- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.761
arkadaşlar ben 1,5yıl aradan sonra dun aksam esimle beraber olabildim su an o kadar mutluyum ki üstümden büyük bir yük kalkmış gibi.ben internette bir reçete buldum ve onu uyguladım ve başardık tabi bunda onunda rolü yüksek okadar anlayışlı o kadar iyiki.beni hiç sıkmadı.psikoloğa gittim 5seans kadar sonra bıraktım.aradan 1 yıl gecti hiç umudum kalmamıştı .ama anladım ki herşey beyinde bitiyor.ilkini aştim inşallah bidaha bole bı sorun olmaz.isteyen olursa reçeteyi yazarım burdan herkes bu dertten kurtulsun reçeteyi uygulayıp uygulamamak size kalmış tabi...
nurran bebeğini nasıl doğurdun normal doğumla mı
Selam arkadaşlar , benim bugün canım çok sıkkın. Şu vaji olayı beni çıldırtmak üzere, annem 2 gündür bende ve kafamın etini yiyor yapamadım diye.Anlatıyorum beni duymuyor bile.Benim onu anlamadığımı söylüyor. Ben annemi anlıyorum.Ama annemler beni anlamıyorlar.Ben başarmak istiyorum ama zamanla diyorum inşallah zamanla olacak.Ama arkamda eşimden başka kimse destekçi yok ve ben çok korkuyorum eşim bana sırtını dönermi diye ( Çünkü 2 gündür annem öyle dırdır ediyor başka biri olsa çoktan bırakırdı diye ) offfff çok canım sıkkın.Dua okuyalım hep beraber geçsin şu vaji hepimizden ALLAH'ım ne olur düşmanımın başına verme bu derdi.
günaydın arkadaslar
bakın okurken umutsuzluk mutsuzluk görüyorum lütfen kendinizi bırakmayın cok kolay asılabilecek bişeyi gözünüzde büyütmeyin nolur kızlar ben sonsuz destegim sizlere hepiniz basarıcak ve minicik bebişleri kucagınıza alıcaksınız ben buna inanıyorum
hepinizi öpüyorum
Selam arkadaşlar , benim bugün canım çok sıkkın. Şu vaji olayı beni çıldırtmak üzere, annem 2 gündür bende ve kafamın etini yiyor yapamadım diye.Anlatıyorum beni duymuyor bile.Benim onu anlamadığımı söylüyor. Ben annemi anlıyorum.Ama annemler beni anlamıyorlar.Ben başarmak istiyorum ama zamanla diyorum inşallah zamanla olacak.Ama arkamda eşimden başka kimse destekçi yok ve ben çok korkuyorum eşim bana sırtını dönermi diye ( Çünkü 2 gündür annem öyle dırdır ediyor başka biri olsa çoktan bırakırdı diye ) offfff çok canım sıkkın.Dua okuyalım hep beraber geçsin şu vaji hepimizden ALLAH'ım ne olur düşmanımın başına verme bu derdi.
arkadaşlar ben 1,5yıl aradan sonra dun aksam esimle beraber olabildim su an o kadar mutluyum ki üstümden büyük bir yük kalkmış gibi.ben internette bir reçete buldum ve onu uyguladım ve başardık tabi bunda onunda rolü yüksek okadar anlayışlı o kadar iyiki.beni hiç sıkmadı.psikoloğa gittim 5seans kadar sonra bıraktım.aradan 1 yıl gecti hiç umudum kalmamıştı .ama anladım ki herşey beyinde bitiyor.ilkini aştim inşallah bidaha bole bı sorun olmaz.isteyen olursa reçeteyi yazarım burdan herkes bu dertten kurtulsun reçeteyi uygulayıp uygulamamak size kalmış tabi...
canım inşallah hepinizin bebişi vardır saglıklıca inşallah
belirtiler arasında en yaygın olanı gögüslerse agrı ve hassasiyet,kasık agrısı ve akıntı
adet gününüz gecer gecmez test yapın inşallah mutlu haberlerinizi alırızalkisalkisalkis
cnm sen pınarsayınmısın yoksa? alıntı ypmışn ama anlamadım.bu arada kurtulduguna sevndm cnm
ben bu reçeteyi netten buldum uygulayıp uygulamama konusunda tereddütlüydüm bi işe yaramaz diye düşündüm ama sonra ne kaybederim dedim ve başarılı oldum umarım herkes başarır
Önce reçete:
1-Kuiflex yada Kuilil (kas gevşetici + ağrı kesici)
2-Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
3-Emla Tegaderm (lokal anestezik)
4-Xylocaine sprey (lokal anestezik)
5-Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
6-Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
7-Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)
Şimdi Talimatlar:
1- 3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
2- 15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
3- Kalkın
4- Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
5- Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
6- Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
7- Bacaklarınızı kapatın
8- Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın(biraz yanma oluyor)
9- Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
10- Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
11- 2-3 dakika ovalayarak bekleyin
12- 3-4 dakika bekleyin
13- Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak
Hepsi bu kadar. Tekrar ediyorum; uygulama sizin kişisel sorumluluğunuzdadır.
ben sadece deneyimimi paylaşmak istedim tabi öncelikle beyinde bitirmek lazım kegel egzersizlerini ihmal etmeyin.
bu arada gece rüyamda ikiz erkek bebeklerim olmuş gördüm. neye işaret ya korktum valla:)
Allah isteyenlere versin.. şimdilik rüyada kalsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?