Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ya şu zar vajinanın içinde mi yoksa ucunda mı yani netten kızlık zarlarına baktığımda hep ortası delikli hemen iç dudakların altında zarlar görülüyo ve dediğiniz gibi ben da vajina ma baktığımda içerde et vardı o mu yani zar yada ne dir o. şu beynimizi yoran zar hangisiiii kafamçokkarıştı

ya bence öle soğan zarı gibi bişey değil bu vajinananın ucunda gayet büyük bi deiliğin kıvrımları onların zedelenmesi ile kan geliyo.yani ben penisin ucunu baya baya aldım çoğu zaman çok fazlada gevşedim yani öle bişey olsaydı mutlaka giderdi..

kızlaaaarrrr benide alın aranızaaaaaolumunekankayizsmilebenimde adet dönemim geldi göğüslerim ve kasıklarım agrıyo,tüm kalbimle bu belirtileri bebişten dolayı yaşıyor olmayı diliyorum,çoookkkk isssstiyoooorrruuuummmm kızlar inşallah gebişizdir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hadi hayırlısı bakalım

mrb kızlar esımle bıras bozusunca hıc bıse yapasım gelmedı canım sıkıldı benım gıbı yenı katılan arkadaslar olmus ısallah hepberaber ustesınden gelırıss kaydirigubbakcemile2

inş. cnm allah sabrını versin çok zormuş bebiş beklemk :Saruboceq:

inş.cnm bende çok sabırsızım allaha bol bol dua ediyorum inş. olur kasıklarım agrıyor ya bakalım gögüslerimaz agrıyr hadi hyrlısı kızlar,bu arada çok güzel bebek örgü modelleri buldum:hulya:
canımn benım aynı benımde kasıklarım agrıyo ve sıskınlık var sankı adet olucak gıbıyım dua edelım bırbırımıze en azından bırımızden ıyı haber gelsın su an 3 kısı beklıyoruz deme

günaydın :) Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...dün akşam saatlerce tamponla savaş verdim ama malesef olmuyo yapamıyorum ( denemeden önce prospektusunu okudum orada içeriden çıkaramassanız jinekologa çıkartın falan yazıyo orda takıldım kaldım ben o kadar gerildimki kolaylıkla yaptığım tek parmağı bile yerleştiremedim oturdum ağladım...ne zor şeymiş bu...millet çocuk yaşta yapıyo offff offf

aynen kasıklarım çok agrıyor yarın oldum oldum dgr gnde olmasam inş.:Saruboceq:

Mrb arkadaşlar.. bebek isteyenlere allah gönüllerine göre versin diyorum.
eşim askerden gelsin bende başlıcam çalışmalara ama tabi bu vajiyi tamamen bitirdikten sonra..şafak 55..mafoldumben
geçen gün merdivenlerden düştüm,nasıl oldu anlamadım ayağımda topuklu terlik vardı kaydım heralde..2 3 merdiven yuvarlandım..ertesi gün adet oldum ama olmadan önce kahverengi çamur gibi bişey geldi..çok korktum..dr sordum enfeksiyondandır dedi ama haftaya ultrason çektirmem gerekiyo alttan yumurtalıklarıma bakıcak..napcam bilmiyorum..düşüncesi bile ürkütüyo..ama sıkıcam dişimi olcam muayene..eyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin...

bu arada bebek bekleyen arkadaşlar inşaallah hepiniz en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz..bizim için sadece bir hayalden ibaret :Saruboceq:

okuyup ilgilendiğiniz için cok sagolun..
doktora gidiyorum zaten.bazı egzersizler verdi.ama daha basındayım.sanki hiç iyilesmeyecek bu bela gibi geliyor bana.

sevgilerimle
arkadaşlar ben 1,5yıl aradan sonra dun aksam esimle beraber olabildim su an o kadar mutluyum ki üstümden büyük bir yük kalkmış gibi.ben internette bir reçete buldum ve onu uyguladım ve başardık tabi bunda onunda rolü yüksek okadar anlayışlı o kadar iyiki.beni hiç sıkmadı.psikoloğa gittim 5seans kadar sonra bıraktım.aradan 1 yıl gecti hiç umudum kalmamıştı .ama anladım ki herşey beyinde bitiyor.ilkini aştim inşallah bidaha bole bı sorun olmaz.isteyen olursa reçeteyi yazarım burdan herkes bu dertten kurtulsun reçeteyi uygulayıp uygulamamak size kalmış tabi...

günaydın arkadaslar
bakın okurken umutsuzluk mutsuzluk görüyorum lütfen kendinizi bırakmayın cok kolay asılabilecek bişeyi gözünüzde büyütmeyin nolur kızlar ben sonsuz destegim sizlere hepiniz basarıcak ve minicik bebişleri kucagınıza alıcaksınız ben buna inanıyorum
hepinizi öpüyorum

tebrikler arkadasım bundan sonra korkma hiç bidaha karsılasmayacaksın vajiyle rahatlamıssındır:)
darısı diger tüm arkadaslarımıza inşallah

tebrıkler cok sevındım ısallah devamı gelır zor tarafını asmısın zaten receteyı verırsen bızıde aydınlatmıs olursun cnmmm:lepi:

aynen kasıklarım çok agrıyor yarın oldum oldum dgr gnde olmasam inş.:Saruboceq:

canım inşallah hepinizin bebişi vardır saglıklıca inşallah
belirtiler arasında en yaygın olanı gögüslerse agrı ve hassasiyet,kasık agrısı ve akıntı
adet gününüz gecer gecmez test yapın inşallah mutlu haberlerinizi alırızalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…