Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gercekten kızlar ben ilişkiye girdiğimiz ilk gün hüngür hüngür agladım ve bosa gecen 2 yılıma yandım cunku cok basit bişimiş sizde öle diceksiniz eminim hepiniz basaracaksınız

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,

bende başarmak istiyorum. Akşam bizde deneyeceğiz, bir sakıncası olmaz değilmi parmak egzersizleri tam oturmadan p...denemesi, yani başarısızlık yaşayıp silbaştan istemiyorum.

Bugün ilk defa emla kullanmadan sadece kayganlaştırıcı kullanarak egzersiz yaptım oldu ama emlayla daha kolay tabi.

İnşallah bu gece p...deneyen herkes başarır ve sabah site mesaj yoğunluğundan kitlenir. Ben de başarır başarmaz bebek istiyorum henüz yedi aylık evliyim ama zaten geç evlendim, üstüne vaji çabası..acele etmem lazımmmmmm

Desteğin ve duaların için teşekkür ederim...
İnşallah ben de başarabilirim artık...

canım hadi bakalım ama gecmişte yazdıklarımı oku ki basa gönmeyesin
parmak egzersizinde kac parmaksın sorabilirmiyim

tatlım ben başardım artık de tam oraya gelince gevşeyerek
nefes vererek
kayganlaştırıcı kullan bak olduğuna bile inanamayacaksın
bumuymuş diyeceksin inan bana

Bu mutmuş diyeceğime eminim canım ama olmuyor bi türlü...
Bu akşam mutlaka p.. denemesi yapmak istiyorum...
Olacaksa olsun artık

canım hadi bakalım ama gecmişte yazdıklarımı oku ki basa gönmeyesin
parmak egzersizinde kac parmaksın sorabilirmiyim

teşekkürler,

valla....dün iki parmak komple alabildim, bugün ilk defa emla kullanmadan denediğim için tek parmak komple oldu iki parmak yarıda kaldı, heyecanlanınca titreme geliyo bacaklarıma kontrol edemiyorum.

Geri dönmemek için neye dikkat etmem lazım canım, yada senin mesajların üzerinden ne kadar zaman geçti ona göre arayayım.is

Herneyse bugün iyi bir his var içimde, bugün vaji yenme günü olsunnnnnnnnnnnn.

cesaretin harika sakın kırılmasın aksam ben sana yazayım nelere dikkat ediceksin
p...s girmeden önsevişme sırasında parmak egzersizi yap öle p... dene
bolca eşinde sende yağlanın (bebe yagı yada zeytinyag)
p..si sen elinle girdir yavasca yapamıcanı zannettiğin an derin nefes al ve nefesi verirken p... si yit
sakın acıdı yada sızladı die geri cekilme 1 kere girerse eşininde yardımıyla cok kolay olur
ama eşinde seni gevsetsin ve sakin davransın
hadi bakalım hepinize dua ediyorum yarına basarmıs olarak gelin inşallah

arkadaslar ben yorumalrı sımdı okudum,ben 1,5 yıllık evlıyım.ılk zamanlarda bendede felaket bır acı oluyordu,hatta yaparken aglıyordum,fakat kesınlıkle aklıma gelmedı yok bn vajınısmuyum dıye,sonucta ılk kez yapıorsun elbette bıraz acıyacak,tamamen psıkolojık,lutfen kendınızı hastayım dıyerek kosullandırmayın,herkesın Allah yardımcısı olsun ve Allaha sukur ılk aylarda bıraz acı oldu fakt sonra bıttı ve suanda cok dusenlı bır cınsel hayatım var.herkes umarım bu sorunun ustesınden gelır..

canım senin dediğin herkezin basına gelir ama buradaki arkadaslar hiç cinsel ilişkiye girememiş olanlar ilk önce odüşünceyi yıkıcaz onlarla beraber sonra senin dediklerin geliyor ama sende haklısın:)

Kayınbaban seninle bu konuyu mu konuştu? akannehir
Onlara nasıl ulaştı peki bu konu?

Benim eşim evde ne oldu bitti ailesine anlatıyormuş bende bunu 2 ay önce anladım. Kayın babamı geçtim yaşı 28 olan ve daha önce başından evlilik geçmiş kaynımda vardı. Bu konu için 12 saatlik yoldan geldiler ve benim bu konu için geldiklerinden haberim bile yoktu.( şok oldum ) Hatta kayın validem benim aileminde bunu ilk andan itibaren bildiğini ve onları kandırmış olduğunu sanıyormuş ve daha neler neler ..O zamanları düşünmek bile istemiyorum . Sinirlerim alt -üst oluyor..En komik olan bu yaptıklarını kayın validem "Çok görgülü ve çok anlayışlı biriyimki bu halimi çok anlayışlı karşıladığını söyledi " ve eşim onların gazına gelerek bana "bende hata ki seni ilk gün kapıya koymadım" diye bildi bana .. İnnanın bu konuda o kadar doluyum ki ama en sinir olan hala yüzüme bakabiliyorlar ve hala benden güler yüz ve hizmet bekliyorlar .

canım benim yaa nasıl insanlar var öle sen ne dedin eşine sana öle diyince kıyamam hem eşin neden ailesine yansıtmıs biz 2 sene ilişkiye giremedik ama agızımız acık ne benim aileme ne eşimin ailesine bişi demedik.bu sizin meselenizdi onlar napcaktıki sanki hayret bişi sen dert etme canım yaa boşver

Çok üzüldüm durumuna canım ya...
Eşinin anlatması çok yanlış. Biz 20 yıl daha böyle kalsak eşim anlatmaz ailesine...
Tamam eşimle biz de çok sorun yaşadık ama buna ailesi asla dahil olmadı olamaz da...
Çok şaşırdım eşinin hareketine canım...

tamam çok çok sağol, Allah razı olsun. Yarın haber veririm artık.

Derinxx, ayrıca sanada dua ediyorum, çifte başarı kutlayalım yarın burda şölen olsun.

derrin dualarımız senınleeeeeeeeeee
zehracım baharcııım ıns bebeklerınız sızınledır.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…