Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersiz olarak sadece parmak egzersizi mi yapılacak kegel egzersizi tek başına yeterli olurmu kegel egzrsizi kasları kasıp bırakma hareketi mi. yardımlarınızı bekliyorum tavsiyelerinizi bekliyorum yardım edin ne olur dayanamıyorum artık bu ezikliğe

Ya arkadaşlar ya burda herkes başarıyuorr yada başarmaya çok yakınlar ben neden yapamıyorum anlamıyorum.Sanırım ben ömür boyu böyle yaşayacağım.Bir türlü olmuyor.Vajinusmuslu hastalar tüp bebekle hamile kalabilir dimi?son çare onu düşüncez artık.

ben de başrmayacğım gliba
bir kızım var
denemelerden birinde hamile kaldım
Allahın lütfuydu sanırım bana
başarmayı en çok eşim için istiyorum
ona karşı mahcubum
dr ulusoyla vajinismusu yenen var mı
tavsiye ediyor musunuz

iyi akşamlar bende vajiyim daha önceki sayfalarda yazmıştım 2. bebeğe hamileydim 10 gün oldu doğum yapalı biraz toparlanınca egzersizlere başlıyacagım

egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.

egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.

egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç

egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.

egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.

egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.

egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.

egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.

egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.

egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.sonrası serbest sevişme

ben bu alıstırmaları yparak muma gectım sızınde yapabılcegınıze ınanıyorum herseyden once beyne komut werın benım dıger kadınlardan farkım ne bende kadınım bende yaparım tarzında o zaman ıyı bır sonuca ulasacagınıza ınanıyorum

canım ben 1,5 yıldır evliyim ama 7 ay oldu vajinusmuslu olduğumun farkına varalı.ben bu siteden habersizdim,tesadüfen buldum. 1ay önce psikojik tedavi olmak için cerrah paşa hastanesine gitiim 1 ay hiç yapmayın dedi perşembe günü 2.seansa gidicem neyapacağımıda pek bilmiyorum.şuan bekliyorum.başarı hikayelerine falan bakıyorum.allah sonumuzu hayr etsin... bilmiyorumkismile

Kızlar, 3 gündür takvim gazetesinde HAYDAR DÜMEN VAJINISMUS vakaları anlatılıyor. Çok kişiyi dolandırmış adam. Parayı almış geri göndermiş hep. Doktor arayanlar dikkat etsin. Bu durumda olanlar varsada takvim gazetesi haydar dümen ihbar hattını arasın. Başkalarıda kanmasın akannehir

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bir aylık evliyim.benim sorunum biraz farklı.bir kaç yıl önce doktora gittiğimde tesadüfen zarımın çok küçük olduğunu öğrendim.küçük bir operasyonla açacağını.evlenmeden bir kaç gün önce gitmem gerektiğini söyledi.evlenmeden önce eşimle aynı doktora gittik.eşime kesinlikle yapmayın parçalarsınız dedi.zamandan dolayı o operasyonu yaptıramadık.başka şehirdeyim ve iki doktora gittim.ikisi de önce ne olduğunu anlayamadı.anlayacağınız güvenip de yaptıramıyorum.kendimiz yapmaya çalıştık ama çok acı çekiyorum.her denemede çok az kan geliyor.ama hala olmadı!benim durumumda olan var mı.bana bir akıl verseniz.vajinismus muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…