Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım kendin bırak eşin denesin olmaz mı?
Yön alarak aşağı yöne bastırmak gerekiyormuş..
Siz boşanma sorununu çözmüşsünüzdür umarım. Var mı bir gelişme?

Bende daha kendi parmağımı içime sokmayı beceremedim eşim e denemesini söyledim ama çok kötü oldu onun söylediğine göre kolunu kıracakmısım Önce sen yap bir daha beni bulastırma dedi

En azından bir ordaki deliğin yerini bulsam sanki hersey çözülecek gibi geliyor
benneyaptımki:tomato:

aslında esınde sana yardımcı olsa daha ıyı olurdu.. en azından bazen yanında dursun sen egzersız yaparken sana moral olabılır daha bı hevesle yaparsın egzersızını .. böyle cekılıp gıderse zaten senınde ıcınden gelmez denemek felan lmaz:

canım orayı biraz kayganlaştırıcılarla masaj yaptıktan sonra azcık aşağı eğimli deneme yapmaya çalış girişteki acı bırazda yönü bilememkten kaynaklanıo.....yoksa acı falan yok sonrasında gercekten....cesaret....

arkadaşlar inat etmiştim haftasonu olcak diye malesef yine başaramadım!!! bana yine beklemek düştü,umarım siz kurtulursunuz bu lanet sorundan.kendim için sabrım da dualarım da tükendi!!!
Allah yardımcınız olsun,dualarım sizinle opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün çok mutluyum. Başarmaya bir adım attığımı düşünüyorum...
Bana dua edin arkadaşlar...

herkeze merhaba kızlar evlilğiim 2 seneye yaklaşıcak vajiismus sorunum vardı geçen sene vajinismusu yenmiş bir arkadaşın desteği ile çalışmalara başlamıştım bayğaı bir ara vermiştim tekrar başladım ve neredeyse 7-8 çalışmada vajinismusu yendim yardımcı olabilirm isteyenlere malesef o kadar illet birşeyki kimse ile paylaşılmayan ama sonunda yenildiğinde bumuymuş denilen insana sıkıntı veren hatta evlilğini boş yere haram eden inşallah herkez kurtulur bu iletten

teşekkür ederim canm darısı en kısa zamanda size ne durumdasın belki böle sormam rahatsız edicek ama inanki bende geçensene böyle okurdum vajinismus forumlarını okumakla kalırdım yapanlara deneynlere yok canım ben yapamamki ne parmak mı dedim ilk sonra ne 3 parmakmı şaşırırdım forumda arkadaşlar sana şu an sorduğum gbi üzerime gelirlerdi istersen kız ama ben yinede sorucam ne durumdasın egzersiz yapıyormususn

Evet siteden bir arkadaşımın desteği ile egzersizlere başladım...
Eşimi de ikna ettim. Serçe parmak egzersizine başladım...
Baştaki gibi korku hissetmiyorum. Olmayacak düşüncesine kapılmıyorum.
Önce psikolojik olarak hazırlanmam lazımdı. Onu aştım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…