Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Neden dulmu gelmişim sana dedim ve sabaha kadar ağladım . Zaten ondan sonra ben ailemin yanına gittim 1 hafta kaldım çok kararlıydım boşanmak için ama araya girdiler olmadı. Şimdi sabrediyorun sadece bu ilet bitsin diye dua ediyorum .

bu akşam deneme yapacak arkadaşlar inşallah denemeyle kalmaz tamamen sonlandırırsınız bu sefer...dualarımız sizinle..darısı başımıza inşallah...

İyi demişsin canım...
İnşallah kısa zamanda herşey yoluna girer...

cnm yuvanı yıkmış gbi olmayayım ama eşinden koca olmaz bosa gtsn

Hala çok iyi birşey yaptığını zannediyor .Ne kadar yazık ...Ve halaa herşeyi anlatıyor . Bir de eşim üniversite okumuş , belirli yerlere gelmiş biri ama inanın kör cahil ...Ahirete bıraktım herşeyi... Rabbim ne sıkıntılar çektiğimi gördü . Dua edin eşim beni çok sevsin ve beni üzmesin .mafoldumben

İnşallah canım ya...
Biran önce vazgeçsin bu huyundan...

gerçekten zor bir durum Allah yardım etsin arkadaşım( bence bu işi yap sen onu koy kapının önüne....yatak odasını başkasının ağzına sakız yaparmı insan..hemde böyle hassas bir konuda( üzme kendini herşey geçecek...

İyi demişsin canım...
İnşallah kısa zamanda herşey yoluna girer...

İnşallah canım

cnm yuvanı yıkmış gbi olmayayım ama eşinden koca olmaz bosa gtsn

Boşanmak kolay olsaydı keşke ,Bu konu yüzünden 2 defa gittim ailemin yanına .. Gerçekten bu dünyada kadın olmak çok zor . Boşanmakta çok zor . Hadi kendimi geçtim . Kendi annem babamın huzuru bozulacak gittim gördüm bunu .Hergün dua ediyorum eşimin beni anlaması için başka elimden birşey gelmiyor malesef...

dgrudur cnm eşin beni sinir etti vallahi kusura bakma ama görsem bogacam yani ya,ne kadar ayıp bişey klava:

peki bu konuyu oturup eşinle konuştunmu ? tepkisi nedir ? ailesine söylemekti amaç neymiş ?

İnşallah canım ya...
Biran önce vazgeçsin bu huyundan...

inşallah ..

"Yatak odasını başkasının ağzına sakız yaparmı insan.." demişsin ya sanırım tek bu konuyu zıt düşünen benim eşim :) Herkez aynı bunu dedi ama ona göre çok normal. İnşallah yaptıklarından bu dünyada utanırlar ...Mizan kolay sanıyor herkez annenin evladından kaçacağı o günde bizlerin hali ne olacak diye düşünüyorum. Herkez bunu düşünse dünyada böyle insan tipleri olmazdı galiba ...

canım hayırlısıyla şu vajiyi bi atlat o zaman bakalım ne bulup anlatacak..

dgrudur cnm eşin beni sinir etti vallahi kusura bakma ama görsem bogacam yani ya,ne kadar ayıp bişey klava:

Tamam ben izin verdim :)

peki bu konuyu oturup eşinle konuştunmu ? tepkisi nedir ? ailesine söylemekti amaç neymiş ?

Çok konuştuk ama hep aynı çok iyi birşey yaptığını . hatta ilk geceden bunu belirtmesi gerektiğini düşünüyor malesef..Beni anlamadığı için ne kadar konu açılsa her zaman beni üzüyor ...

Ailesine söylemekteki amacı şöyle bir düşüncesi var Annesi bu konuyu çözer diye . Anneye ağırlığı koyar falan diye galiba .. Ben aylardır doktora gidelim diye yalvardım kılını kıpırdatmadı.Birde annesi onun dert ortağıymış. Ama ne zaman kayın validem bir işe karışsa ortalık karışıyor, hemen kenara çekiliyor hiç bir şeye karışmamış gibi sonra eşim düşüyor benim peşime :)) bunu bile farkedemiyor eşim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…