- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.721
sadece enfeksiyondan dolayımı adet gecikiyomuş?yani evet stresten gecikir ama bu kadar olmasıda doğal değil be canım yani düzenleyici bişey kullanman lazım hormon tahlili yapıldımı hiç belki hormonlarda sorun vardır aynı zamanda?yani bence başka doktora daha git derim yani hastalığın bu kadar gecikmnesi normal bişi değil antibiyotiğin bittiyse zaten kesin bi git bir daha baktır
Hormon testi yapıldı hormon bozukluğum var ve 6 ay doğum kontrol hapı kullandım zaten...
ya bozulmadı ozaman tamamen,bende bozuldu sandım.zedelenmeyle gelirmi öyle kan,daha ne kadar zorluycam ki,okadar acıdı zaten,offf allahım ya offf.nasıl ayırt edicem ben kanın neden geldiğini acaba.
ee 6 ay sonrasında doktor kontrolünde bıraktınmı?
Evet bıraktım sonra da enfeksiyon çıktı...
Başta antibiyotik falan verildi büyük hap yutamadığımdan kullanamadım. Sonunda suda eritilenlerden verdi onu kullandım. Sürekli akıntım oluyordu o kesildi şimdi. Cuma falan gitmeyi düşünüyorum tekrar doktora.
Ama şimdi bu adet mi onu bilmiyorum
canım demekki senin bırakmaman lazımmış şu durumda doğum kontrol hapı hem hamileliği önler hem adeti düzenler hem mikrop kapmayı önler hemde enfeksiyon gibi bir takım şeylere karşı yararlıdır
yani kesinlikle acil doktora git hatta başka doktora git tekrar tüm tahlilleri yaptır
bence adet oluyosun ama enfeksiyondan dolayı tam sökemiyor olabilir durum onu gösteriyo
Belki de canım
Cuma günü giderim inşallah...
git git canım ihmale gelmez
Haklısın canım...
Şifayı da kaptım bide
geçmiş olsun canım dikkat et
Teşekkür ederim canım...
Çanakkale'nin bahar havası felaket hasta eder zaten...
canım bencede vajıyı yendıkten sonrada cocuk dusunmuyosan , dogum k. hapa başla .eger hala gelmezse gercı doktorun soyler sana veya söktürücü verır progestan felan. 3 ay olmuş cok geçmiş. dua edelımde pembe leke adet başlangıcın olsun
Merhaba kızlar,
Bende 6 aylık evliyim ve vajiliyim..şu anda tedavi görüyorum 1 haftadırda buradaki arakadaşları takip ediyorum meğer ne çokmuş bu rahatsızlığı yaşayanlar.Bilgisi olan varsa bi konuda fikir almak istiyorum. Dr. bana ödev olarak tampon kullanmamı önerdi.. aranızda tampon kullanan var mı ? Parmak egzersizi tek parmak sorunsuz yapabiliyorum ama yabancı bi cisim beni biraz ürküttü açıkcası :)) bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
teşekkür ederim :) hoş buldum...
tampondan sonra 2. parmağa geçmem gerekiyormuş çünkü şu an reglim.. çünkü tampon 2-3 saat kalacak içimde ama ben tırsmaya başladım şimdiden...
:Saruboceq:
tatlım aynı yız ...bakalım ıhsallhhh
hamıleyızdır bırde aynı ay kalıyormusuz...kaydirigubbakcemile2
ayın 27 test yaparız 2 gun bekleyelım eger olmazsak:Saruboceq::Saruboceq:
ay hadi meraktan ölecez inş. bebeği karnına koymuşsunuzdur :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?