- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.441
evet evet aynen... alısınca cıksada dırek giriyo .. ama alısmadan uğraş ıstıyo önce
olsun yınede buna süküür valla yendikya hihoyyyt
ALLAH'A sonsuz şükürler olsun bana bunu yaşattığı için :Saruboceq:
Arkadaşlar bu mutluluğu sonunda ben de yaşadım. hala inanamıyorum. akannehir sevinçten uyku tutmadı girip sizlerle paylaşmak istedim.çünkü önce ALLAHIN izni sonra sizin yardımlarınızla başardım.aynı sorunu yaşamak,burada karşılıksız bi şekilde birbirimize yardımcı olmaya çalışmak beni sizlere çok yakınlaştırdı.sizleri hiç tanımasamda çok seviyorum opuyorumnanaktan ,bu başlıkta mesajı olan herkesten ALLAH razı olsun.hepinize sonsuz teşekkürler... olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :teytey: delikafadulden BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM, BAŞARDIMMM, BAŞARDIMMM ,YENDİMMM, KURTULDUM. delikafadulden zemuszemus :lepi: hihoyyyt :sm_cool:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :teytey: delikafadulden BAŞARDIMMMMMMMMMMMMM, BAŞARDIMMM, BAŞARDIMMM ,YENDİMMM, KURTULDUM. delikafadulden zemuszemus :lepi: hihoyyyt :sm_cool:
Bir ben kaldım galiba yenmeyen...
Kızlar pazar günü siteye uğrayan yok galiba...
Bir ben kaldım galiba yenmeyen...
evliliğimizin 20. ayında kurtuldum o lanet sorundan.herkes kurtulsun inşallah,güzel ülkemde hiç vajinusmus sorunu yaşayan kalmasın. :enbuyukkk:
nasıl oldu anlatayım: ben iki üç aydır ara ara egzersiz yapıyodum.yirmi gün olmuştur egzersizi bırakalı hiç yapamıcam galiba diyerek bırakmıştım.eşimle 5 gündür küstük.barıştık hadi birşeyler yapalım dedik ama öyle her zamanki gibi.ondan herhalde çok rahattım,pek bi istekli gittim yatağa.küstükya özlemişim.neyse beni epey hazırladı.sonra kararlıyım bu gece olcak hadi emla sürelim dedi. bolca sürdük.altta ama hafif yan bi pozisyonda denedik.yavaş yavaş girmiş tabi ben hissetmedim,olmuş.hiç acımadı.defalarca sordum ne kadar oldu ,oldumu diye inanamadım,sevinçten ağladım.sonra egzersizdekine benzer bişeyler hissettim,biraz git gelden sonra inandım.ve kanama sonrası bitirdik(yalnız biraz fazla oldu kanamam) ama arkadaşlar kesinlikle acı,ağrı hiç birşey yok ,olmadı.asla korkmayın,yemin ederim hiç acımıyo.
Geçmiş olsun, senin adına çok sevindim. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?