Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yardımcı olması gerekiyordu elbette. . Ben hep isterdim bi ablam olsn derdmi tasamı paylaşayim
Senin kız kardeşin çok çekingen galiba. . Ama sonçta yeterki karşmdaki kişiye bi faydam olsn die ben anlatırım şakkıdı
Benim Allah razı olsn annem çok destek oldu.Herşeyi açık açık konştu.O konştkça bende çekinmemeye başladm -tatlicadiarzu-

sağolun kızlar bende daha umutluyum.bugece çalışıyorum yarın daha kalın mumla devam edicem görüşmek üzere..

canım benimde kızkardeşim var ve bekar ama biz onunla okadar samimiyizki arkadaş gibiyiz bana vajılı oldugum dönemde en çok o destek oldu annem birşekilde ögrendi ve annemi sakinleştirende o oldu kardeşin neden öyle yaptı onu anlaladım ama sana destek olmalıyı hemde evliymiş vardır bir sebebi açık açık sorsana neden böyle davranıyosun diye

Biz 6 aylık evliyiz eşim 20kg. aldıkaydirigubbakcemile3 şimdi onu zayıflatayım diye rejim yaptırıyorum ama nedense onun yerine ben kilo veriyorum alkisalkisalkis55kg. düştüm bu gidişle iğne ipliğe dönecem kafamçokkarıştı 2-3 kilodan bişey olmaz yazın zaten yemek canı istemiyo insanın...

keşke kız kardeşim olsaydıda anlatsaydım derdim hep ama malesef yok :1no2: bunun eksikliğini bazen daha çok hissediyorum...kimseyle paylaşamayıp sürekli içine atmak çok zor...eşimle benim dışımda kimse bilmiyor...ilk zamanlar yakın bir arkadaşıma dolaylıda olsa anlatmaya çalıştım ama inanın bunu yaşamayan insan bilmiyor anlamıyor çok basit birşey sanıyor...kendi cinsel hayatı mükemmelmiş gibi tuhaf bi şekilde yapamadım diye beni iğneliyo gibi geldi...o yüzden kimseye bisey anlatamıyorum sürekli yalanlar uyduruyorum alıştım falan diye..ama bu dahada rahatsız ediyor napalım halledene kadar yapacak bişey yok :kedi:

Ay kızlar Anzac day için başvuru yapmıştım sonra bazı nedenlerden dolayı gidememiştim tekrar aradılar mülakata çağırdılar...

canım bende oldum ve her doktoruma gittiğimde oluyorum ama öğrenmek istediğin nedir?

çatı muaynesi bacaklarını açıyosun o koltukta iyice içine bakıyo işte

ne için baktırılıyor ? kızlık zarı içinmi ? çocuk içinmi ? ben hiç öyle bi muayene yaptırmadım o yüzden sordum canım CADIARZU

ne için baktırılıyor ? kızlık zarı içinmi ? çocuk içinmi ? ben hiç öyle bi muayene yaptırmadım o yüzden sordum canım CADIARZU

valla canım herşey için bakılıyo yani

zaten kızlığın bozulmuşsa genelde muayneler alttan yapılır kadınlarda
ama bellide olmuyo bazı doktorlar varki bişey sokmadan felan bekarkende yani kızlık bozulmadanda bakabiliyolar
açıkcası rahatsızlığa bağlı bişi diyelim

slm kızlar parmak egzersizleri ile ilgili sorularım varben egzersizleri bebe yağı kullanmadan yapıyorum bir de hep tuvalette yapıyorum(klozet değil tabi ki) iki parmağımı da içime alabiliyorum ancak egzersiz kapsamında başka neler yapıyorsunuz ben sadece parmağımı sokup çıkarıyorum başka yapılacak neler var:)

merhaba benmde böyle bir sorunum var 2.3 gündür gelişmeler kaydetmeye basladım 2 parmagın tamamını alailiyorum içime..nefes alıp rahatlıyorum kendini fakat önceden ucunu bile almaya korkuyordum..şimdi ise tek sorunum pensle yapamıyorum..sanki en başa döndüm ( sizce bu normal mi..neden bunla basa cıkamadım

Günaydın kızlar bugün nasılsınız bakim ?

Guınness canım arkadaşım kardeşinin sana destek olması lazım bence.Benimde 2 tane ablam ve annem harici kimse bilmiyor.Annem daha baskıcı nasıl olmaz diye ama ablamlardan çok destek buldum açıkçası.Sürekli anlatıyorlar rahat olmamı söylüyolar Ne yapılması gerektiğini falan yani kardeş desteğim var.Belki de senin kardeşin çekingen olabilir ya da aynı sorun onda da olabilir gibime geldi.Sadec bu benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…