- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.741
inş. cnm dualarınızı beklyorum :Saruboceq:
ölüyorum yaaaaaaaaaaaa yorulduuuuum kım bana şöyle guzel bı cay demler kızlar...
dip köşe temızlık yaptım perdelerı yıkadım astım ay koptu belim. kociş de daha gelmedı masaj yapsa
inş.cnm bende çok sabırsızım allaha bol bol dua ediyorum inş. olur kasıklarım agrıyor ya bakalım gögüslerimaz agrıyr hadi hyrlısı kızlar,bu arada çok güzel bebek örgü modelleri buldum:hulya:
kızlaaaarrrr benide alın aranızaaaaaolumunekankayizsmilebenimde adet dönemim geldi göğüslerim ve kasıklarım agrıyo,tüm kalbimle bu belirtileri bebişten dolayı yaşıyor olmayı diliyorum,çoookkkk isssstiyoooorrruuuummmm kızlar inşallah gebişizdir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hadi hayırlısı bakalım
canımn benım aynı benımde kasıklarım agrıyo ve sıskınlık var sankı adet olucak gıbıyım dua edelım bırbırımıze en azından bırımızden ıyı haber gelsın su an 3 kısı beklıyoruz demeinş.cnm bende çok sabırsızım allaha bol bol dua ediyorum inş. olur kasıklarım agrıyor ya bakalım gögüslerimaz agrıyr hadi hyrlısı kızlar,bu arada çok güzel bebek örgü modelleri buldum:hulya:
canımn benım aynı benımde kasıklarım agrıyo ve sıskınlık var sankı adet olucak gıbıyım dua edelım bırbırımıze en azından bırımızden ıyı haber gelsın su an 3 kısı beklıyoruz deme
Mrb arkadaşlar.. bebek isteyenlere allah gönüllerine göre versin diyorum.
eşim askerden gelsin bende başlıcam çalışmalara ama tabi bu vajiyi tamamen bitirdikten sonra..şafak 55..mafoldumben
geçen gün merdivenlerden düştüm,nasıl oldu anlamadım ayağımda topuklu terlik vardı kaydım heralde..2 3 merdiven yuvarlandım..ertesi gün adet oldum ama olmadan önce kahverengi çamur gibi bişey geldi..çok korktum..dr sordum enfeksiyondandır dedi ama haftaya ultrason çektirmem gerekiyo alttan yumurtalıklarıma bakıcak..napcam bilmiyorum..düşüncesi bile ürkütüyo..ama sıkıcam dişimi olcam muayene..eyvahedigeldismile
arkadaşlar ben 1,5yıl aradan sonra dun aksam esimle beraber olabildim su an o kadar mutluyum ki üstümden büyük bir yük kalkmış gibi.ben internette bir reçete buldum ve onu uyguladım ve başardık tabi bunda onunda rolü yüksek okadar anlayışlı o kadar iyiki.beni hiç sıkmadı.psikoloğa gittim 5seans kadar sonra bıraktım.aradan 1 yıl gecti hiç umudum kalmamıştı .ama anladım ki herşey beyinde bitiyor.ilkini aştim inşallah bidaha bole bı sorun olmaz.isteyen olursa reçeteyi yazarım burdan herkes bu dertten kurtulsun reçeteyi uygulayıp uygulamamak size kalmış tabi...okuyup ilgilendiğiniz için cok sagolun..
doktora gidiyorum zaten.bazı egzersizler verdi.ama daha basındayım.sanki hiç iyilesmeyecek bu bela gibi geliyor bana.
sevgilerimle
arkadaşlar ben 1,5yıl aradan sonra dun aksam esimle beraber olabildim su an o kadar mutluyum ki üstümden büyük bir yük kalkmış gibi.ben internette bir reçete buldum ve onu uyguladım ve başardık tabi bunda onunda rolü yüksek okadar anlayışlı o kadar iyiki.beni hiç sıkmadı.psikoloğa gittim 5seans kadar sonra bıraktım.aradan 1 yıl gecti hiç umudum kalmamıştı .ama anladım ki herşey beyinde bitiyor.ilkini aştim inşallah bidaha bole bı sorun olmaz.isteyen olursa reçeteyi yazarım burdan herkes bu dertten kurtulsun reçeteyi uygulayıp uygulamamak size kalmış tabi...
arkadaşlar ben 1,5yıl aradan sonra dun aksam esimle beraber olabildim su an o kadar mutluyum ki üstümden büyük bir yük kalkmış gibi.ben internette bir reçete buldum ve onu uyguladım ve başardık tabi bunda onunda rolü yüksek okadar anlayışlı o kadar iyiki.beni hiç sıkmadı.psikoloğa gittim 5seans kadar sonra bıraktım.aradan 1 yıl gecti hiç umudum kalmamıştı .ama anladım ki herşey beyinde bitiyor.ilkini aştim inşallah bidaha bole bı sorun olmaz.isteyen olursa reçeteyi yazarım burdan herkes bu dertten kurtulsun reçeteyi uygulayıp uygulamamak size kalmış tabi...
aynen kasıklarım çok agrıyor yarın oldum oldum dgr gnde olmasam inş.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?