Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm çocugu dşnmsnler diyrsun ama çocuk özlemi çekyrlar,onun sıkıntısıda var.sen tutupta serce parmagını bile grdremzken kaldıysan o zor işte,hiçmi kegel falan ypmadın sendede tembellik olmuş yenmek için gayret göstermedinmi

Evet yanma yapıyor diye duymuştum ben de...
Ay iyiki yenmeden kurtuldum enfeksiyondan yoksa bak bu sefer de yanıyor diye vaji devam ederdi...

cnm ben vaji devam etmesin dye yanmalı şekilde yptım ama ne acı cektim varya enfeksiyon konusunda çok dikkat edicem artk.

cvp yazdığınız için tşk.ederim kızlar.ben emla ve gleit glen kullandığım halde böyle oluyo dr.gitmekte fayda var ozaman istemeyerekte olsa.

İnşallah eelifes, inşallah zamanı geldiğinde aynen rüyandaki gibi bir bebeğin olur :ecrin_bebek:

Tatlıya bağlanmasına çok sevindim canım kaydirigubbakcemile2

Allah umutlarını boşa çıkarmasın inşallah, en yakın zamanda bu mutluluğu tattırsın :Saruboceq:

Ya arkadaşlar egzersiz yapıyorum emla ile sadece orta parmak birinci boğum alabiliyorum

bencede biraz zaman verin kendinize evliligini doyasiya yasa allah izin verirse zamani geldinde cocugunuzda olur:CüvCüv:

Kızlar vajiyi yendiğiniz gibi çocuk yapmayın önce ilişkiye alışın aceleniz ne...

Öfff gerildim.

Pek de sevmediğim bir kuzenim var, yarın nişanı olacak ve sanırsam gitmek zorundayım. Ya ben nefret ederim bu nişandı düğündü gibi törenlerden. Kalabalıklar, birbirini normalde aramaz sormazken bir araya gelince mecburiymiş gibi zoraki muhabbet eden insanlar, sahtelikler, iğrenç müzikler, böyle geçen saatler....
Ben sadece çok yakın arkadaşlarımın bu tür törenlerine giderim, onlar da zaten sade ve zarif olur, çalgısız göbek havasız başlar biter, keyiflidir. Yarına nasıl tahammül edebilirim bilmiyorum. Kaldı ki yarın İstanbul'un öteki ucunda fotoğraf çekimim var. Bu tabi mazeret değil de bari "okul bu dönem bitiyor değil mi?" diye sormasınlar, bitmiyor.

Şimdiden daraldım akannehirakannehirakannehir

merhaba bizde cerrahpaşa hastaneinde bi doktorla görüştük salı günü başlicaz banada ilaç olmadan aynen senin gibi ödevlar vereceğini söyleyerek tedavi olacağımı söyledi ev ödevi olarak ne verdi acaba. ben şimdi parmak egzersizlerine başlamak istiyorum ama doktorlada görüşmeden bişey yapmasammı diyorum. bilmiyorumkismile

kızlar emla ve xcolaine sprey kullanan var mı ilişkiye girerken.. ben kullanıyorum aşırı bir yanma acı tahriş oluyor nar gibi kızarıyor vajen ilaçlar etkisini geçirince ilişkide hissetmiyorsun ama sonrası ölüm bir hafta kullananlar sizdede öyle oluyormu..

nnazar, ben emlayı 2 3 kez kullandım. hepsinde de yanma yaptı.sanırım bu yan etki çoğu arkadaşta görülüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…