- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.701
tabi ki normal olan bu zaten tatlım onlar senin içine yapışıp kalmayacak ki elbette çıkıcak ordan..
iyi ya sevindim..ben de bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz acaba diye endişelenmiştim...yumurtlama günlerinde rahim ağzı açılıyormuş...heralde o zaman spermler çoğunlukla giriyor rahime değil mi?
reyyancım sen ne kadarlık evlisin?yeni yendin sanırım vajiyi hemen çocukmu istiyosun sende?
1 buçuk yıllık evliyim canım..evet yeni kurtuldum...bebek istiyorum evet..çok istiyorum hem de..allah herkese nasib etsin...sen de isteyenlerdensin galiba?
anladım canım
evet bende yendim ama ilk başlarda vajiyken ve yendiğim ilk zamanlar bende aşırı derecede istiyodum ama sonra oturdum düşündüm resmen hamile kalırsam doğumdan sonra aynı sorunla karşılaşırsam ne yaparım diye sonra kararımdan vazgeçtim açıkcası iyice yendiğim günleri görmeden istemiyorum bende eşimde açıkcası...bende mesela yeneli 5 ay oldu ama ilk girişlerde tedirginlik halen var o yüzden planları erteledik
inşallah en kısa zamanda bebiş sahibi olursun..
kaydirigubbakcemile5
hayırlısı diyelim canım...hani burada bir arkadaş demişti ya..bisiklete binmek gibi...aradan yıllar geçse de beyin bir kez öğrenince kolay kolay unutmaz heralde.....:hooray::hooray::dance:
reyhan umarım bır bebısın olur bende 3 yıllık ewlıyım ama halen vajınusmusum ınsallah bende bu psıkolojık hastalıktan kurtulurum.Bende cocugumun olmasını cok ısterım.Bazen dusunuyorum benımle beraber ewlenen arkadaslarım kuzenlerım hepsının cocukları war ama benım hep bır tarafım buruk bazen cocugun mu olmuyor sorularıyla karsılasıyorum gercı Allah her seyın ıyısını bılır belkı bızlerıde bu vajınusmus hastalıgıyla sınıyordur Allah hepımızın yardımcısı olsun[/QUOT
canım inş en kısa zamanda kurtulursun sen de...ve ardından da bebişini kucağına alırsın..allah isteyen herkese nasib etsin inş.etraftan gelen sorulara sakın üzülme..moralini bozmadan egzersizlere devam canım..ne aşamadasın?
mumu sokabılıyordum hatta kalanınıda sokabılıyordum bugun kalınını sokamadım normal turk mumunu sokabılıyorum dunde esımle calısma yapmıstık esımın penıs cok az gırdı kendısıde hıssettıgını soyledı tam gırmesı ıcın yapmadıgım pozısyon kalmadı ama olmadı ozel olcak ama bıde benım esımın boyu 1.72 bır sıtede okumstum penıs ne kadar uzun olursa o kadar kolay olur dıye bugunde kafama bu takıldı sence ne kadar dogru olabılır
geçmiş olsun okudum ve çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ve bebek sahibi olun inşallah
inşaallah bebek haberlerimizi de buradan verelim arkadaşlar...
Bende aynısını düşünüyorum benim eşim hala anlayışsız . Eğer bana biraz yardımcı olsaydı sorunlar bu kadar büyümezdi .Bu sorunumuzu dışarıya düşürdü ve bana hiç sahip çıkmadı hep benim karşımdaki safta yer aldı . Kendi ailesi bu konuyu dillendirdikçe zevk aldı . Ben küçülüyorum ya hep ....Yanımda olsaydı şimdiye çocuğumuzu kucağımıza alırdık .. mafoldumben
slm zehra sen bu vaji olayını çözmüş arkadaşlarımızdanmısın bişey sorcaktımda
bak canım sen ıstersen esın duzelır kaynanan muhtemelen oglunu sewdıklerını yapıp onu kendıne cekmıstır dıye dusunuyorum sen erkeksın karına tavır yap dıye doldurursa sureklı sana bır tavır yapacaktır sen kocanı mutlu edecek seyler yap onu cok sewdıgını bellı et o zaman sana olan sewgısı artacaktır kendınde mutlu olcaksın oda mutlu olcaktır herkez gıbı bızde mutlulugu hakedıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?