- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.401
xxDerinxx kardeş geçmiş olsun
xxDerinxx ben de dün akşam belki olur diye denedim mucize umdum ama olmadı tabiki. ama sen başaracaksın hadi Allah yardımcın olsun
derin illa kayganlaşmasını bekleme!! baktın olmuo kayganlaştıcı sür tatlım . . Hemen kayıyo
evet ya baktım yeterince ıslanmıyorum bi tüp jeli sıksam vajiden olur mu acaba :uhm:
nerdeyse 1 haftadır egzersiz yapmıyodum az önce 2 parmağımı direk aldım ve gitgelde çok rahatım.derin bu gece deneme cesaretim geldi benide gaza getirdinzemuszemus
Bu vaji ilk defa beni bu kadar bunalttı arkadaşlar ya
Bir de okuldan gelirken araba çarptı bana iyiyim çok şükür ama psikolojisi yetti
Fikirlerimi ciddiye aldığın için öncelikle teşekkür ederim..
Şöyle söyleyeyim, ben üç parmaktan sonra bile denememde zorlandım, ki çok rahat ileri geri yapabiliyordum egzersizlerde. Ama penis olmadı. Daha doğrusu oldu ama bir sor nasıl oldu.. Uzun zaman debelendik ama başından sonrasını alamıyordum, bir yerden sonra ilerlemiyor, zorluyor, yanma yapıyordu. Bir iki hafta daha parmak egzersizi yaptım ama sonra sonuç yine değişmedi. Ben de baktım artık bu böyle olmayacak, muma geçtim. Ve mumla iki egzersiz sonrası muradımıza erdik, ve bir daha sorun yaşamadık.
Evet dediğin gibi iki parmağın kalınlığı penisin kalınlığına yakın. Ama geometrileri farklı, daha doğrusu içeride kapladıkları yer farklı, sonra uzunlukları farklı.
Yüzmüş yüzmüş cidden kuyruğuna gelmişsin, istersen parmak egzersizi sonrası kendini muma biraz alıştır. Mumla yaptıktan sonra penis zaten çok kolay geliyor. Sonra nasıl rahat edecekseniz öyle dener, biraz o pozisyonda takılı kalırsınız. Sonra zamanla alışıyorsun zaten. Cidden az kalmış senin.
Benim tecrübelerime göre, mum çok önemli
Teşekkürler Krizalit,
o zaman şunu diyebilir miyiz,eğer mum ve 3 parmak rahat olduğu halde penis girmiyorsa biz yine kendimizi farkında olmadan kasıyoruz ve ilerlemiyor..?
Bir de asıl merak ettiğim şu an ilişki sırasında acı var mı?yoksa tamamiyle acı kalmadı mı?fisfisfis
Geçenlerde mum aldım sırf bunun için bir türlü olmadı . Acaba sizin mumlar ne kadar büyüklükte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?