Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tbr VAZGECILMEZIM masallah tütütütütütü

Çok tşk ederim canım :içelim:
7 aylık evliyim .çok zor 7 aydan sonra inşallah güzel günleriimz olucak sempatiksalakcinni

Baharımm dediğini yapcm.bidahaknde altta olim bakalım nasıl olckzemuszemus
VAZGECILMEZIM tebrik ederim canım çok sevindim...
Darısı başıma inşallah...

İnşallahh Sende kurtulursun. . .:Saruboceq:
Beni bu aşamaya getiren parmak egzersizleri hihoyyyt
Sende hem kendi parmağınla hemde eşinin parmağıyla yapabiliosn gerisi hemen gelir zaten süprizzzzz
Su akup yatağını buluo resmen :kedi:

yok kızzzzzzz daha bıkac gun once adetım bıttı ondan sonra doru durust yapamadık bıle herıf hasta kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım üstüne görme olayından bilgin varmı?
yani bir mide bulantısı ile bağlantı yapıp heveslendirmek istemem ama üstüne görmede adet oluyosun yine gebe olduğun zaman anlamıyosun yani :))

test alıp yapma şansın varsa al yap bence:ecrin_bebek:

canım haberım var oyle bıseydende ama zaten doktora gıtmıstım adet olmuyodum 2 aydır ,o kontrol ettı gebelık yok dedı adet sokturucu verdı onu ıcınce oldum adet...
adet duzensızlıgı basladı 4-5 aydır bebek tutturabılırım ıns. ama zor tabı
tedavı gormem lazım duzene gırsın dıye varmı sızın bıldıgınız bıtkısel otlar felan adet duzensızlıgı ıcın
sımdılık cıvarpercemı duydum sabah ac karnına hergun bı bardak ıcıyom ama etkısı olacakmı bılmıom

hımmm anladım doğruya sen doktora gitmiştin ok. oz aman sorun yok
bence içtiklerinde mideni bulandırdı yada üşüttün herhalde
valla hiç bir bilgim yok söktürücü bitkisel olarak ben kontrol kullandğım için sorunum yok çok şükür öle şeylerle ama netten bi araştır canım

ayy bu artada dün gece rüyamda hamileliğimden şüpheleniyordum ve kan testi yaptırıyodum negatif çıkıyodu kızlar rüyaların tersi çıkar derler acaba hamilemi kalcam ne anlamadım ?

eyvahedigeldismile
canim sogan kurunu duymustum. kist icin kullaniliyormus. adeti de duzene sokuyormus. bi arastr istersen

inş. cnm ben çok göryrum kndmi gebe ama umutszlıkta vermek istemem aklına alıp yatıyrsan bilinçaltına yerlesmiş olblr fazla dşnmemeye çlş.bn akışına bırkıyrum ne zmn cnı isterse glr artık

inş. cnm ben çok göryrum kndmi gebe ama umutszlıkta vermek istemem aklına alıp yatıyrsan bilinçaltına yerlesmiş olblr fazla dşnmemeye çlş.bn akışına bırkıyrum ne zmn cnı isterse glr artık

ayy yok ilk önceleri çok çok istiyodum ama şimdi hayırlısına bıraktım daha doğrusu eşimle planlarımız var onları yaptıktan sonra dşünüyoruz yaz sonu sonbahara doğru ama tabi kısmet gelirsede başımın üstünde yeri var

slm herkese bende bu illeti yenmek istiyorum 4 yıllık evliyim ve artık kafayı yiyeceğim banada yardım edin lütfennnnn

slm herkese bende bu illeti yenmek istiyorum 4 yıllık evliyim ve artık kafayı yiyeceğim banada yardım edin lütfennnnn

merhaba rabia hanım
bende evleneli 3 yılı gecti.ve ciddi anlamda bir haftadır egzersiz yapıyorum .ve tam anlamıyla yenemesemde yardımcı olmak isterim.Aslında buradaki yazıları okuyup bi cesaretlensen ne kadar kolay oldugunu göreceksin.Sormak istedigin soru varsa yardımcı oluyo arkadaslar.sagolsun.bende yeni üye oldum ama biraz cözmüstüm zaten yinede moral buluyo insan buradahihoyyythihoyyytdelikafadulden:1hug::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…