- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.341
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Sanırım ben de bir doktora başvuracam...
Kendi kendime yapamıyorum senağlama
Eşimi ikna edebilirsem tabi...
günaydın derincim bence kendin halledebilirsin doktor da aynı egzersizleri vericektir sana eminim ki psikolojik olrak kafanda halletmiştin sanrıım geriye bir kaç egzersizle çözülücek kısmı kaldı senin için yapabilirsin 1 parmak 2 parmak pek bişey değiştirmiyo vajinada çalışma yapıyosun yenmeye bu kdar yakınken çabala derim
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Sanırım ben de bir doktora başvuracam...
Kendi kendime yapamıyorum senağlama
Eşimi ikna edebilirsem tabi...
Günün bombası bu herhalde
Allah sorunsuz bir gebelik süreci ve sağlıklı bir bebek nâsip etsin sana. Allah isteyen herkese bunu tattırsın :Saruboceq:
arkadslar bi sey sorucam...2 parmak calısmak mı daha zordur yoksa mumla calısmak mı
Bence canım 2 parmak daha zordur mum ilerliyo rahatlıkla pozisyonun doğru ayarlarsan parmakda daha panik oluyordum ben
"BURCUAKINAY"
merhaba, forumda vajinismus konusuna yazdığınız mesajı gördüm,
3 haftalık bir tedaviyle yendiğinizi yazmışsınız. çok sevindim sizin için; darısı başıma :)
rica etsem, nasıl ve nerde tedavi oldunuz beni bilgilendirir misiniz? ankaradasınız galiba, ben istanbuldayım, ama belki doktorunuz buradaki bir doktoru, kliniği tavsiye edebilir bana.
evet ya ben de mumu rahatlıkla sokuyorum ama 2 parmak biraz zor giriyo...elim uyusuyo cok kıvrıldıgı icin...2 parmak rahat alabilmek icin tavsiyeniz var mı kızlar....?
reyyancım en kalın mum denemesinden sonra eminol ki p. gridiğini bile farketmiyorsun
Ya arkadaşlar bu mum hiç hijyenik değil...
Benim gibi enfeksiyon kapıp sürekli akıntıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz...
derincim tabiki direkmumu alıp sokmuyoruz..ben önce strecle iyice sardım.sonra havlu peceteyle sarıp kıvrımlarını yok ettim.ve tıpkı bi penis gibi sekil verdim...sonra yine strecle sardım.en son prezervatif gecirip dısına jel sürdüm...o kadar rahat ilerliyo ki parmaktan cok daha kolay....sonucta parmagı da prezervatifle deniyoruz...sonucta aynı sey...prezervatif icindeki ha parmak ha mum....vajinayla temas eden kısım yine aynı...
Benim sürekli akıntım var hiç durmuyor ki...
Demekki çocuk istesem hesaplayamicam...
canim bu sadece bir yontem. baska yontemler de var. mesela ates olcme yontemi.sen de onun takibini yaparsin.
Ben zaten çocuk istemiyorum da mesela :)
Ben bu sorunu çözeyim başka hiç birşey istemiyorum da...
canim 1 parmaktan oteye gidememistim. kafan rahat olsun. on sevismeyi de uzun tutunca cok rahat oluyo. benim 2.5 yilin sonunda oldu. zamani kafana cok takma. rahat ol. cozeceksin sen de.
Ben 1 parmak da yapamıyorum ki durup dururken nasıl çözülsün sorun...
Zamanı kafama takmam desem de takıyorum. 1 yıl 8 ayım gitti bir hiç uğruna ve hala da gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?