Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet haklısın boşa gidiyo artık kararlıyım yılmak yokkaydirigubbakcemile

sıvı vazelin mi kullanıyosun yoksa krem formunu mu ?:çok üzgünüm:

krem formunu kullanıyorum canm , jel de kullanıyorum vazelinin zararı var mı bilmediğimden .ama ikisiylede rahat ediyorum hatta ilk başta evde jel de yoktu vazelinde bepanten kullanmıştım ve o gün çok mu rahattım anlayamadım çok yumuşamıştı alt bölgem.belki zararı olur diye jel aldım,üzülme arkadaşım bu sorunu yeneceğiz beraber destek olarak inşallah:1hug:

psikologsuz başaran var mı

ben vaji için dr a gitmedim daha doğrusu cesaret edemedik ve bu siteden faydalandım
dr a gitmek de ii fikir ancak olay bizde bitiyor biz azimli olursak herşey faydalı olur
ben sizi anlıyorum yaşadığım için.evet parmak ilk başta itici bir fikir gibi gelebilir ancak bunun sonunda başarmak varsa değer bence,eşimizi seviyorsak değer bence değil mi?
arkadaşım aynada alt bölgeyi iyice incele tanı ben egzersizlerimi aynanın karşısında sırt üstü yatarak yapıyorum zamanla orasını görüyosunuz ve açık olduğunu da egzersiz sayesinde görüyosunuz hatta 2 parmak rahatlayınca orası açık bir delik gibi oluyor inanın bana.bakın parmak olayı işinizi kolaylaştıracak zamanla.
bana bu siteden bir arkadaşım tv izlerken falan yap egzersizi demişti hem oraya odaklanmazsın hemde kasılmazsın demişti . doğruymuş sevdiğim bir programı izlerken iyi oluyor unutuyorum siz de böyle olacaksınız inşallah.dua edin gevşeyin hatta egzersizden önce banyo iyi olabilir sıcak olunca rahatlatabilir sonra ayna karşısında bakarak yavaş ve nefes kegel yardımıyla içeri girin ve etrafı genişletmeye çalışın .ben yarım saati bulmaya çalışıyorum günde.2 parmağa kadar böyle yaparsanız sıkılırsanz tv karşısında yapın,zamanla aşılacak bu sorun inşllh rahat olun ve egzersizi bırakmayın lütfenvereliniortak

aslında bende eşimin parmağıyla yaptım ama öyle arada sırada düzenli değil tavsiyelerine uycamolumunekankayizsmile

benm eşim de istemedi bazen de gidelim derdi ama gidemedik hiç.ben de sorun yaşadım ama geçecek inşallah arkadaşım,sıkma canını.bak buradasın ne mutlu sana ! ben inan burada okudum ve bilgilerden faydalanmaya çalıştım bir gelişme oldu ve kasılmalarım tam geçmese de başardım sanırım buraya üye oldum ve yazmaya başladım.herkese acı yok inanın bana demek ve yardım edebilmek için.yalnız şunu bilelim orası kas tamamen kas,çalıştırırsak orayı gevşer ve yol açılır benm mantığımca.kaslar çalışmadığı için bence bunu yaşadık çalıştıralım biz de değil mi ya.karın kası için mekik çekiyoruz da bunu da ben de dahil olmak üzere diyorum üşenmeden azimle yapalım arkadaşım,iyi haberlerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile

ya ben ne çekiyosam bu adetten çekiyom egzersizlere başladığımdan beri azcık ilerleme oluyo cesaretleniyom hop adet giriyo araya ,hadi esnedi şimdi olur derken hop yine adet

pikselcim üzülme bunu biz de yaşıyoruz,ama, azimli ol yılmak yok,egzersiz süreni artırmaya çalış ve gevşe gevşe.......:hulya:

merhaba byzinc, öncelikle stresten uzak durmalısın kendini kasıyorsun sanırım ,parmak olayını kaç parmağa kadar yaptın genişlettin mi yada nefes kegel yaptınmı ben bunları yaptığını düşünüyorum
öyleyse gevşemelisin kafamızdan olumsuz düşünceleri atmalıyız ben de yapacağım demeliyiz,hatta eşinle yaparken güzel şeyler düşün gevşe inan yavaş yavaş girecektir bu arada nefes al ver (burundan alıp ağızdan veriyoruz ).inşallah sen de başaracaksın canm yılmak yokvereliniortak

ya sen bi kere başarmışsın ben de o yok ama 2 parmaktayım.burda pınar diye bi arkadaş vardı ona psikolog 2 parmaktan sonra eşle çalış demiş onu uygulayacam şimdi...ben gleitgelen jel kullanıyorum emla kullanmak istemiyorum uzun süre kullanmak zararlıymış 2 parmağa kadar geldim...inşallah ilerlerim jelle yapmalısın bence birde ben ilk girişte içeri hemen girdirmiyorum parmağımı bekliyorum o kendi kayıyor zatençççç

galefir ben en başında bir parmakta o kadar zorlanıyordumki şimdi 2 deyim ama ben şunu anladım egzersizleri nekadar sık yaparsan o kadar rahat oluyosun ve rahat ilerliyorsun...inşallah kurtulacağız ben artık bi bebeğim olsun istiyorum...

hayal gerçek ben o jeli zor buldum kaç eczane dolaştım tabi bizim şehrimiz büyük ama biraz ararsan buluyorsun,birde valla bende 2 parmağın hepsini alıyorum ama biraz acılı oluyor p..denemesinde olmuyor valla o yüzden pınar arkadaşım demiş ya artık eşimin parmağıyla egzersiz yapıcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…