Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gitmişsin galiba nesrin nesrin sana demiştim . Buraları okuyup kendine sıkıntı yapma ,sende böyle bir sorun olmayacak inşallah..Hayırlı geceler..Benden başkada kimse yok ...

tebrıklerrrrr gozun aydın ...hep mutlu ol ıhsallh ALLAH bırdaha yasatmasın:enbuyukkk:

Günaydın kızlar darısı hepimizin başına :gitme:

arkadaslar bı zamanlar ben de bu sayfalardaydım ama çok şükür atlattım inş siz de atlatırsınız.benm emlasız ve gleit gelen olmadan kesınlıkle olmuyodu.hep onlarla denedik.sonra bi gün onlarsız deneyelim dedik ve nasıl oldu hala bilmiyorum ama oldu.hala jelim duruyo.allah yardımcınız olsun

Canım bende emlasız yapamıyorum zaten emlaylada 3-4 defa oldu henüz.sen emlayı ne kadar kullandın?emlasız parmak egzersizi yapabiliyorum mesela ama mum alamıyorum...sanki emlasız olmıcakmış gibi geliyo hala.
Guiness in kas egzersizleri gevşeme taktikleri gerçekten çok faydalı..tşkler..
alkisalkisalkis

tebrik ederim canım kendim başarmış gibi mutlu oldum...darısı bizlerin başına inşallah bizde en kısa zamanda başarırızkaydirigubbakcemile2

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler guinness sempatiksalakcinni hepsini olmasada yazdıklarının bir kısmını uygulayabiliyorum delikafaduldenen kısa zamanda başarıcaz hep birlikte :teselli:

tebrikler darısı başımıza :)
bu kitap bendede var ve gerçekten çok faydalı anlatım biçimide ii sıkıcı değil ben parmak egzersizlerine bu kitapla başlamıştım tabi daha parmak egzersizlerinden ilerye gidemedim o ayrı :) bakalım mum denemeyi düşünüyorm bu akşam

sağol canım sende basarıcaksın emınım

1 ay falan oldu derken 1 ay calıştım anlamında dedım yanlış anlasılmasın arkadaslrboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…