Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sizleri bulduğum için o kadr mutluyum ki kendimi ylnız sanırdım inş hepiniz en kısa zamanda başarırsınız
şimdi güvenim arttı
reglim bitsin hemen başlayacağım egzersizlre

arkadaşlar başaranlar ne kadar zamanda sonuca ulaşıyor

terapıstım 7 bılemedın 8 seansta bıter dedı haftada 1kere gıdıyosun(REGL DONEMIN HARIC)yanı ortalama 3 ayda bıtıyor.ben ıstemeden ara vermek zorunda kaldım sehur dısına cıkmak zorundaydım normalde ara verılmesı yasak terapıstım basa kızdı ama verdıgı odevlerı yerıne geırecegıme (2 ay ara verdım malesef)ama benm ıcın degısen bırsey olmadı son sensa gectım allaha sukur

arkadaslar terapı goremeyenler,eslerınde destek alamayanlarda varb burada. ılk baslarda bende cok caresızdım.ama yılmadım arastırdım esımınde destegı ıle sımdı terapı goruyorum. herkesın bu ılletten kurtulmsını ıstıyorum cınsel terapı almıs her psıkolog aynı yontemı kullanıyo bunu ılk haftadan berı gorduklerımı sızede anlatayım ıstermısınız ama harfıyen uyulması sart kesın kurallar var esımleben seans boyunca kurallara uyduk dedıklerını yerıne getırdık artık bana pens basını alabılırsın dedı.ılk 2 denememde kaydı gıttı hep 3 denemede hem penıs basını hemde govdey aldım haftaya yıne gıdıyorum terapıye sonlarıartık kızcak mı acaba govdeyıde kabul ettm dıye.(esıme sorarsan halınden memnun cocuk hayallerı kurmaya basladı o kadar dıyım yanı)yardım ısteyen herkese elımden geldıgınce yardımetmek ıstıyoum bende bu sorunu yasayan olarak

Merhaba,
bu ikon kötü içeriği bildirmek için bu konuların hemen üzerinde bulunmaktadır. Bunu kullanmaz kendiniz ceza vermeye çalışırsanız kurunun yanında yaş olayı yaşanması mümkündür ki 1 arkadaşınızında üyeliği bu sebepten silindi.

günaydın kızlar
dün çalışıyodum ben egzersiz yapamadım
dün akşam ultrason jeli ve sıvı vazelin aldım.bugün onlarla yapıcam egzersizizemuszemus

bahar ya ben hala 2 parmaktayım biliyomusun birde 15 tatil girdi ailelerimizle görüşüyoruz bu ara hiç vaktim olmuyor...sen bebek çalışmalarına başladın demi...
cvp yazma lutfen tammama keısnlıkle ..bak sonra sılınır uyelıyın ...
bız bebek uzerınd ecalısma ıcerısındeyız ...sen 2 parmak yapabılyıosunda neden pen... denemesı yapmıyosun nerdeyse bıtmıs cesaret olayı kalmıs bosubosuna beklıyorsun bence basarabılrıısn artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…