakta.... sabaha kadar da ağlaya ağlaya uyumuşumm

artık kurtulmak istiyorum hemde hiç vakit kaybetmeden şu dr ulusoyu düşünmeye b,asladım maddi olarak da zordayız ama gözüm hiç bir şeyi görmez oldu.....

duaLARINIZA İHTİYACIM VAR

slm canım,umudunu kaybetme,başaracaksın sende inşlh,jel kullandınız mı,pozisyon nasıldı,

ayaznazcım,şimdi benim bahsettiğim pozisyonu uyguladın mı hiç?,bende senin gibiydim,bu pozisyon dışında başaramazdım heralde,

X