Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm hiç bozma moralini. bende ilk yaptıktan sonra zorlanmıştım ama önemli olan sakın bırakma sürekli dene. sonra bi bakmışsın kolaylıkla oluyo. ilk zamanlar olur öyle. egzersizlere devam et. ilişkiye girmeden önce 5dk egzersiz yap. ben öyle yapıodum. dilatörüm vardı. ilişkiden önce 5dk bol kayganlaştırıcı ile egzersiz yapardım. zamanla zaten alışırsın. ama sakın korkup kaçma. sonra başa dönersin. bikez yaptın artık üstüne git.

slm okuldan geldim. hemen neti acip yorumlari okudum. hepinize tesekkur ediyorum. icimi rahatlattiniz. benim bu sorunumu kimse bilmiyor. o yuzden buraya icimi dokmek rahatlatiyor.dun moralim bozulunca niye olmuyor diye dusundum.oturup aynayla inceledim sonra. giris derken neyi kasdediyoruz. benim kafam tamamen karisti.nette falan arastirdim vajinayi tam bi resmi yok ne neresi anlamis degilim.
biraz acik olacak ama parmakla denerken 1. bogumdan conra bi darlik hissediyorum. derin nefes alip veriyorum ikininca orasi yavas yavas aciliyor ve kayiyor sanki bi borudan gecer gibi.simdi giris burasi mi yoksa en basta hani etli gorunen bi kisim var orasi mi?
kusura bakmayin ya kafam karisti. esimle denerken boru gibi seyin acildigini hissettim. orasi ne oluyor ?????:kedi:

Dediğin yeri doğru anladıysam parmağımla ben de benzer bir şey hissederdim, biraz içeride, böyle dış çeperlere bağlı dairesel bir doku gibi bir şey, hani balonların şişirilme yeri gibi. İki parmağımı bitişik sokup içeride açmaya çalıştığımda en çok orası gerilirdi. Orası olmasa fırt diye dümdüz içeri girilecek gibi hissederdim, ama işte zamanla egzersizlerle gevşeyip açılıyor.

evet canim tam orasi ben de balon benzetmesini kullanacaktim anlasilmaz diye yazamadim..ben tek parmakla denedim.biraz zorlayip ikininca aciliyor yavas yavas .ondan sonrasi mi vajina yoksa vajinanin ortasinda bi yer mi?
biz buraya kadar geldik simdi tam iliski olmu oluyor?dahasi var mi?
kizlik zari falan diyen oldu ama sanmiyorum. benim daha once kanamam olmustu.

ben egzersizde daha fazla gerildigimi hissettim. bu siteyi bulmadan once eylul gibi esimle kararli bi sekilde denemelere baslamistik.korku kasilma bacaklari kapama falan kalmamisti. giriste biraz zorlaniyordum.bu siteden sonra parmak egzersize basladim. hala tek parmaktayim.ilk denememde bu baguma geliyorum .daha sonra bu kadar ilerleme olmuyor. kasmaya basliyorum kendimi.2 parmaga gecmek istiyorum ama cesaret edemiyorum.

cnm benım oncelıkle tebrık edıyorum basarmısın..ve bence bu yapamıycam falan dıyıp durma o bahsettıgın oalyı bende yasadım...vajınanın acılmasından kaynaklanıyor bence ..ben resmen acılarak gırdıgını hıssedıyordum ..ve sakın ama sakın pes etme ve egezrsız yap bol bol mesela pen... denemsı oncesınde yap saddece parmakla degıl vajınanaın ıyıce acılması ıcın pen.. benzer seyler kullan cunku parmak ancak bı sınıra kadar acılma yapıyor sen pen.. denmesı basradım ve sımıd pes etmıyceksın oldu bırkere bır daha olurmu olmazmı deme olucak de ..bence olucak

Merhaba kızlarrrr. . .
Çok şükür sonunda yendim vajiyi :))))))))))))
Dün p. .si yarısına kadar aldım .oysaki doktorum sadece başını al demişti opuyorumnanaktan

Merhaba kızlarrrr. . .
Çok şükür sonunda yendim vajiyi :))))))))))))
Dün p. .si yarısına kadar aldım .oysaki doktorum sadece başını al demişti opuyorumnanaktan
canıkommm tebrık ederım ..
canım benım IHSALLH yakında hepsı olcak ama denmeyı sakın bırakma benımd eılk denmelerde yarıs olmustu bır kac denemeden sonra hepsı oluverdı ...olumunekankayizsmilehihoyyyt

canıkommm tebrık ederım ..
canım benım IHSALLH yakında hepsı olcak ama denmeyı sakın bırakma benımd eılk denmelerde yarıs olmustu bır kac denemeden sonra hepsı oluverdı ...olumunekankayizsmilehihoyyyt

baharımmm herşey için çoooookkkk teşekkür ederim bebeğim hihoyyyt
inan nasıl oldu hala şoktayım :jeyyar: hiçmi hiç acı hissetmedim . sadece yarıdan sonra devam etmk istedim sızladı hafif lülülülülülü bende zorlamadım :1ninca:
Ama bi baktm kendiliğinden oluyor sonra :kedi:
Birde ben kesinlikle üstteyken yapamam derdim . Doktor üstte çok rahat olucak dedi zemuszemus dediği gibide oldu. . . kesnlikle kızlar üstte deneyin.biraz kayganlaştırıcıyla bu iş halolursositososito ve son olarak şunu diorum.bu işi ben yaptıysam herkes yapar şakkıdı

canım bak hanı sızlıyor dedın ya bıraz ına senı zorlayacak kısm sadece orası belkı sızlama o bahsettıgın kadar olucak kendını ıyıyce rahat hıssedersen o bıle olmaya bılrı zaten kendını ck zorlama zamnla kendılıgındne hepsı olucak ...IHSALLH DAHADA MUTLU OLURSUN ...bıttı gordunmu o kadar zor degılmıs bıde bı dahakıne sen altta dene ve pen.. popoya dogru ıktırırn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…