- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.061
hanımlar daha öncede yazmıştım sakın vajiyi halletmeden hamile kalmayın sonra çok pişman olursunuz ben bizzat yaşıyorum 2 tane çocuk var çok zor hamilelik ve sonrası çok sıkıntılı eşinizle aranız tamamen açılabilir şimdi çocuğu kurtuluş olarak görenler var çok yanılıyorsunuz
Evet yanma yapıyor diye duymuştum ben de...
Ay iyiki yenmeden kurtuldum enfeksiyondan yoksa bak bu sefer de yanıyor diye vaji devam ederdi...
cnm ben vaji devam etmesin dye yanmalı şekilde yptım ama ne acı cektim varya enfeksiyon konusunda çok dikkat edicem artk.
cvp yazdığınız için tşk.ederim kızlar.ben emla ve gleit glen kullandığım halde böyle oluyo dr.gitmekte fayda var ozaman istemeyerekte olsa.
canımo kayganlastırııcı kuruluk ııcın ben almıstım ama hemen kuruyorduGleit gelen ne oluyor canım o da uyuşturmak için mi?
canımo kayganlastırııcı kuruluk ııcın ben almıstım ama hemen kuruyordu
ya ben bu gecede içtim birşey olmadı bakalım sabhleyin sadece alttarafta bir gerginlik hissettim o kadar
bu sabah rüyamda kızım olmuş o kadar tatlı bi bebektiki boshayallersmile bebek istiyom ben yaaaaa kıpır kıpır kocaman gözleri olan sarışın bi bebektiboshayallersmile
gunaydıın kızlar nasılsınız neyapıosunuz. ben ev göcüyoooo onu temızlıcem bırazdan ama once sıze yazayım dedım. belkı merak edenler vardır oncelıkler herkezee coook tsk canlarım sızı görmesemde bılmesemde cok yakın hıssedıyorum kendıme. cunku kımsem yok. neyse sadete gelıyım....
dün mısafırler vardı yazdımya aksamda eşleriyle kocam geldı iş cıkışı. hıc caktırmıyoruz tabı onlara normal konusuyoruz bısey olmamıs gıbı..sonra 9gıbı onlar gıttı kuzenı aradı dogumgunuymus tum aıle orda toplanmıs gelın dıye oraya gıttık ordada hıc caktırmıyoz tabı gırgır samata. 12oldu eve geldık gece benle konusmuyo bende ınat degılmı bende konusmam ozaman dedım. sonra oturdu bıraz tv felan ızledı hadı yatalım dedı gece 1bucuk felan yataga gıttık bu benden bı tepkı beklıo tabı bende ondan. arkasını döndü yattı ıcımden tabı neler sayıyorum bu arada ona.bende dondum yattım sonra halı yıkamıstım balkonda asılıydı o aklıma geldı gece gece kostum balkona onu ıcerı cektım yagmur yagarsa dıye(hahaha) bu tabı bagırmaya basladı gece gece ne yapıon bılmem ne. sonra sesımı cıkarmadım geldım yattım döndüm arkamı . hatırlamıyorum ama galıba bı yarım saat felan gecmıstı saldırısına ugradım deli felan dedı mercımegı fırına verdık sarıldık . KONUUU HICCCC ACILMADI KIZLAR BENDE AÇMADIM SIZ BENI COK SAKINLESTIRDINIZ YEMIN EDERIM SIZLE PAYLAŞMASAM COK KÖTU KAVGA CIKARDI HERALDE: cok tsklerrr. senı cok sevıyorum dötün başın acık yatarsan bende kendımı zor tutarım dedı.. güldü.. uyumuşuz kızlar.. (HERSEY ORTAYA CIKTI) kaydirigubbakcemile3
hyr cnm öyle bir şartlanma yok bu ay umutluyum ama olmazsa tabikide dgr ay yada allah ne zmn isterse ozmn,bn hiç bir zmn umudumu ytrmycm kndi kndimi motive ediyorum çnki allaha güveniyorum ne zmn ona tam güvensem bana hep yrdım ediyr.o yzden umutszluk yok
Ya arkadaşlar egzersiz yapıyorum emla ile sadece orta parmak birinci boğum alabiliyorum
neden ki derin sen daha da ilerlememiş miydin.. hatta p........se bile hazırdın sen.
ümitsizliğe kapılma hemen. nefes egzersizlerini unutma..
bencede biraz zaman verin kendinize evliligini doyasiya yasa allah izin verirse zamani geldinde cocugunuzda olur:CüvCüv:istiyorum ama daha evliliğim tadını çıkaramadım ki:jeyyar: bide korkuyom hiç kendime güvenim yok nasıl dogurcam nasıl bakcam keşke leylekler getirseydi çocukları diyomuşum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun artık rabbim nasip eder inşallah sanada bebişhamile kalırsın inş:CüvCüv:
herkese merhaba,
ben 9 sebelik evliyim ve ilk 4 sene vajinismus sorunuyla uğraştım.kendi kendime üstesinden gelemeyince yardım almaya karar verdik eşimle. internetten yaptığım araştırmada cinsel işlev bozukluğu merkezi olarak bir cerrahpaşa üniv de bir prof virde acıbadem hastanesinde böyle bir bölüm olduğunu öğrendim.ve acıbadem hastanesinden doç.dr.cem incesu dan randevu aldık gittik. 6 -10 seans sürdüğünü söyledi tedavinin. Bazı ev ödevleri verdi (kesinlikle herhangi bir ilaç olmadan) bende uydum ödevlere ve 5.seanstan sonra sorun bitti.6.seans'a teşekkür için gittik.Çünkü bu işi tek seansta çözebilirim diyen kişilere para kaptıranları görünce çok üzülmüştüm.bu işin çözümüü uzmanında bence yaşadığınız şehirde mutlaka kadın doğum doktoruna veya psikiyatriste gidi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?