- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.041
günaydın herkese
cnm kendini llada bu ay olacak diye şartlandırma olmassa hayal kırıklığı yaşayabilirsin bu ay olmazsa diğer ay olur die düşün
canıkom bebek calsımalarını aynı gun yapıyoruz sempatiksalakcinni..gnydın kızlar,içimde bir his var bu ay umutluyum bebeğim gelcek gbi inş.dün akşamda ilişkiye grdk ya ben artık kesin dyrum yni ne yanma kaldı ne agrı megerse enfeksiyondan oluyrmuş.dr.demştide ne alakası var dyrdum kndi kndime önceki yanmaları hissetmedim çok şükür.yanma oldumu kasıyrdum acıyrdu şimdi süper(keçiboynuzu ve bol su içmeye devam)
Canım keçiboynuzu enfeksiyona mı iyi geliyor???
hyr cnm öyle bir şartlanma yok bu ay umutluyum ama olmazsa tabikide dgr ay yada allah ne zmn isterse ozmn,bn hiç bir zmn umudumu ytrmycm kndi kndimi motive ediyorum çnki allaha güveniyorum ne zmn ona tam güvensem bana hep yrdım ediyr.o yzden umutszluk yok
canıkom bebek calsımalarını aynı gun yapıyoruz sempatiksalakcinni..
kız bıde aynı gun tutmasın ay bu ay bende umutluyum ıhsallh hayırlısı ...:Saruboceq:
ben sadece hayal kırıklığı yaşanmanı istemem ondan söledim rabbim herkese dileğini gerçekleştirme fırsatı versin
saol cnm bnm bni dşndğnü anladım ztn,inş.
canıkom bebek calsımalarını aynı gun yapıyoruz sempatiksalakcinni..
kız bıde aynı gun tutmasın ay bu ay bende umutluyum ıhsallh hayırlısı ...:Saruboceq:
cnm bebek istynda nye korunuyn korunma olsun işte.duanızı bekliyorum vallahi bu ay umutluyum ona göre:)
istiyorum ama daha evliliğim tadını çıkaramadım ki:jeyyar: bide korkuyom hiç kendime güvenim yok nasıl dogurcam nasıl bakcam keşke leylekler getirseydi çocukları diyomuşum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun artık rabbim nasip eder inşallah sanada bebişhamile kalırsın inş:CüvCüv:
hanımlar daha öncede yazmıştım sakın vajiyi halletmeden hamile kalmayın sonra çok pişman olursunuz ben bizzat yaşıyorum 2 tane çocuk var çok zor hamilelik ve sonrası çok sıkıntılı eşinizle aranız tamamen açılabilir şimdi çocuğu kurtuluş olarak görenler var çok yanılıyorsunuz
hyr cnm bebk içindi o,bol su içeceksin ve ilaç:) enfeksyn için
evet neyazık ki halen vajiyim
Benim de yumurtalıklarımda enfeksiyon vardı 10 gün kadar antibiyotik kullandım dr yazdı...
Şimdi akıntım yok gibi inşallah geçmiştir iyice...
cnm bnde tam geçip geçmediğini idara testi yptrıp öğrencm vitamin ilacımda btsin gdcm dr.a
Benim de ultrasonla bir baktırmam lazım tekrar valla...
Sanırım enfeksiyon da ilişki sırasında ağrı yapıyormuş...
evt bn bzzat yasadım ynma ypyr üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?