Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhaba.burdaki yazıları okuduktan sonra kalktım egzersiz yaptım.önce işaret parmağımla daha sonra da bir mumla.ikisi de rahatlıkla girdi.mum çok kalın değildi.işaret parmağı kadar kalınlığı vardı.akşamda eşimle denemeyi düşünüyorum.lütfen bana da dua edin.

benim koçlarım burada mı ben de ekimde bu işi bitirmek istiyorum çok uzatmadan.bana eşimin penisi çok büyükmüş girmezmiş gibi geliyor niye yaaaaaaaaaaaaa

Canımm Orası Küçük Duruyoo ama o kadar esnek ki anlatamam. Sen Merak etmee Orasıı Herşeyin Şeklini alıyorrr. Bunu Kafana takmaa tatlım ? Egzersiz Yapıyo musun bu aradaa ??

Tabi ki Saygı Duyarım tatlım. Zaten Ben Sizlerin de Fikirlerinizi merak ettiğim için sordum. Hani maksatt eğlencee olsun diye düşündüm benn o yüzdenn ama saygı duyuyorum kuzumm

Harikasınnn yaa. Tatlım kalın rimel bile alıyosun eşinin iki parmağını daha rahat alırsın. Korkmaaa bak orası çok esnekk. Oraya P......s giriyo kaldı ki 2 parmak mı girmicek. Hadii Bakalımmm egzersizlere ara vermeden devamm. Kızlarrr EKİM GELİNİMİZZ ecrinx geliyooo yoldaaaaaa çook az kaldııı

Evet Kuzumm Ama belli değill . Bakalımm belkidee olmazzz. Çünkü bu yarışmaya sıcak bakmayan arkadaşlarımız var. Onun İçin Olmayadabilirrr. Hayırlısııı Kuzucummmmmmmmmmm

Beraaayyyyyymmmm açıkçası bu yarışma beni pek sarmadı, diğer türlü, bir arkadaşa birçok arkadaşın yardımcı olması daha iyi, bu vajililerin yarışması olmalı bence senin dediğin koçların yarışmasına döner (nacizane fikrim)

Kızlar bişey sormam lazım...ben egzersiz yaptıktan sonra belimde ve kasıklarımda regl olcakmışım gibi ağrılarım oldu ki daha vakti gelmedi. Yaklaşık 4-5 saattir de devam ediyo...Basınç hissi gibi birşey değil. Neden olabilir ki?:44:

İyi geceler kızlarrrrr Şimdi böyle keyifli geldim diye yendim sanmışsınızdır Yenmedim ama bir aşama daha kaydettim
Bugün önce orta parmağı yerleştirdim sonra da işaret ve orta parmağı birlikte yerleştirdim hissettiğim 2 boğumdu ama ıslaklığa baktım tüm parmak ıslaktı tam anlamadım iki boğum mu yerleşti bilmiyorum:26: diğer parmaklara göre ikisini bilikte yerleştirmek beni biraz zorladı başta biraz yanma ve batma oldu ama içeride beklettikçe geçti yanma ve batma... Film izliyordum beklettim, git gel yapmadım ama içeride parmaklarımı açmaya çalıştım açamadım, ara sıra açılıyor gibi oldu sanki hergün daha çok ilerliyorum değil mi :) parmağımı bekletmek kolay oluyor eşimin parmağını bekletmek o kadar kolay değildi benim için kendi parmağım olunca daha rahat oluyorum ben :44: Aparat beni çok korkutuyor yabancı cisim olunca daha çok çekiniyorum ben

parmak yapamıyorsan kulak çubuğuyla başla. prezervatife koyup jelleyip öğrendiğin gibi ıkın ve nefes verirken ittir. orasının açık olduğunu algılamak en önemlisi. ilk çubuğu aldığında bu hastalığın %50si bitiyor zaten. eğer çubuk çok ince gelirse, bu dediğimi doğumgünü mumuyla da deneyebilirsin. inan çok kolay kayıp gidecek. tabi onu da prezervatife koy ve bolca jelle. prezervatif yerine steril eldiven de kullanabilirsin, onun herhangi bir parmağına koyup deneyebilirsin. kolay gelsin.

Bende hiç öyle olmamıştı,sadece basınç var gb oluyodu, bide mumda hafif kan vardı ama ben pek takmadım...

Cnm içerde bekletmenin çok etkisi oluyor, bende althenadan öğrenmiştim. 3-4 saat bekletiyordum. aparat seni ürkütmesin bekletince daha rahat edersin..

Cnm içerde bekletmenin çok etkisi oluyor, bende althenadan öğrenmiştim. 3-4 saat bekletiyordum. aparat seni ürkütmesin bekletince daha rahat edersin..

Ben uzun süre bekletmek istedim ama kollarım ağrıdı hatta elim uyuştu , parmaklarımı çıkardığımda da biraz morarma vardı :26:

ocean' a katılıyorum. herkes vakti olduğunca yardımcı oluyor zaten, yarışmadan kendi zamanımda da hoşlanmıyordum, şimdi de hoşlanmıyorum. herkesi motive ederken beni yenemiyorum, gene yenemedim, yenemiycem psikolojisine sokuyordu. benim gibi olanlar azınlıktadır belki ama gerçekten bu kadar hırsa gerek yok. bir de beraycım burası deneyim paylaşma yeri, tedavi yapıyorum, hastam olsun vb. şeyler yazmayalım. koçluk sistemi de bu yüzden kalkmıştı. çünkü doktorlar bunu gerekçe gösterip şikayette bulunabiliyorlar, o zaman site kapatılır, birçok insan mağdur olur. bu konuda arada sırada uyarılar olur, beni de çok sert uyarmışlardı, bilgin olsun. deneyim paylaşmak dışında bir şey yapılmıyor burada, lütfen bu konuda yazdıklarımıza dikkat edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…