Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın herkeseeee

bu güzel bahar günü hayırlı haberler getirir inşallah.....hem bebek isteyenler hem BAŞARDIMMMMM demek isteyenlerin Allah gönlüne göre versin.

Böyle bir sıkıntıyı paylaşabilmek büyük bir nimet, dua edelim ki bundan yirmi otuz yıl evvel vajinismus yaşayanlardan değiliz. Hem bilgi edinme hemde paylaşım şansımız var, İnternet bir nimettir, bunun için çok şükür etmemiz gerekiyor bence. Birbirimizi dualarımıza katmayı unutmayalım, bir şeyi sadece kendimiz için değil bizim gibi aynı sıkıntı içinde olanları dualarımıza katmak belkide güzelliklere vesile olur.

Ben burda çok şey öğrendim, herhangi bir doktorun veya uzmanın öğretemeyeceği değerli şeyler öğrendim, çok motive oldum ve bir kaç gün içinde iki parmağı komple alabiliyorum, bu benim için hayal bile olamazdı.

başaranları duydukça bende yaparım diyorum ama uygulamaya geçince tıkanıp kalıyorum..Tekrar tebrikler tüm başaran arkadaşlar...bizlere vereceğiniz tavsileriniz neler?

Selam arkadaşlar , benim bugün canım çok sıkkın. Şu vaji olayı beni çıldırtmak üzere, annem 2 gündür bende ve kafamın etini yiyor yapamadım diye.Anlatıyorum beni duymuyor bile.Benim onu anlamadığımı söylüyor. Ben annemi anlıyorum.Ama annemler beni anlamıyorlar.Ben başarmak istiyorum ama zamanla diyorum inşallah zamanla olacak.Ama arkamda eşimden başka kimse destekçi yok ve ben çok korkuyorum eşim bana sırtını dönermi diye ( Çünkü 2 gündür annem öyle dırdır ediyor başka biri olsa çoktan bırakırdı diye ) offfff çok canım sıkkın.Dua okuyalım hep beraber geçsin şu vaji hepimizden ALLAH'ım ne olur düşmanımın başına verme bu derdi.

canım ya reçeteyi açıklar mısın lütfen

canım sakın sıkma canını sen dısardan gelen laflara kulagını tıka cunku daha beter stres olursun sen esını al karsına konus zaten destekcinmiş eminim dahada anlayıslı olur

bakın azimle ve istekle calısırsanız 1 haftada cözülür ben 1 haftada cözdüm ve bidaha karsılasmadım nolur kızlar birazdaha gayret ve istek ümitsizlik olmasın nolur hepinize dua ediyorum inşallah en kısa zamanda yeniceksniz bunu:)
:Saruboceq:

ben bir parmak egzersizini yaptıktan sonra kendime güvenim geldi ama 2 parmağa bi türlü cesaret edemiyorum yapan arkadaşlar siz nasıl geçtiniz (

Ne güzel umut veriyorsun bize inş bizlerde sorunu çözer senin gibi düşünürüz...a.s.

Rabia1984 sanada birşeyler söylemek istedim bence kendini hiç üzme , Senin yine eşin yanındaymış benim eşim benim yanımda hiç olmadı .Sorguya çekilir gibi benle konuştular kayın validem , kayınbabam vee daha önce evlenip boşanmış kaynımla eşimde yanlarındaydı ama bir defada olsun benim yanımda olmadı oda sorguya çeker gibiydi.Sanki sadece benim sorunum gibi davrandılar .Boş ver takma herkez ne derse desin onlar o sorunu yaşamadığı için anlayamazlar .Çok dua et banada inşallah herkez sorunundan kurtullsun ..:1hug:

seni çok iyi anlıyorum cnm bn o yzden hiç kimseye söylememiştim anneme ble bnm annemnde dırdır yapacagını blyrdum çnki.yeneli 5ay oldu kurtuldum çok şükür çlşmalara devam et anneni postala:) imkansız dye bişey yoktur sabırlı ol cnm

cnm sen pınarsayınmısın yoksa? alıntı ypmışn ama anlamadım.bu arada kurtulduguna sevndm cnm

bnm en belirgin kasık agrılarım yumurtalıklarım egilip kalktıkca agrıyr,gögslerimde agrıyr ama elleynce tam agrısını hissedyrum,dua ediyorum suan allah sesimi duyuyr inş. isteyen herkese verr:Saruboceq:

güzeller nasılsınz..
yaw sınavım yaklaşıyor ders çalışmaktan giremiyorum hiç siteye.
okudum bütün sayfaları bebişlerden de vajililerden de müjde yok..
ama pes etmek te yok. güzel haberlerinizi sabısızlıkla bekliyorum..

ben bu reçeteyi netten buldum uygulayıp uygulamama konusunda tereddütlüydüm bi işe yaramaz diye düşündüm ama sonra ne kaybederim dedim ve başarılı oldum umarım herkes başarır
Önce reçete:
1-Kuiflex yada Kuilil (kas gevşetici + ağrı kesici)
2-Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
3-Emla Tegaderm (lokal anestezik)
4-Xylocaine sprey (lokal anestezik)
5-Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
6-Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
7-Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)

Şimdi Talimatlar:

1- 3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
2- 15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
3- Kalkın
4- Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
5- Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
6- Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
7- Bacaklarınızı kapatın
8- Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın(biraz yanma oluyor)
9- Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
10- Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
11- 2-3 dakika ovalayarak bekleyin
12- 3-4 dakika bekleyin
13- Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak
Hepsi bu kadar. Tekrar ediyorum; uygulama sizin kişisel sorumluluğunuzdadır.

ben sadece deneyimimi paylaşmak istedim tabi öncelikle beyinde bitirmek lazım kegel egzersizlerini ihmal etmeyin.

bu haydar dümenin reçetesi sanırım.. bunu uygulayan çok kişi ile tanıştım. sadece uyuşturucu krem ve spreylerden oluşan bu reçeteyle tamamen yenen arkadaş yok. sadece bir kere ilişkiye grebildiklerini söylediler. kremleri kullanmadan hiç olmuyormuş. olduklarını hissetmiyorlarmıiş bile. tabiki kişiden kişiye değişir ama ben önce beyinden yenilmesinden yanayım. bu şekilde o bölgeyi uyuşturup yapmak bence kesin ve devamlı bir çözüm değil..
tabi herkesin şahsi görüşü.. Allah herkese yardım etsin herkes yensin inşallah..

slm kızlar sonunda başardım oldu p.hepsini aldım içime okadar çok mutluyum ki.bunların hepsi sizin sayenizde oldu hepinize çok tşk.ederim size minnattarım kızlar allahım diğer arkadaşlarada nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…