- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.321
eger bır psıkyatrıse gıdyosn ve sana bu sure zarfında cınsel ılıskıyı yasaklamıssa uacaksın ben ve esım uyduk kı bu asamadayız terapıstım yulması gereken 4 5 kural verdı kesınlıkle bunun dısına sakın cıkmayın dedı
1 cınsel ılıskı yasak
2aıle arkadas anlatmak yasak
3kavga etmek yasak
terapının baslangıcında once bır kadın doguma yonlendırdı vajınadabır sorunolup olmadıgını bu bır prosedür dedi. su an senınde boyle bır kafanda suphe var rahat ol hıcbır sey yok. ama kurallra uymaman kotu lutfen bunu kocanada soyle. bosa gıtmesın gunlerın.
sıvı vazelin mi kullanıyosun yoksa krem formunu mu ?:çok üzgünüm:
psikologsuz başaran var mı
bende başardım artık çok sükür gözümüzde büyüttüğümüz kadar degilmiş asla çokta basitmis ne acı ne kan hiç bişey yok
kendı 2 parmagımdan sonra bıraz tuhaf gelebılır ama esımınkıne gectık esım sagduyulu terapıst ne dedıyse yapıyo canım.sonrakı asamalar esımın orta parmagı bırıncı boguma kadar getırmek bır hafta boyunca devam etmek sıkıntı oranlarını yazmakeger ıyı ıse dıger hafta ıkıncı boguma kadar verıyo sonra ıkıparmak bırıncı bogum oyle devam ettı kesınlıkle penıs teması yok ben bu asamalardan da gectım
Merhaba ben kaçak olarak geri döndüm
Arkadaslar bende daha dokunmayı beceremedim bebek yağı ile falan deniyorum ama olmuyor
Dün eşimle bir kere daha deneyelim dedik. Banyo yaptım gevsedim vs. ama çok kötü oldu adetim yeni bitmisti. Kendimi tecavüz ediyor gibi hissediyorum dedi vs. sonuçta bağırdı çağırdı çıktı gitti ama çok üzüldüm anlatamam((
Bu parmak alma olayını ben alaturka tuvalete oturur gib yapmaya çalıstım beceremedim siz burda yatarken vs. yapıyoruz diyenler var. Tam olarak anlatabilir misiniz acabaÇok özel oluyo ama. Belki de ben yalnıs yapıyourm burdaki yazılardan sonra yaparım diyordum hersey kafamda bitiyor ama bitmiyomus.
2 Kere doktora gittim biri beni çapada bir doktora yönlendirdi. Bu konuda çok basarılıymıs. Ben biraz sıkıntı yasadım ama doktora bacaklarımı açtım doktor dokunurken falan sorun yasandı ama benden kötülerinin de olduğnu bu işi aşabileceğimi söyledi. Esimle birlikte seans yapmamız gerektiğini söyledi ama eşim bunu kabul etmiyor kendi basımıza çözebileceğimize inanıyor sonra da böyle trip yapıyor
Nasıl yapıcam bunu ya acayip moralim bozuldu anlatamam(
bende başardım artık çok sükür gözümüzde büyüttüğümüz kadar degilmiş asla çokta basitmis ne acı ne kan hiç bişey yok
ya ben ne çekiyosam bu adetten çekiyom egzersizlere başladığımdan beri azcık ilerleme oluyo cesaretleniyom hop adet giriyo araya ,hadi esnedi şimdi olur derken hop yine adet
Of kizlar yaa beni motivee edin nolurrr... Ben parmak alabiliyorum ama denemeye gelince kaliyorum oyle. KAc ayrdir burdayim yaw artik ben de astim kizlar diye yazmak istiyorum Allahim nolur en yakin zamanda ben de kizlar ben de yendim diye yazayim buraya. Amin.
Acaba diyorum pozisyondan mi ben sirt ustu yatiyorum bacaklarim duz ama kirmiyorum yani dumduz yatiyorum o sekilde deniyoruzz ama pe..s basi zarin uzerinde baski yaptikca cok canim yaniyo ozellikle biraz acik olucak ama hemen zarin altinda bi birlesim yeri var ya hani orasi felakett aciyoo. Ama illlaki oraya degmesi lazim. NErde yanlis yapiyorum acaba?
tamam elifnur egzersize devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?