Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar sonunda başardım oldu p.hepsini aldım içime okadar çok mutluyum ki.bunların hepsi sizin sayenizde oldu hepinize çok tşk.ederim size minnattarım kızlar allahım diğer arkadaşlarada nasip eder inşallah.
sukurler olsun ..canım ya cok sevındımm gozun aydın hep boyle mutlu ol..artık bıttııııhihoyyyt

Selam arkadaşlar , benim bugün canım çok sıkkın. Şu vaji olayı beni çıldırtmak üzere, annem 2 gündür bende ve kafamın etini yiyor yapamadım diye.Anlatıyorum beni duymuyor bile.Benim onu anlamadığımı söylüyor. Ben annemi anlıyorum.Ama annemler beni anlamıyorlar.Ben başarmak istiyorum ama zamanla diyorum inşallah zamanla olacak.Ama arkamda eşimden başka kimse destekçi yok ve ben çok korkuyorum eşim bana sırtını dönermi diye ( Çünkü 2 gündür annem öyle dırdır ediyor başka biri olsa çoktan bırakırdı diye ) offfff çok canım sıkkın.Dua okuyalım hep beraber geçsin şu vaji hepimizden ALLAH'ım ne olur düşmanımın başına verme bu derdi.

Ben ailelerin bu olayı bilmemesinden yanayım...
Ben de anneme söyleme yanlışını yaptım ama sonra olayı çözdüğümü söyleyip konuyu kapatmak zorunda kaldım. Çoktan çözdüğümü sanıyor annem...

Ne güzel umut veriyorsun bize inş bizlerde sorunu çözer senin gibi düşünürüz...a.s.

Rabia1984 sanada birşeyler söylemek istedim bence kendini hiç üzme , Senin yine eşin yanındaymış benim eşim benim yanımda hiç olmadı .Sorguya çekilir gibi benle konuştular kayın validem , kayınbabam vee daha önce evlenip boşanmış kaynımla eşimde yanlarındaydı ama bir defada olsun benim yanımda olmadı oda sorguya çeker gibiydi.Sanki sadece benim sorunum gibi davrandılar .Boş ver takma herkez ne derse desin onlar o sorunu yaşamadığı için anlayamazlar .Çok dua et banada inşallah herkez sorunundan kurtullsun ..:1hug:

Kayınbaban seninle bu konuyu mu konuştu? akannehir
Onlara nasıl ulaştı peki bu konu?

arkadaşlar ben 1,5yıl aradan sonra dun aksam esimle beraber olabildim su an o kadar mutluyum ki üstümden büyük bir yük kalkmış gibi.ben internette bir reçete buldum ve onu uyguladım ve başardık tabi bunda onunda rolü yüksek okadar anlayışlı o kadar iyiki.beni hiç sıkmadı.psikoloğa gittim 5seans kadar sonra bıraktım.aradan 1 yıl gecti hiç umudum kalmamıştı .ama anladım ki herşey beyinde bitiyor.ilkini aştim inşallah bidaha bole bı sorun olmaz.isteyen olursa reçeteyi yazarım burdan herkes bu dertten kurtulsun reçeteyi uygulayıp uygulamamak size kalmış tabi...

Tebrik ederim canım...
O reçeteyi uygulayanlar kalıcı çözüm olmadığını söyledikleri için uygulamadım ben...

slm kızlar sonunda başardım oldu p.hepsini aldım içime okadar çok mutluyum ki.bunların hepsi sizin sayenizde oldu hepinize çok tşk.ederim size minnattarım kızlar allahım diğer arkadaşlarada nasip eder inşallah.

tebrik ederim canım taze gelin oldunhihoyyyt darısı başaramayan arkadaşlarazemuszemus Allah bidaha göstermesin inşallah

gülcancım tecrikler valla veb basardıgım zamanki gibi sev.nd.m suanda bundan sonra hiç sorun olmaz korkma tatlım
bu arada recete gördüm kızlar parmak egzersizi yapmadan vajinaya bişey girme olayına alısmadan o receteler işe yaramaz ama p..s deneyeceginiz gün kas gevsetici kuiflex içebilirsiniz hiç yan etkisi yok sadece gevseme saglıyor o kadar

hayır değilim.ben siteye yeni üye olan bir kişiyim kendim kurtuldum belki baskalarına yardımcı olabilirim diye yazdım

aramıza hoş geldin cnm ozmn.ben bu topiği acan arkadası merak ediyrdumda yendimi acaba dye,ondan alıntı ypnca ismini dğiştrp grmiş sandımkaydirigubbakcemile3

güzeller nasılsınz..
yaw sınavım yaklaşıyor ders çalışmaktan giremiyorum hiç siteye.
okudum bütün sayfaları bebişlerden de vajililerden de müjde yok..
ama pes etmek te yok. güzel haberlerinizi sabısızlıkla bekliyorum..

:(((( ben bebiş yzne bu ay doğru düzgün ders çlşmadım ya nisan 3 de sınav var kafamçokkarıştı

Kızlar aksilik olmazsa ben bugün p.. denemesi yapıcam, dualarınızı eksik etmeyin...

hadi bakalım dualarımız seninle sakın streslenme kasılma hatta p..s den önce parmak yap öle al içine dediğim gibi içerde dar bi geciş var oraya gelince geri cekilme derin nefes al ve nefes verirken p...s i yit ama sakın içinden cıkarma hadi basarılar yarın iyi haberlerini bekliyoruzzz:lepi:

hadi bakalım dualarımız seninle sakın streslenme kasılma hatta p..s den önce parmak yap öle al içine dediğim gibi içerde dar bi geciş var oraya gelince geri cekilme derin nefes al ve nefes verirken p...s i yit ama sakın içinden cıkarma hadi basarılar yarın iyi haberlerini bekliyoruzzz:lepi:

İnşallah zaten...
Parmak egzersizinde o dar yere gelince tıkanıyorum zaten :(

ınşallah zaten...
Parmak egzersizinde o dar yere gelince tıkanıyorum zaten :(

tıkanma canım yaaa ewet belki gecerken biraz sızlayabilir ama önemsiz bi sızlama ya bide biraz acık konuscam ama içerdeyken p...s eşin seni gevsetsin yani senden sıvı akısı saglansınki o dar gecit acılsın kayganlassın senin nefes vermenlede kolayca gecicek inşallah

tıkanma canım yaaa ewet belki gecerken biraz sızlayabilir ama önemsiz bi sızlama ya bide biraz acık konuscam ama içerdeyken p...s eşin seni gevsetsin yani senden sıvı akısı saglansınki o dar gecit acılsın kayganlassın senin nefes vermenlede kolayca gecicek inşallah

Ya önemsiz bir sızlama ama olmuyo işte...
Bide parmakla orayı geçebiliyorum ben ama sonra panikleyip çıkarıyorum hemen...

Ya önemsiz bir sızlama ama olmuyo işte...
Bide parmakla orayı geçebiliyorum ben ama sonra panikleyip çıkarıyorum hemen...

olmuyor deme herkez nasıl yapıyor sende yapabilirsin eşin ve sen iyice yağlanınki kolay gecsin paniklemede eger p..sle geri cekilirsen şimdiye kadar yaptıklarını basa almak zorunda kalırsın ve pisikolojik olarak buda hiç iyi olmaz onun için o dar yeri düşünme ve basar eminim yapacaksın nolur canım orayı düşünme bolca yaglanın nefes vermeyi unutma iyice gevse veeee sonuca ulaş mutlu sonla bitsin bu gecen
dana dua edicem gece boyu

Back