- 7 Haziran 2012
- 582
- 33
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.561
birden panikle oldu yazdım heheoceans sana söz verdim yaptım.9.5 cm mum oldu şimdi
bu iş en kısa sürede bitecek.egzersizciler haydi.durmak yokkkkk....
Ooo 9.5 cm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birden panikle oldu yazdım heheoceans sana söz verdim yaptım.9.5 cm mum oldu şimdi
merhaba cnm :80: muyane oldun mu doktora
benim koçlarım burada mı ben de ekimde bu işi bitirmek istiyorum çok uzatmadan.bana eşimin penisi çok büyükmüş girmezmiş gibi geliyor niye yaaaaaaaaaaaaa
Kuzum kızma ama bence böyle bir şeye gerek yok kimin vakti varsa o ilgilenir arkadaslarla. bunu hırs haline getirmenin anlamı yok diye düşünüyorum ben yarışma sadece egzersizciler arasında olursa daha verimli olur bence..![]()
BeRayycımm koçcummm...Raporumu sunayım ben : 1.parmak TAMAMDIR. 2.RİMEL DE TAMAMDIR.3. KALIN RİMELDE TAMAM DIR 4.BAKKAL MUMU TAMAMDIR..5.İKİ PARMAK(AMA KENDİ PARMAKLARIM) TAMAMDIR......EŞ BİR PARMAK DA TAMAM AMA EŞ İKİ PARMAK OLMADII...(ASLINDA KALIN PARMAKLIDA DEĞİL)BUNA RAĞMEN OLMADI..BUAKŞAM TEKRAR DENİCEZ BAKALIM EŞLİ ÇALIŞMALARI...
güzel raporlarla dönmek üzreeee...Bu arada yarışma bizimdir inşaallah :)))
Berayım kesinlikle çok iyi düşünmüşsün canım.mumla çalışmak isteyen olursa bana yönlendirebilirsiniz.seve seve yardımcı olmaya çalışırım. hahaha bir mumdur iki mumdur üçmumdur da dört mumdur dililililililili![]()
Kızlarr Hadi bakalımm Egzersizler Dört Elle Sarılınn. Biliyosunuzz yarışma Devam ediyoo. Amaa Az Kaldıı 12 Ekimm Son Günnn . Elinizi Çabuk tutun. Ondan Sonraa bence yeni bir yarışmaa olsun. Yarışmadan Biraz Bahsetmek istiyorum.Yarışmamızın Adıdaa Koçluk Yarışması Olsun. Vajiyi yenen Ben Ve Arkadaşlarım Bizler Koçlar Olacağız. Ve Vaji derdini çeken arkadaşlarımıza koçluk yapıcaz. Mesela ben Bi tane Vaji hastasını alıcam o benim koçluğum altında egzersizler yapıcak. Sizlerde öyle Kendinize Bir vaji Hastası seçip Koçluğunu Yapıcaksınızz. Böyleliklee Hem Biz Koçlar hemde Vaji Hastaları hemm Eğlenicezz Hemdee Vajili Kimse Bırakmıcazz. Yani Aramızda Bir Rekabet gibi Bişey Olacak. Tabi ki Burda ki tek Amacımız Eğlenmek. Hemde Arkadaşlara Yardımcı olmak. Mesela benim Vaji hastam vajiyi yenen ilk kişi oldu. Böylelikle bende koçu olarak çok sevinicem. Yarışmayı Kısaca Anlatmaya Çalıştım. Bence Güzel Olur diyee düşünüyorumm. Sizler ne dersinizz ??![]()
Aynala baktimmmmm baktimmmmmm hatta dokundumda ama parmağımı sokmaya cesaret edemiyorum asla edemiyorum tansiyonum düştü defalarca denedim ama yok eşimle konuştuk o canımı açılacağını düşündüğünden hazır oldugunda diyo hep birbirimize soz verdik bugün itibariyle yavaş yavaş hergüne denilmez burdan okadar cok şey ogreniyorumki birincisi kegeli sürekli yapıyorum ikincisi iliski esnasında ikinmaliyim ve ben hep dümdüz ilerlemeye çalışıyordum ama aşağı dogru itmeliymisim onuda öğrendim ve daha bı co şey bu aksamda bunları yaparak denicem ama bı yanmanda bu egzersizlerinde yapmayı istiyorum hergüne bunları yaparsam akşamları daha hazır olur cesareti olurum ama serçe parmağa bile geçemedim daha..birde kas gevseticiler aldım inşallah yararı olur
Kızlar bişey sormam lazım...ben egzersiz yaptıktan sonra belimde ve kasıklarımda regl olcakmışım gibi ağrılarım oldu ki daha vakti gelmedi. Yaklaşık 4-5 saattir de devam ediyo...Basınç hissi gibi birşey değil. Neden olabilir ki?:44:
İyi geceler kızlarrrrrŞimdi böyle keyifli geldim diye yendim sanmışsınızdır
Yenmedim ama bir aşama daha kaydettim
![]()
Bugün önce orta parmağı yerleştirdim sonra da işaret ve orta parmağı birlikte yerleştirdim hissettiğim 2 boğumdu ama ıslaklığa baktım tüm parmak ıslaktı tam anlamadım iki boğum mu yerleşti bilmiyorum:26: diğer parmaklara göre ikisini bilikte yerleştirmek beni biraz zorladı başta biraz yanma ve batma oldu ama içeride beklettikçe geçti yanma ve batma... Film izliyordum beklettim, git gel yapmadım ama içeride parmaklarımı açmaya çalıştım açamadım, ara sıra açılıyor gibi oldu sanki hergün daha çok ilerliyorum değil mi :) parmağımı bekletmek kolay oluyor eşimin parmağını bekletmek o kadar kolay değildi benim için kendi parmağım olunca daha rahat oluyorum ben :44: Aparat beni çok korkutuyor yabancı cisim olunca daha çok çekiniyorum ben![]()
Cnm içerde bekletmenin çok etkisi oluyor, bende althenadan öğrenmiştim. 3-4 saat bekletiyordum. aparat seni ürkütmesin bekletince daha rahat edersin..
Kuzum kızma ama bence böyle bir şeye gerek yok kimin vakti varsa o ilgilenir arkadaslarla. bunu hırs haline getirmenin anlamı yok diye düşünüyorum ben yarışma sadece egzersizciler arasında olursa daha verimli olur bence..![]()