Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız cok guldurdun ınan benı aynı benım durumumdasın :)))))ık zamnlar ben öleydım

ben hala guluyorum halıme. ama ınan sinirden bugun altda olmayı denıycem bakalım soylerım sonucları sana bır bu sıtedekılerle paylasabılıyorum zaten cogumuz gıbı yakınlarınla paylasamadıklarını burda rahatca dıle getırebılıyosun.bır cesıt rahatlama ve yardımlasma esracıgım

ya bunların hepsi geecr alh kımseye dermansız dert vermesın gonlunuzdekını hayırlı hayırlısını ıse tez zamnda versın ınşşşş..derın nefes al ver alttayken yaparsın

Anlıyorum ben de üstte olunca kilitleniyorum malesef...

bende sıtede soylenenlere ve ınternette arastırdım ty ja en ıyısı geldı sımdılık (esımde memnun )bıde su bazlı olması gereken gıbı yanı.ben enfeksıyona davetıye cıkardımkndım hamle kalmak ıcın ne yaptımsa.

merhaba yaa nerelerdesin pınarcım
dölü öldürmeyen jel hangisi ben konıx adlı jeli kullanıyorum bunun hakkında bir bilgin var mıeyvahedigeldismile

merhaba yaa nerelerdesin pınarcım
dölü öldürmeyen jel hangisi ben konıx adlı jeli kullanıyorum bunun hakkında bir bilgin var mıeyvahedigeldismile

ya uzun zamandır gıremedım sıteye canım. son durumlarımı okudunmu nasıl komık.oldurmeyen jel dıye kesınbısey yok ama.ty &ja su bazlı oldugu ıcın ve vajına salgısına en yakın kayganlastırıcı ımıs.ınternetten sıparıs ettım.memmnunum.sende kendıkının kagıdına bak su bazlı yazıyomu dıye.

Paylaşımın için teşekkürler...lütfen devamını yazarmısın...opuyorumnanaktan

haklısın canım..bende ilk evlendiğimizde eşofmanla dolaşan spor takılan bi kızdım.zamanla kendimi daha kadınsı hissetmeye başladım..bende elbise giyerim evde bazen ama iç çamaşırsız denememiştim,denicem...
benim vücudumda sanki sürekli kasılmış halde duruyo..bazen kendime geliyorum bakıyorumki heryerimi kasmışım omuzlarım ağrımış kasmaktan,gevşiyorum sonra unutup tekrar kasıyorum heryerimi...mafoldumben
umarım en kısa sürede başarırsın..bende doktora giderek 1 sene sonunda yendim bu illeti ama benim doktorum böyle şeyler söylememişti hiç..keşke söyleseydi tuttum bu fikri..sormak istediğiniz bişey olursa başarmış sayılan biri olrak yardımcı olurum..vereliniortak

canımmm p...s sandıgın kadar büyük degil veee vajinada sandıgından daha büyük
ayıp olacak ama işişkiye girmeye baslayın p...s kücük gelecek valla bana inan
hem vajina girişi kocaman ki insanlar ordan bebk çıkarıyor
orası kaslarla dolu canım sen stres yapınca kasılıp kalıyor bak biliyorum sölemesi kolay ama gercekten kendinizi bi bıraksanız orası öle yumusayıp genişliyecekki sasacaksın veee acı denen bişide yyooookkkk daha ayrıntılı nasıl anlatayım cancazım
sizlere cok yardım etmek istiyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…