S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.561
merhaba arkaslar
ben dün egzersiz yaptim parmagimi tam girdiremiyorum :1no2:ama
önceden dokunazmazken suan rahat dokuna biliyorum
ve parmagimi girdirmek icin ugrasiyorum
sizce bu bir ilerlememi yoksa yerimdemi sayiyorumbilmiyorumkismile
merhaba arkaslar
ben dün egzersiz yaptim parmagimi tam girdiremiyorum :1no2:ama
önceden dokunazmazken suan rahat dokuna biliyorum
ve parmagimi girdirmek icin ugrasiyorum
sizce bu bir ilerlememi yoksa yerimdemi sayiyorumbilmiyorumkismile
TABIKI ILERLEME ISALLAH HALLEDERIZ BEN HALA YAZILARI OKUMAYA DEVAM EDIYORUM BIZIM O ISI YAPABILMEMIS ICIN ONCE KOCAMI BULMAM LAZIMMMYOGUN CALISIO BUGUNLERDE NEYSE HAFTAYA KADAR BEN CALISMA YAPAYIMDAAA DOKTORA GIDEN ARKADSLAR DOKTOR SADECE PARMAK EGZERSIZIMI YAPTIRIYO BIRDE BEN KAYGANLASTIRICI DEGILDE ZEYTIN YAG KULLANMISTIMM :) OZAMN PENISI BIRAZ ICIME ALABILMISTIM BENIM SORUNUM PENIS GIRIO AMA SANKI ONUNDE DUVARR GERISI GIRMIOO BAKALIM NAPACAZZZ
TABIKI ILERLEME ISALLAH HALLEDERIZ BEN HALA YAZILARI OKUMAYA DEVAM EDIYORUM BIZIM O ISI YAPABILMEMIS ICIN ONCE KOCAMI BULMAM LAZIMMMYOGUN CALISIO BUGUNLERDE NEYSE HAFTAYA KADAR BEN CALISMA YAPAYIMDAAA DOKTORA GIDEN ARKADSLAR DOKTOR SADECE PARMAK EGZERSIZIMI YAPTIRIYO BIRDE BEN KAYGANLASTIRICI DEGILDE ZEYTIN YAG KULLANMISTIMM :) OZAMN PENISI BIRAZ ICIME ALABILMISTIM BENIM SORUNUM PENIS GIRIO AMA SANKI ONUNDE DUVARR GERISI GIRMIOO BAKALIM NAPACAZZZ
zeytinyağı süper arkadaşım çok doğru yapmışsın ama onu kullanırken hem kendine (içe doğru bol sür)hemde eşine iyice sür o zaman daha çok kayıyo
o bölgeye gelincede durun ikinizde ve sen yavaş yavaş ıkın ve daha sonra üstüne oturmaya çalış eğers en üstteysen tabi..
uste cıkmaya cesaretım yok kendıme guvenmıom daha dogrusu kendımı ıtemıyorum esıme o konuda daha cok guvenıom galıbaa ya o ıkınmak nasıl oluo yanı ıkınınca sankı kendını daha cok sıkarmıssın kasarmıssın gıbı gelıo yada ben ıkınmayı bılmıom :) ay bı sevınıyorumkı sızden cvp gelınce derdımı kımseye anlatmadım anlatılmıokı soranlara ne hıkayeler ne yalanlar acınacak haldeyım ınsanlara yalan soylemek ne bılım ya :1no2::1no2::1no2::1no2:mafoldumben
uste cıkmaya cesaretım yok kendıme guvenmıom daha dogrusu kendımı ıtemıyorum esıme o konuda daha cok guvenıom galıbaa ya o ıkınmak nasıl oluo yanı ıkınınca sankı kendını daha cok sıkarmıssın kasarmıssın gıbı gelıo yada ben ıkınmayı bılmıom :) ay bı sevınıyorumkı sızden cvp gelınce derdımı kımseye anlatmadım anlatılmıokı soranlara ne hıkayeler ne yalanlar acınacak haldeyım ınsanlara yalan soylemek ne bılım ya :1no2::1no2::1no2::1no2:mafoldumben
ben aynada baktim ikindigin zaman orasi acliyor
tabi basaran lar daha iyi bilir ama...
yalana gelince bedné herkese yalan söylüyorum hatta ilk gece carsafi görmek isteyenlere
otelde carsaf koymayi unuttum dedim isterseniz otele gidip bakin dedim
ben bozdurdum esimeyerimseniben
uyku ilaci icip yaptim belki olur ondan sonra diye
birde kizlimin bozulmasini istedim
sositososito
ben daha onu yasayamadım baba evınden cıktıgı gıbıyım kendımle dalga bıle gecıom valla bravo bana neysee napım yaaa
bebk uzerınde calısıyoruz bır hafta var ..dua edın kızlar
Ben geldim kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?