- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.121
yapabılrıısn sadece cesaret edemıyorsun aslında yapsan ne kadra kolay oldugugnu goruceksın ...dedıgım gıbı sadece cesarete ıhtıyacın var o kadarUff yaaa ben neden hala parmağımı sokamıorm anlamadım gitti....
Canım kendin bırak eşin denesin olmaz mı?
Yön alarak aşağı yöne bastırmak gerekiyormuş..
Siz boşanma sorununu çözmüşsünüzdür umarım. Var mı bir gelişme?
Bende daha kendi parmağımı içime sokmayı beceremedim eşim e denemesini söyledim ama çok kötü oldu onun söylediğine göre kolunu kıracakmısımÖnce sen yap bir daha beni bulastırma dedi
En azından bir ordaki deliğin yerini bulsam sanki hersey çözülecek gibi geliyor
benneyaptımki:tomato:
Bende daha kendi parmağımı içime sokmayı beceremedim eşim e denemesini söyledim ama çok kötü oldu onun söylediğine göre kolunu kıracakmısımÖnce sen yap bir daha beni bulastırma dedi
En azından bir ordaki deliğin yerini bulsam sanki hersey çözülecek gibi geliyor
benneyaptımki:tomato:
kızlar ben de vajinismustum ama yendim bu illeti sizlere yardımcı olmak isterim takıldıgınız sormak istediginiz bişiy varsa yardımcı olurum
saol hayatım sen ne durumdasın hangi asamadasın
Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün çok mutluyum. Başarmaya bir adım attığımı düşünüyorum...
Bana dua edin arkadaşlar...
dualarımız seninle **derin**inşallah kısa bir sürede kurtulursun
teşekkür ederim canm darısı en kısa zamanda size ne durumdasın belki böle sormam rahatsız edicek ama inanki bende geçensene böyle okurdum vajinismus forumlarını okumakla kalırdım yapanlara deneynlere yok canım ben yapamamki ne parmak mı dedim ilk sonra ne 3 parmakmı şaşırırdım forumda arkadaşlar sana şu an sorduğum gbi üzerime gelirlerdi istersen kız ama ben yinede sorucam ne durumdasın egzersiz yapıyormususn
derincim ilk basta herseyin beyinde bittigine inanmalısın kegel ve nefes egzersizi yapıyor musun
Evet fazla hardları iyi olmuyo. Bende ne filmler var bilseniz... çok romantik hemde delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?