Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hormon testi yapıldı hormon bozukluğum var ve 6 ay doğum kontrol hapı kullandım zaten...

ya bozulmadı ozaman tamamen,bende bozuldu sandım.zedelenmeyle gelirmi öyle kan,daha ne kadar zorluycam ki,okadar acıdı zaten,offf allahım ya offf.nasıl ayırt edicem ben kanın neden geldiğini acaba.

canım büyük basarı göstermişsin ama kendini sıkma acıcak diye beynini alıstırma ve stresten o bölge kurudugu için aslında zor oluyor ve acı cekiyorsun eşinde sende bolca yaglanın ve öye deneyin 1 yada 2 denemeden sonra agrı falan kalmıcak sende zevk almaya baslayınca o bölge kendiliğinden acılacak ve yagada ihtiyac duymayacaksınız

ee 6 ay sonrasında doktor kontrolünde bıraktınmı?

Evet bıraktım sonra da enfeksiyon çıktı...
Başta antibiyotik falan verildi büyük hap yutamadığımdan kullanamadım. Sonunda suda eritilenlerden verdi onu kullandım. Sürekli akıntım oluyordu o kesildi şimdi. Cuma falan gitmeyi düşünüyorum tekrar doktora.
Ama şimdi bu adet mi onu bilmiyorum

canım demekki senin bırakmaman lazımmış şu durumda doğum kontrol hapı hem hamileliği önler hem adeti düzenler hem mikrop kapmayı önler hemde enfeksiyon gibi bir takım şeylere karşı yararlıdır
yani kesinlikle acil doktora git hatta başka doktora git tekrar tüm tahlilleri yaptır

bence adet oluyosun ama enfeksiyondan dolayı tam sökemiyor olabilir durum onu gösteriyo

Belki de canım
Cuma günü giderim inşallah...

Teşekkür ederim canım...
Çanakkale'nin bahar havası felaket hasta eder zaten...

canım bencede vajıyı yendıkten sonrada cocuk dusunmuyosan , dogum k. hapa başla .eger hala gelmezse gercı doktorun soyler sana veya söktürücü verır progestan felan. 3 ay olmuş cok geçmiş. dua edelımde pembe leke adet başlangıcın olsun

Canım en az 5 yıl çocuk düşünmüyorum :)
İnşallah adettir...
Sağlık açısından olmasını istiyorum ama tam egzersizler iyi giderken bi yandan da istemiyorum...

Merhaba kızlar,
Bende 6 aylık evliyim ve vajiliyim..şu anda tedavi görüyorum 1 haftadırda buradaki arakadaşları takip ediyorum meğer ne çokmuş bu rahatsızlığı yaşayanlar.Bilgisi olan varsa bi konuda fikir almak istiyorum. Dr. bana ödev olarak tampon kullanmamı önerdi.. aranızda tampon kullanan var mı ? Parmak egzersizi tek parmak sorunsuz yapabiliyorum ama yabancı bi cisim beni biraz ürküttü açıkcası :)) bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Öncelikle aramıza hoşgeldin...
Tampon parmağa göre daha kalın birşey...
Bi parmakta sorun yoksa 2. parmağa geçmeniz daha mantıklı bence...
Evet gerçekten ben de buraya üye olunca yalnız olmadığımı anladım. O kadar çok kadın var ki bu sorunu yaşayan...

teşekkür ederim :) hoş buldum...

tampondan sonra 2. parmağa geçmem gerekiyormuş çünkü şu an reglim.. çünkü tampon 2-3 saat kalacak içimde ama ben tırsmaya başladım şimdiden...

teşekkür ederim :) hoş buldum...

tampondan sonra 2. parmağa geçmem gerekiyormuş çünkü şu an reglim.. çünkü tampon 2-3 saat kalacak içimde ama ben tırsmaya başladım şimdiden...

tırsma tamponda normal bişi parmagını girdiriyormus gibi yap suan regl oldugun için tampon vermiş doktor araya zaman giripte sen soguma egzersizden ve alısan bölge geriye dönmesin diye korkulcak bişi yok 2 parmakda kolay basarabilirsin
ve ewliliğinin cok basında baslamıssın sanslısın hadi bakalım calısmalar devam etsin ek kısa zamanda haberlerinizi alalım:)

:Saruboceq:
tatlım aynı yız ...bakalım ıhsallhhh
hamıleyızdır bırde aynı ay kalıyormusuz...kaydirigubbakcemile2
ayın 27 test yaparız 2 gun bekleyelım eger olmazsak:Saruboceq::Saruboceq:

inş.cnm bende çok sabırsızım allaha bol bol dua ediyorum inş. olur kasıklarım agrıyor ya bakalım gögüslerimaz agrıyr hadi hyrlısı kızlar,bu arada çok güzel bebek örgü modelleri buldum:hulya:

ölüyorum yaaaaaaaaaaaa yorulduuuuum kım bana şöyle guzel bı cay demler kızlar...
dip köşe temızlık yaptım perdelerı yıkadım astım ay koptu belim. kociş de daha gelmedı masaj yapsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…